Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אמנם לא קשור למכוניות אבל אולי בכל זאת יכול ללמד משהו,

ביקרתי אתמול בתערוכת אלקטרוניקה בינלאומית שהתקיימה בהונג קונג, התערוכה היתה ענקית עם מציגים ופוויליונים מהמון מדינות כולל ארה"ב, מדינות אירופאיות רבות וכמובן נציגות נכבדה מהמזרח, מסין והונג קונג ועד יפן, טאיוון וקוריאה.

המתחם הכי מעניין ומגוון היה זה של הקוריאנים, הם הציגו שם שלל פיתוחים וחידושים, היה ממש מרתק להסתובב שם.

נראה לי שהגיע הזמן לפתוח את הראש, הקוריאנים היום עומדים בקו אחד עם היפנים והם ממש לא צריכים להשפיל מבט כשמסתכל עליהם איזשהו אירופאי, יש מצב שהם יכולים ללמד אותו דבר או שתיים.

עוד לא יצא לי לנסוע ברכבי הפאר הקוריאנים, כן יצא לי לנסוע באלה של חטיבות היוקרה היפניות (לקסוס\אינפיניטי), הן לא ממש נופלות מהאירופאיות המובילות ובתחומים מסויימים אף טובות יותר ונטיית ליבי היא שהקוריאנים לא נמצאים הרחק מאחור, אם בכלל.

יחד עם זאת, לגבי ההערה לגבי ב.מ.וו אני לא אחלוק על בנצי כי זה הנסיון שהיה לו עם רכבי המותג, אני כן אציין שהנסיון שלי עם רכבי המותג דווקא היה שונה, עברו תחת ידי כמה רכבי ב.מ.וו מסדרה 3 וסדרה 5 שהיו בבעלות אנשים מזניחים בצורה קיצונית (מראת צד שמחוברת לסדרה 5 עם מסקינגטייפ זה מספיק מזניח?) והרכבים עצמו נסעו ללא דופי ותא הנוסעים שלהם היה שלם לחלוטין (אם כי מטונף, שוב הודות לבעלים).

דווקא אינפיניטי ששייכת לאותם בעלים היתה במצב קטסטרופה מתקדמת- ריפודים שהתבלו עד כדי היווצרות קרעים בכמה מקומות, פלסטיקה לא שלמה וכן הלאה (ו-2 מראות צד מחוברות........עם מסקינגטייפ!!!!).

אגב בנצי, לגבי ה-540 ספציפית- אני בחנתי 2 כאלה בטרם רכשתי את הרכב הנוכחי, הן היו פשוט איומות מבחינת איכות ההרכבה, המון קירקושי פלסטיקה ובעיקר מאיזור הדלתות האחוריות איפה שיש את הוילון מובנה בדלתות.

לעומת זאת בחנתי כמה וכמה 525 ו-530 והמצב היה טוב משמעותית.

פרוקסימה,

לגבי ההשוואה ל-קאיימן S, אני נאלץ להסכים עם בנצי, אי אפשר לקחת מכוניות כאלה חזקות כמו אלה שציינת ולהתפלא מדוע הן מהירות יותר על המסלול בהשוואה לקאיימן.

הקאיימן S מכונית מאוד מהנה ומתנהגת, מהירה במיוחד היא לא ויכול להיות שאפילו הרכב המגודל שלי יעשה זמן מסלול טוב ממנה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זאת הK9 או בשמה האחר QUORIS.

אני רק אניח את זה כאן.

זה נראה כאילו הם ניסו להעתיק את הבמו 1:1.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מחקתי 2 הודעות.

תשלח הודעה :-)

מבחינתי אינפיניטי נכנסו למשבצת של ב.מ.וו מבחינת מכונת הנהיגה האולטימטיבית.

אינפיניטי מכוונת לב.מ.וו

לקסוס למרצדס

אקיורה לאאודי

אני לא שולל גרמניות, אני ככל הנראה ארכוש CL550 בקרוב, לא יודע, ה63 מיותרת בשבילי כרגע.

בכל מקרה בתחילת דצמבר אני אבלה קצת על המסלול בחברת הAMG GT החדשה.

haters will hate

פורסם (נערך)

פרוקסימה,

לגבי ההשוואה ל-קאיימן S, אני נאלץ להסכים עם בנצי, אי אפשר לקחת מכוניות כאלה חזקות כמו אלה שציינת ולהתפלא מדוע הן מהירות יותר על המסלול בהשוואה לקאיימן.

