Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שאכל (יחסית) לא מעט גלידה באיטליה - ברומא ובכל אזור הצפון אני יכול להגיד

שבאופן יחסי הגלידה מרגישה הרבה פחות שמנה מזו שיצאה לי.

הייתי מגדיר אותה אפילו יחסית מיימית לעומת הדחיסות שאני קבלתי (ועדין טעימה מאד).

אני מעוניין להגיע למרקם האיטלקי אבל קודם כל נלמד ללכת ואח"כ נרוץ.

כרגע אני רוצה לכין טעמים נוספים ואח"כ נשקול את צעדנו בזהירות.

הבעיה והחשש הכי גדול שלי עם ההקפאה זה היוצרות של נוזלים קפואים,

כמו לאכול קרוחנים קטנטנים. אני מניח שכמות השומן והערבוב מנעו את זה.

מעניין אם במתכונים אחרים, פחות שומנים, עדין אפשר למנוע את היוצרות הקרחונים האלו בזמן ההקפאה.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קניתי בשזר בחיפה, מכונת גלידה חשמלית ב 200שקל (פעם שניה היום שאני ממליץ על החנת הזאת :lol:)

בינתיים היה לי איתה ניסיון מתוק אחד.

גילדת קינדר בואנו אדירה.

אבל במחשבה שניה, המצרכים ששפכתי לתוך הגלידה הזאת עלו כ 50 שקל מינימום

ככה שאולי כדאי ללכת לגלידריה נחשבת ולקחת ממנו קילו.

ההפרש במחיר לר גדול ואין את כל הבלגאן במטבח, קניית המוצרים ועלות המכונה.

בקיצור?

מכונה מתאימה למתמידים

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

בגדול צריך פחוץ מים ויותר שומנים וחלבונים. אתה יכול להוסיף לציטין או לעבור לבסיס פודינג, המרקם נוצר בגלל החומרים המתחלבים בגלדיה ודרך ההקשרות של שומנים וחלבונים. בשביל זה תצטרך להחלחף את הבסיס שימו אתה עובד. חלב קוקוס גם עושה את העובדה בצורה סבירה, אבל לא משתווה לבסיס הקלאסי של הפודינג

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תראו, תאוריה לחוד ומעשים לחוד.

אולי פשוט תזרקו איזה כמה מתכונים קצת יותר מורכבים ומאתגרים.

אם זה כרוך במכונת גלידה ביתית - נשיג, זאת לא הבעיה.

לגבי העניין של קניית חצי קילו ב-50 ש"ח, לדעתי זה מחיר מנופח

אלא אם אני מפספס משהו עם איזה מרכיב אקסטרימי (מלבד העובדה שמדובר בעסק).

המוצרים של הגלידה שהכנתי עלו סה"כ 20 ש"ח.

טעם פיסטוק או שוקו יעלה לי בערך 30 ש"ח ללפחות חצי קילו.

באיטליה אתה קונה מנת גלידה מצויינת (לא נתקלתי באחרת) בכוס או בגביע ב-1.5 יורו בממוצע.

היום גלתי שבטיולים מאורגנים שם "מצליחים למצוא" גלידריות לתיירים שבהם מוכרים מנה ב-5 יורו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הגלידות הטובות ביותר שהכנתי היו מבוססות חלמונים וחלב בלבד ללא שמנת כלל. הולך טוב עם שוקולד ופקאן שמכילים לא מעט שומן בעצמם.

פורסם

רשמת בעצמך את התשובה, הוספת יחס שומן גבוה של שוקולד וקפאן, ולכן לא היית צריך שמנת. כשרק התחלתי להכין גלידות ניסיתי להכין גלידת חמאת בוטנים ביחס של חצי שמנת חצי חלב. יצא אבן בטעם גלידה.

Stay tuned

פורסם

אתה עדיין מכין גלידת חמאת בוטנים? איך זה?

אני שוקל לנסות, כי בחודשים הקרובים אסור לי לאכול שום דבר ממותק או בעל פחמימות.

גלידת חמאת בוטנים יכול להיות מצויין.

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא- האם למישהו יש את המתקון של הגלידה וניל של מקדונלדס? זו שפעם עלתה 1.90- חח היו זמנים :-).

אני פשוט מטורף על הגלידה הזו- מזכירה לי את הגלידה שהייתי אוכל שהייתי ילד :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אגב, זה המתכון בו אני משתמש לגלידת שוקולד:

http://www.gourmetworrier.com/2009/10/the-worlds-best-chocolate-ice-cream.html

כאשר אני מפחית את הסוכר לאיזור ה-80 גרם והקקאו ל-30 גרם.

למי שאוהב גלידת שוקולד עמוקה עשירה וקצת קשה (לא נוזלת ברגע), לדעתי אין לזה מתחרים. צריך שוקולד מריר טוב כמובן, ניתן לקנות שוקולד הולנדי בצורת מטבעות בחנויות בישול. זה גם בסיס מצויין לגלידת פקאן מסוכר, ולמעשה כל תוספת אשר מכילה כמות דומה של שומן אני מניח.

פורסם

גלידת חמאת בוטנים - לא הכנתי קרובה לשנה, צריך למצוא את היחסים. אני עושה היום עם מחית בוטנים מלוחים שאני מכין בבלנדר.

גלידת שוקולד מריר - קקלאו הולנדי זה שיפור מהותי ומריר 70% רצוי מטבעות או גושים של "קליבו" או מקביל

עריכה - אני מכין סורבה שוקולד מריר, ולא גלידת שמנת

Stay tuned

פורסם

העניין עם הכדור מוכר, פעם היו לוקחים שתי צנצנות של נס קפה (עלית,מפח).

בקטנה היו שמים רכיבים, סוגרים ומכניסים לגדולה שהייתה מלאה בקרח, גלגולים של חצי שעה-שעה ויש גלידה.

בקשר לשרשור, אשאל בערב את החברה אם יש לה עוד עצות בתחום ואעדכן

פורסם

עדכונים- החברה אמרה שלא צריך לערבב כל חצי שעה, המרקם יוצא טוב גם ככה.

תמצית וניל זה לא מומלץ, עדיף מקל וניל אמיתי או מחית וניל.

אפשר לשלב אספרסו או אוריאו.

פורסם (נערך)

תמצית וניל צריך לדעת מה לקנות. אני משתמש בפודים של וניל טהור, אבל יש תמציות של 70% והן מצויונות. פשוט לא לקנות בטעם.

בקשר לחברה - בלי להעליב - שטויות במיץ. המרקם יוצא קרחי ומלא מים לעומת הערבוב שמאחד את רכיבים ומונע הווצרות של גבישי קרח גדולים מדי. לעומת זאת, על טעם וריח...

עריכה:

אני הולך להכין עכשיו את הבסיס לגלידת פיסטוק וקרם אספרסו. תיעוד בהמשך!

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Stay tuned

• תוכן חדש...