Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10492615_727999557257754_7466116191006988696_n.jpg?oh=4cef123713e0d39bbc30d29f895270dd&oe=54AEB99F&__gda__=1420984309_6bb0c1cab8773c06a4dc1be2c7fe322b"2 שמנת מתוקה- להקציף לקצפת יציבה יחסית. לערבב עם פחית של חלב מרוכז- בהדרגה תוך כדי הקצפה. להוסיף תוספות לערבב ולהקפיא למשך הלילה"

זה עפי הסבר פשוט של הגברת (תוספות-אני טעמתי עם אספרסו ואוריאו יצא פצצה)

פורסם

עד כמה אתה מוכן להשקיע? גלידת שמנת אמיתית היא תהליך ארוך ללא מכונה, לאו דווקא הכנת הבסיס כמו הערבוב כל חצי שעה של המסה בזמן שאתה מקפיא אותה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ברגע שאני אדע מה צריך לעשות אני אחליט כמה אני מוכן להשקיע :wink:.

עירבוב כל חצי שעה להתנסות ראשונה לתוצר מוצלח עדיף על השקעה אפשרית

על מכונה של כמה אלפי שקלים מבלי לדעת אם זה יקרה שוב.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני הוצאתי על מכונת גלידה שהזמנתי מאמזון משהו כמו 350 ש"ח ועוד על ממיר מתח לשקעים של הארץ 200 ש"ח (ותכלס גם אחד ב 60-70 עושה את העבודה).

הגלידה אחלה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ברור,

http://www.amazon.com/Cuisinart-Frozen-Dessert-Maker-RED/dp/B004T4LVZQ/ref=sr_1_19?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1412669559&sr=1-19&keywords=ice+cream+maker

קח בחשבון שאתה לא יכול להיות ספונטני עם המכונה הזו. צריך להקפיא את המיכל יום לפני, ולהכין את התערובת של הגלידה כמה שעות לפני ולתת לה להתקרר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני גם ניסיתי,

חיפשתי באיזשהו פורום, מצאתי מתכון שהבטיח שלא אצליח לאכול גלידה פשוטה שקונים. מילאתי אחר ההוראות, ערבבתי כל חצי שעה, קמתי בלילה לערבב, טיפלתי בה כמו שלא טיפלתי בטמגוצ'י שהיה לי, ויצא בסדר. מאז אני קונה גלידה.

פורסם

זה התנ"ך שלי לכל מה שקשור לגלידה. היום יש לי כבר מכונה די רצינית ואני מכין לבד גלידות ללא מררשמים, אבל האתר הזה יתן לך כל מה שאתה רוצה

זה המתכון שלהם לתהליך לגלידה ללא מכונה.

http://www.icecreamnation.org/freezer-only-make/

Stay tuned

פורסם

לאחר שיקלול כלל העצות שנתנו כאן להלן התוצאות -

יצא מעולה, הרבה מעל ציפיות, גלידה שומנית (במובן הטוב שלה) ורכה.

המתכון -

2 מכלי 250 מ"ל שמנת מתוקה.

1 מיכל חלב מרוכז, אני קניתי ממותק כי זה מה שהיה.

2 כפיות תמצית וניל, אני שמתי את הכי פשוט שכבר היה בבית.

מקציפים את השמנת לקצפת במיקסר.

מערבבים את החלב עם הוניל.

מערבבים הכל יחד בתנועות קיפול יפות.

הופ למקפיא בקערה שתאפשר המשך עבודה אח"כ.

כל 30 חצי שעה במשך 5 פעמים להוציא את הקערה,

לתת ערבוב טוב, אני השתמשתי בבלנדר סטיק עם מקצף יחיד.

(זה בעצם שובר כל פעם מחדש את התערבות שנקרשת).

אחרי זה פשוט לתת לקסם לקרות במקפיא. אחרי 2-3 שעות בערך זה כבר במרקם של גלידה.

תובנות -

הטעם שיצא מזכיר מרקם יותר עדין של דני בטעם וניל.

אני בטוח שלחלב המרוכז יש קשר לטעם הזה.

לפעם הבאה ננסה גלידה שוקו וגלידה פיסטוק.

בעיות -

כמות הקלוריות פשוט אדירה.

מצד שני אחרי שאתה רואה את רשימת המרכיבים בגלידה רגילה בסופר

ואחרי שאתה משתמש ב-5 - 6 מוצרים זה קצת מעלה תהיות ושאלות.

IMG-20141011-WA0004.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

נראה טוב.

בגדול, כל מתכון למכונת גלידה יכול לעבוד גם ללא מכונה עם מקפיא טוב וערבוב מדי פעם.

לאחרונה עשיתי גלידה עם שמנת, חלמונים מבושלים קלות ותמצית וניל אמיתית, יצא טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קונה גלידת חלבה עם סטיביה. אפס סוכר וטעם של חלבה, מה עוד צריך?

[יקר רצח, 52 שקלים לחצי קילו].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמא שלי משתמשת באחת רגילה, זה נחמד מאוד והבעיה שחייב להקפיא את הכלי שתופס הרבה מקום - בפעמים הראשונות הכל טוב ויפה כי הוא יהיה כל הזמן במקפיא ואתה תשתמש בו, אחרי זמן מה תוציא אותו כדי לפנות מקום מחוסר שימוש וביום שיתחשק לך להכין גלידה לא תוכל, במקרה הטוב יום למחרת וזה מבאס. הפתרון הוא מכונת גלידה קומפרסור זה הדבר האמיתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

צריך להבדיל בין ארץ המוצא של הגלידות ובכך להבין את המרקמים. האמריקאית ללא ביצים כלל, פועל יוצא יהיה אווריריות ורכות, הג'לטו האיטלקי יותר דחוס וחלק והג'לטו הצרפתי עוד יותר דחןס ההבדל בינהם הוא ביחס שמנת/חלב בגדול. יותר שמנת יותר "כבד". אני נאמן לוורזיה האיטלקית, משתמש בסיס פודנינג מבושל עד 80 מעלות ככה שאני משיג פסטור אבל לא טעמים של ביצה. תכולת השמנת משתנה ביצס לתוספות טעם. שוקולד לבן/חלב, פיסטוק, חלבה וכיו"ב יצריכו פחות שמנת בגלל תכולת שומן בסיסית גבוהה יותר. שוק' מריר 70%,פירות, וניל או מותקים כמו חתיכות עוגיות יצריכו התאמה יותר שמנת בגלל פחות שומנים. עכשיו המטרה היא להבין איל להפחית כמויות סוכר מבלי לפגוע במרקם של סןרבטים, כנראה שלציטין יהווה פתרון

Stay tuned

• תוכן חדש...