Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקורטוב חברים, קיבלתי את הhu שלי וופשוט ההבדל מטורף אני אוהב את הצלילים , בינתיים לא משתמש בטייםקושיין אבל עדיין שומעים יפה מאוד, הכל נקי וברור, הבעיה היחידה שלי שעכשיו הנפילות מתח גבוהות מתמיד (מהסאב) האם הדבר היחיד שיכול להציל אותי זה מצבר פריקה עמוקה?

נתוני המוצרים שלי

Pioneer deh-80prs

comp:hertz energy

rear:Mac audio 6x9 +tw morel

amp 4 ch : jl audio g4500

mono amp:Jl audio 500/1/v2

sub: dc audio lvl 2

יש לי קבל של soundsream להתקין אותו, כי ממה שהבנתי זה לא כזה עוזר.

תודה רבה ויום טוב!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

תתחדש! HU ראוי וטוב.

לגבי נפילות המתח- אני משער שנפילות המתח שלך נגרמות כתוצאה ישירה של העלאת מתח קדם המגבר, או לחילופין, אתה שומע נקי יותר ולכן אתה יכול לעלות יותר בעוצמה.

איזה כבל מתח ראשי יש לך (עובי וחברה) ? איזה כבלים מחוברים למגברים? האם יש מפצל?

איזה מצבר יש לך (Ah, תאריך ייצור, חברה) ?

מה טיב ההארקות שלך? האם הן מחוברות כראוי? האם שייפת את נקודת החיבור לשלדה היטב?

לגבי הקבל- אין לי כוונה לפתוח דיון עתיק יומין לגבי צריך/לא צריך, באופן עללי אני לא בעד קבל, ומי שעדיין לא קנה, אני ממליץ לנתב את התקציב למקומות אחרים, כיוון שיש לך כבר קבל, הייתי ממליץ לנסות ולחבר אותו כיוון שישנם מקרים שבהם הוא יתרום לאופן עבודה מעט יותר שוטף הן של האורות, במידה והם מהבהבים, והן של נפילות המתח (הוא לא יפתור את בעיית המתח נמוך ברכב, רק יצמצם חלק מהסימפטומים, וגם זה לא תמיד).

עריכה:

שגיא הקדים אותי מעט עם השאלות :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

שיניתי כן, דווקא הורדתי את הגיין של המגבר לרבע אפילו פחות, יש לי 4 גייג׳ שרץ עם מפצל שמתפצל מאחורה לזוג של 4 גייג׳ עדיין, המינוס שלי מחובר לבורג של המושב האחורי, מינוס כחול ופלוס אדום, לא יודע בדיוק מה החברה שלהם זאת התקנה ישנה קצת, המצבר בן חצי שנה בערך וגם האלטרנטור בן חצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...