Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שיש מה לעשות. נסה לברר היכן המוכר מתגורר. ייתכן והכתובת המופיע במשרד הרישוי אינה עדכנית.

אם מצאת אותו הגש נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על מלוא סכום התיקונים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 לירון

זו הטעיה, הוא חייב לדווח לך על הדברים האלה (בהנחה וידע).

לגבי זה שלא בדקת: זו באמת בעיה, אבל לא משנה את עמדתי לגבי המלצתו של ירון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72 אתה אמור לדעת יותר טוב מכולם; זה לא מה שאתה יודע אלא מה שאתה יכול להוכיח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מזלך שמדובר ברכב של 9K , לא שזה לא כסף או שזה לא מבעס , אבל רכשת רכב בלי שום ידע ובלי בדיקה , קבלת נסיון לחיים .

יש לך את הפורום כדי לישאול ליפני קנייה , או לקפוץ למוסך מורשה או מכן בדיקה .

אני חושב שעדיף לך למכור את הרכב ולהציל כמה גרושים מהכסף , תקבל כמה שתקבל .

:fadein:
פורסם
בוודאי שיש מה לעשות. נסה לברר היכן המוכר מתגורר. ייתכן והכתובת המופיע במשרד הרישוי אינה עדכנית.

אם מצאת אותו הגש נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על מלוא סכום התיקונים.

אתה בטוח ? הבחור ראה את הרכב כמו שהוא ולא בדק ולא שאל שאלות , המוכר יגיד שאצלו היה תקין והבחור גרם לנזק אחרי שהוא רכש את הרכב לא ככה ?

לא חושב שיש לך קייס פה ולהבא ,אם אתה לא מבין , תביא איתך מישהו שמבין או שתיקח את הרכב לבדיקה !!

תפרסם פה את השם של המוכר + מספר פלא שלו , אולי אפשר לאתר ולמצוא עוד מתלוננים דרך גוגל ויהיה קל יותר להוכיח שהבחור נוכל ולא מכר לך את הרכב בתום לב .

פורסם

אולי מכאן אפשר להסיק שיש איזה שהוא פתח לתביעה משפטית?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390878,00.html

הרי גם שם הקונה לא בדק לפני הקניה. אני חושב שאולי כדאי להעביר את הפוסט לפורום המשפטי שם יוכלו לתת מענה על השאלה.

פורסם
100 עיניים? הוא לא בדק עם עין אחת. לקחת לבדיקה, להכניס לרוורס, ללחוץ קצת, לבוא עם חבר. את מי בדיוק להאשים?

אתה עוד יותר מצדיק את מה שכתבתי - אם לא בודקים כאן כל פיפס, אתה נדפק. למה זה צריך להיות ככה? זה כבר נהיה על בסיס יום יומי, כאילו זה מקובל. כולם פה בהלם איך הוא לא עשה בדיקה, הרי ברור שבן אדם יעבוד עליו. על זה העצבים שלי. מה לעשות, לא כולם נמצאים בקארספורום ויודעים שצריך לעשות בדיקה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את שלדת מרכב הרכב, אם יתגלו פגיעות שלדה בעלות משמעות, אז יהיה קל מאוד להיאחז ב"חוק גילוי נאות בעסקת מכירת רכב", משום שזה עיקר עיסוקו של החוק. מכיוון שיתר התקלות זה משהו שיכול לקרות בכל רגע ותמיד ניתן להתנער מהם, נזקי שלדה דורשים נזק תאונתי ממשי.

אם תוכיח שהרכב לא עבר תאונה בזמן בעלותך, אז משמעות הדבר שהמוכר מכר לך רכב עם עבר תאונתי משמעותי מבלי לידע אותך, ואז הוא 100% עבר על החוק בלי ניואנסים, כי החוק לא מחייב אותך להכניס לבדיקה מקצועית, אלא מחייב את המוכר למסור לקונה את האמת.

לצורך העניין אתה צריך לעשות בדיקה מקצועית לרכב שעולה כ-500 שקלים על מנת שאם ימצאו נזקי שלה בעלות משמעות גבוהה, שיהיה לזה גיבוי מסמכים ממקום שמורשה לרשום מסמכים כאלה, זו תהיה ראיה כבילה.

