Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה כבר הולך על פיוניר, יש לך את הדגם הכי חדש, ששיפרו בו משמעותית את האיכות שמע, ובנוסף הוסיפו לו את הפונקצייה של TIME ALLIGNMENT שגם משפרת את בימת הסאונד, ממליץ לך ללכת אליו.

הדגם הנ"ל הוא AVH-8650BT - עולה כ4000

פורסם (נערך)

ה-8650 של פיוניר עולה לפי זאפ 4500 ש"ח. פותה"ש ביקש המלצות עד 3000 ש"ח. זה פער משמעותי בעיני.

ה-8550 לא רע בפני עצמו בכמעט חצי מחיר מה-86 (ומכיל מעין גרסה בסיסית של TA), וגם אלו של קנווד (לא יודע את מחירם) מבחינת המפרט מציעים שיפור משמעותי מהמצב כרגע.

יחד עם זאת, אם כאשר המערכת הנוכחית עובדת כשורה אתה מרוצה, מציע לבדוק החלפת המנחת ולגמור סיפור בזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
ה-8650 של פיוניר עולה לפי זאפ 4500 ש"ח. פותה"ש ביקש המלצות עד 3000 ש"ח. זה פער משמעותי בעיני.

ה-8550 לא רע בפני עצמו בכמעט חצי מחיר מה-86 (ומכיל מעין גרסה בסיסית של TA), וגם אלו של קנווד (לא יודע את מחירם) מבחינת המפרט מציעים שיפור משמעותי מהמצב כרגע.

יחד עם זאת, אם כאשר המערכת הנוכחית עובדת כשורה אתה מרוצה, מציע לבדוק החלפת המנחת ולגמור סיפור בזה.

בדגמים של kenwood יש אפשרות לשלוט בSmartPhone בצורה מלאה מהמכשיר עצמו (ראיתי כמה סרטונים בנושא), המכשירים כוללים את ה Time Allignment / Correction.

לי זה נראה שהמחיר של הPionner לא מצדיק את התמורה לכסף.

ואיכשהו גם בא לי כבר לשדרג את הסאונד אחרי שנתיים, וממה שקראתי והגבתם לי כאן, זה נראה שאני אקבל שיפור משמעותי :)

פורסם
בדגמים של kenwood יש אפשרות לשלוט בSmartPhone בצורה מלאה מהמכשיר עצמו (ראיתי כמה סרטונים בנושא), המכשירים כוללים את ה Time Allignment / Correction.

לי זה נראה שהמחיר של הPionner לא מצדיק את התמורה לכסף.

ואיכשהו גם בא לי כבר לשדרג את הסאונד אחרי שנתיים, וממה שקראתי והגבתם לי כאן, זה נראה שאני אקבל שיפור משמעותי :)

תבדוק טוב שאכן יש תאימות לטלפון שברשותך. כמו כן איזה חיווט נוסף נדרש אם בכלל.

אגב, אנחנו מדברים על ה-DNR8025BT וה-DDX7025BT? מה העלות שלהם אם אפשר לשאול?

מדוע אתה חושב שהפיוניר אינם נותנים תמורה?

תיזהר, מחלת השידרוגיטיס היא קשה :wink:

איפה רשום שלקנווד יש TA?

כנס למפרטים המלאים שלהם. אם מדובר בדגמים לעיל, הם אכן כוללים זאת.

כמובן שה8025 מתקדם יותר.

פורסם

תאימות יש לכל המכשירי אנדרואיד :-), לגבי הtime correction, זה רשום במפרט של שני המכשירים.

לגבי הפיוניר הוא לא נותן לך אפשרות לתפעל את ה smartphone מהמכשיר עצמו, רק כמה אפליקציות יעודיות

פורסם

לא נכנסתי לעומק של הקנווד ואני מניח שזה גם תלוי אם מדובר באנדרואיד או אייפון. יתכנו עוד הגבלות מעבר לכך.

אשמח אם תוכל להעלות את הסרטון שראיתי את זה מבוצע.

פורסם
לא נכנסתי לעומק של הקנווד ואני מניח שזה גם תלוי אם מדובר באנדרואיד או אייפון. יתכנו עוד הגבלות מעבר לכך.

אשמח אם תוכל להעלות את הסרטון שראיתי את זה מבוצע.

זה נראה לי ממחיש מספיק D:

אגב כשאני מסתכל על זה שוב , הדגם של ה8025 יורד מהפרק כי אין לו חיבור למצלמת רוורס שאני צריך

אז נשארנו עם ה 7025

וזוג הפיוניר

פורסם
יפה!

מה? לא רק שיש לו כניסה למצלמת רוורס, יש לו גם למצלמה קדמית.

וגם אופציה לדונגל WiFi.

צודק ב100% טעות שלי.

אבל לא ממש הצלחתי להבין מה בדיוק ה WIFI שלו? האם כמו בבית? או שמה משהו אחר :D

פורסם

לאחר קריאה על הקנווד הנ"ל הוא נראה לי יותר עשיר בפונקציות.. השאלה היא על הדף מי יותר איכותי מבחינת איכות סאונד, פונקציות ונוחות? הפיוניר 8650 או הקונווד 8025?

פורסם
לאחר קריאה על הקנווד הנ"ל הוא נראה לי יותר עשיר בפונקציות.. השאלה היא על הדף מי יותר איכותי מבחינת איכות סאונד, פונקציות ונוחות? הפיוניר 8650 או הקונווד 8025?

ה8025 פחות בתקציב שלי אני יותר בכיון של 7025 אל מול ה8550 :)

• תוכן חדש...