Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה מורה נהיגה - ב״ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם וחג שמח :)

אני מתכוון להתחיל שיעורי נהיגה על ידני אחרי החג .. ורוב החברים שלי שהוציאו רישיון המליצו לי על מורה הם למדו אצל אותה מורה(אישה)

אבקש המלצה על מורה אמין וטוב שלא יסחוב אותי וילמד אותי הכל ולא יהיה עסוק ב-פלאפון בזמן השיעור .. כי אני לא יודע איך ללחוץ על הדוושה או להעביר הילוך :|

ד״א כמה אמורים לקחת לי לשיעור שלא ינסו לגנוב אותי.

תודה רבה וחג שמח מצטער עם פתחתי במקום הלא נכון!

פורסם

מי המורה המדוברת?

אני גם באר שבעי ולמדתי אצל אישה והיא הייתה אחלה, לא עצבנית, לא התעסקה בפלאפון כל השיעור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מי המורה המדוברת?

אני גם באר שבעי ולמדתי אצל אישה והיא הייתה אחלה, לא עצבנית, לא התעסקה בפלאפון כל השיעור.

נורית..נתן לי את השם והמספר שלה וזהו S:

שתיהם עברו אצלה טסט ראשון אבל לא יודע.. זאת אמא של חבר שלהם מהשכבה :|

פורסם

אה, לא זאת לא הייתה המורה שלי.

בכל מקרה למה אתה לא רוצה ללכת ללמוד אצלה אם לחברים שלך יש ניסיון טוב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אה, לא זאת לא הייתה המורה שלי.

בכל מקרה למה אתה לא רוצה ללכת ללמוד אצלה אם לחברים שלך יש ניסיון טוב?

כי רק הם הוציאו רישיון וגם זאת אמא של חבר שלהם מהשכבה חבר טוב אז אולי הם מנסים לעשות יחסי ציבור :D

אשאל אותך על מורה נהיגה שאבא שלי ממליץ לי ללכת אליו למרות שהוא זקן הוא לימד את אבא שלי נהיגה לפני 30 שנה :|

אבי איטל מכיר אולי ?

פורסם

לא, את האמת שאני לא מכיר.

אני מכיר רק את המורה שלימדה אותה ולצערי הרב אינני יכול להמליץ על מישהו אחר כי פשוט אינני מכיר ולא ניסיתי.

תנסה לקרוא חוות דעת על מורים ברשת. בטוח שתמצא משהו.

פורסם

בקשר לשאלה על המחיר אני לפני שנה שילמתי 120 (כעיקרון עלה 130 אבל מכיר את אבא שלי אז כביכול עשה לי מחיר).

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם
בקשר לשאלה על המחיר אני לפני שנה שילמתי 120 (כעיקרון עלה 130 אבל מכיר את אבא שלי אז כביכול עשה לי מחיר).

בבאר שבע? כי שמעתי במרכז שזה 120 אמרו לי שלא יותר מ 100 שקל

פורסם

וואו, 120₪ זה הרבה.

אבל אני לא אתפלא אם המחיר עלה, בתקופה שאני עשיתי רישיון שיעור עלה 90₪. תיאוריה עלתה 43₪ (היום 60₪). ככה שאם המחיר בתיאוריה עלה ככה, אז אפשרי שגם בשיעורי נהיגה יש התייקרות דומה.

(כל התחום התייקר)

פורסם

אם אתה מעוניין , יעקב אזולאי , אני מאמין שהוא עכשיו לוקח על ידני 90-100 , הוא מלמד על סקודה אוקטביה 1.2TSI בנזין ידני , מורה שקט, רגוע , יודע ללמד טוב . אם תרצה מספר פנה בפרטי :)

פורסם

דויד גרוזינגר,מורה נהיגה רציני עברתי אצלו טסט ראשון כמו 4 חבריי ו2 מבני משפחתי.לפני כ שלוש שנים בערך הרכב היה מסוג סקודה יטי ידנית.באמת ממליץ עליו

• תוכן חדש...