Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנייד בסופר מיניז כבר 4 שנים (והמכונית הבאה גם תהיה סופר מיני), לא קרה לי כלום, זה ממש לא איום ונורא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רצית עוד דיעה: לך על הלאנטיס. הנה זוית:

ה 3 הינה המכונית הכי נגנבת ב2014 . ה 323 גם מאד מבוקשת אבל רק מקום שלישי או משהו כזה.

לא שבוחרים רכב ע"פ הגניבות שלו... אבל פחות כאב ראש אחד לרשימה ולפי דעתי זה מתבטא בעלויות ביטוח שונות.

דרך אגב: אוקטביה מקום 6.

1783172-5.jpg

פורסם
אני מתנייד בסופר מיניז כבר 4 שנים (והמכונית הבאה גם תהיה סופר מיני), לא קרה לי כלום, זה ממש לא איום ונורא.

הרכב הכי קטן שנסעתי בו היה אימפרזה/סיוויק.

אני לא סובל רכבים קטנים.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
הרכב הכי קטן שנסעתי בו היה אימפרזה/סיוויק.

אני לא סובל רכבים קטנים.

אני עדיין לא מבין למה ילד בן 17-18 צריך רכב משפחתי. יהיה לו מספיק זמן להחזיק כזה אחר כך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני עדיין לא מבין למה ילד בן 17-18 צריך רכב משפחתי. יהיה לו מספיק זמן להחזיק כזה אחר כך.

הבחור אומר לך שרכב קטן זה לא נוח לו והוא לא אוהב.

למה אתה צריך להתערב לו בבחירה?

פורסם
הבחור אומר לך שרכב קטן זה לא נוח לו והוא לא אוהב.

למה אתה צריך להתערב לו בבחירה?

הוא לא אמר את זה.

זה מה שהוא אמר:

"לגבי אלו שאמרו שמתאים לי רכב אחר

התשובה שלי היא שאני מחפש רכב אמין מאוד שלא יעשה לי בעיות וישאב ממני הרבה כסף

אם תאמרו לי שיש רכב שהוא מספיק אמין כמו המאזדה חסכוני וכו אני מוכן לשמוע

תודה שוב לכולם"

חוץ מזה, הוא בא להתייעץ - זכותי להציע לו משהו אחר. אל תטיף לי מוסר.

• תוכן חדש...