אם זה המצב, ותצליח להוכיח שהתאונה לא קרתה במשמרת שלך, אתה תזכה בכספך בחזרה בבית המשפט.

אופנוען

פורסם

חוק גילוי נאות בעסקת מכירת רכב תקף על עסקים, לא מוכרים פרטיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה עוד יותר מצדיק את מה שכתבתי - אם לא בודקים כאן כל פיפס, אתה נדפק. למה זה צריך להיות ככה? זה כבר נהיה על בסיס יום יומי, כאילו זה מקובל. כולם פה בהלם איך הוא לא עשה בדיקה, הרי ברור שבן אדם יעבוד עליו. על זה העצבים שלי. מה לעשות, לא כולם נמצאים בקארספורום ויודעים שצריך לעשות בדיקה.

יש אנשים שזאת העבודה שלהם, מזה הם מתפרנסים, מלעבוד על אנשים תמימים. לאחרונה אפשר לשים לב שגם מוכרים פרטיים מנסים את מזלם כש"שוכחים" למסור לך את כל הפרטים על האוטו.

גועל נפש? אתה צודק. כנגד הפרטיים אין הרבה מה לעשות, אבל כנגד אלה שעשו מזה מקצוע המערכת המשפטית מתרשלת. איך זה הגיוני שמגרש שמוציאים ממנו עשרות רכבים ששוקמו אחרי תאונות עדיין קיים? איך זה הגיוני שקומבינות של חברות הביטוח עדיין קיימות (אלה שמספקות את הרכבים אחרי התאונות לסוחרים)?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אין לי שום נסיון קודם ברכבים

לא היה מי שיהיה איתי

סמכתי על המזל

ועל המילה של הבן אדם

הרכב שנורא מוצא חן בעניי

עשינו העברת בעלות

תהליך לא כל כך תקין, להבא קפוץ למוסך באזור מגוריך שאולי יעזור במבט ראשוני ולא לדלג על בדיקה במכון מסודר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עם שם יוזר של טוני מונטנה אתה צריך לפעול בדרכו.

איפוא היית 3 חודשים? היכן הרכב כיום ומה מצבו? האם תוקן?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה בטוח ? הבחור ראה את הרכב כמו שהוא ולא בדק ולא שאל שאלות , המוכר יגיד שאצלו היה תקין והבחור גרם לנזק אחרי שהוא רכש את הרכב לא ככה ?

לא חושב שיש לך קייס פה ולהבא ,אם אתה לא מבין , תביא איתך מישהו שמבין או שתיקח את הרכב לבדיקה !!

תפרסם פה את השם של המוכר + מספר פלא שלו , אולי אפשר לאתר ולמצוא עוד מתלוננים דרך גוגל ויהיה קל יותר להוכיח שהבחור נוכל ולא מכר לך את הרכב בתום לב .

אני סמוך ובטוח!!! האם אתה?

נ.ב. אני ממליץ לך לא לייעץ בתחום שאין לך בו כל ניסיון.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש אנשים שזאת העבודה שלהם, מזה הם מתפרנסים, מלעבוד על אנשים תמימים. לאחרונה אפשר לשים לב שגם מוכרים פרטיים מנסים את מזלם כש"שוכחים" למסור לך את כל הפרטים על האוטו.

גועל נפש? אתה צודק. כנגד הפרטיים אין הרבה מה לעשות, אבל כנגד אלה שעשו מזה מקצוע המערכת המשפטית מתרשלת. איך זה הגיוני שמגרש שמוציאים ממנו עשרות רכבים ששוקמו אחרי תאונות עדיין קיים? איך זה הגיוני שקומבינות של חברות הביטוח עדיין קיימות (אלה שמספקות את הרכבים אחרי התאונות לסוחרים)?

פשוט מאד. אף אחד לא מדווח כי לכולם יש רווח מזה, וכשמישהו ימות לא ידעו למי לפנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...