הקאיימן S מכונית מאוד מהנה ומתנהגת, מהירה במיוחד היא לא ויכול להיות שאפילו הרכב המגודל שלי יעשה זמן מסלול טוב ממנה.

אז תסביר בבקשה איך ה 535I שכבדה מהפורשה ב- 362 ק"ג ועם מנוע חלש ב 25 ק"ג מהקיימן S (כלומר יחס משקל/הספק לרעת הבימרית ) "חזקה" יותר ?

וד.א לא דובר על מסלול של קו ישר.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם (נערך)

הבמוו איטית ב 0.8 שניות במאוץ למאה קמ"ש מהפורשה .

מאפס ל 160 קמ"ש הקיימן 10.8 שניות וה 535 12.9 שניות .

http://www.automobile-catalog.com/car/2014/1900520/bmw_535i.html

http://www.porsche.com/international/models/cayman/cayman-s/featuresandspecs/

פורסם

מי נהג ברכבים? מה היו תנאי מזג האוויר? נהגתי על שניהן, עזוב ה335is, מרגישה הרבה יותר חזקה מהקיימן S, אבל אני אקח קיימן רגילה על הבימר בכביש מפותל.

כמה היא הייתה יותר מהירה דרך אגב? וכן, היא אכן יוצר חזקה.

haters will hate

פורסם (נערך)
מי נהג ברכבים? מה היו תנאי מזג האוויר?

אנא עארף ? אנא כורדי.

איזה 335I ?? אני מדבר על ה 535I .

היא לא מהירה משמעותית אבל היא עדיין מהירה יותר למרות הנחיתות המשמעותית במנוע ובמשקל

http://fastestlaps.com/tracks/autozeitung_test_track.html

תוצאה 235 ו-236.

וזה כשה 535I על צמיגים חסיני תקר סטנדרטיים שלא מצטיינים באחיזה גבוהה.

פורסם
השאלה היא לא האם הקיה הזאת טובה או לא,אלה האם השם קיה ראויה להתנוסס מעל תג מחיר של 60 אלף דולר?,

התשובה היא כנראה לא,אכן קיה מוכרת לא רע בארה"ב אך רכבים קטנים וצנועים יותר וכמו היפניות אם ברצונן לפלוש פלחי שוק יוקרתיים יותר קיה\יונדאי צריכות לבוא עם מותג חדש ויוקרתי שיתמקם מעל קיה\יונדאי.

אם אני לא טועה יונדאי הפכה את השם ג'נסיס למותג בפניי עצמו ועל רכבים אין יותר סמלים של יונדאי.

במחיר כזה אפשר לקנות שלושה K300...

וברצינות: כך אמרו על סובארו כשהחלה למכור כלים יקרים יותר, ואנשים ממשיכים לקנות סובארו, גם ביוקר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
אז תסביר בבקשה איך ה 535I שכבדה מהפורשה ב- 362 ק"ג ועם מנוע חלש ב 25 ק"ג מהקיימן S (כלומר יחס משקל/הספק לרעת הבימרית ) "חזקה" יותר ?

וד.א לא דובר על מסלול של קו ישר.

פרוקסימה המנוע של גרסאות 35 של ב.מ.וו מוציא יותר מהמוצהר והוא בפירוש מרגיש חזק יותר מהקאיימן S.

בכל אופן אני יותר התייחסתי ל-S65.

הגיוני שבפתיחה מעמידה הקאיימן תרגיש חזקה יותר הודות למשקל עדיף אבל ברכבים של 300 כ"ס וצפונה ל-0-100 יש פחות משקל ומתייחסים יותר לנתוני 100 קמ"ש וצפונה, ושם המנוע של ב.מ.וו נותן יופי של תפוקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אתה מתעלם מהנתונים שהבאתי: גם מאפס ל 160 קמ"ש הקיימן S מהירה יותר (ב 2 שניות פחות) ,

אפס ל 200 קמ"ש ? 21.6 שניות בבמוו לעומת 15.9 בקיימן.

רבע מייל ? 13.8 לעומת 12.6 בפורשה.

ואתה שוכח שה 535I כבדה ב 360 ק"ג יותר.

• תוכן חדש...