Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בן 17.5 עם רישיון כחצי שנה.

אני כבר תקופה מחפש לקנות מאזדה לאנטיס 323 אך מאוד קשה לי, רובן עם קילומטראז מאוד גבוה.

למרות זאת כן מצאתי כמה רכבים.

מספר אנשים הציעו לי לחפש גם מאזדה 3 ומצאתי כמה רכבים שעונם על הדרישות.

עכשיו ארצה להתייעץ איתכם

האם לקנות מאזדה לאנטיס או לקנות מאזדה 3

מאאדה לאנטיס תעלה לי בין 15-17 אלף שקל

ומאזדה 3 תעלה בין 25-27 אלף שקל

השאלה העיקרית שלי היא הכדאיות קניה שלה מאזדה 3?

כלומר השקעה הראשונית של עוד 10 אלף שקל לא כול כך מעניינת אותי והיא אפשרית מבחינתי,

אך אני יותר דואג לתשלום השוטף ולהוצאות הרכב.

לדעתי רכב שהוא חדש יותר יצרוך ממני יותר תשלום בסופו של דבר

ולכן כמה שאלות:

יש הבדל ניכר בתשלומי הטיפולים ברכב?

יש הבדל בצריכת הדלק של הרכבים? איזה רכב יותר חיסכוני?

הבנתי שמאזדה לאנטיס הוא רכב אמין מאוד, האם ככה גם המאזדה 3?

תודה לעוזרים

פורסם

מאחר והיו לי שני סוגי הרכבים בזה אחר זה

אני ממליץ על מאזדה 3

אומנם פחות מרווחת ושקטה מה 323 אך אמינה הרבה יותר

ומכאן שגם עלויות האחזקה זולות יותר

בדגם ה 323 נפח מנוע 1800יש מספר בעיות חוזרות

בלמים חורקים

רצועת מזגן חורקת

נטייה לאיבוד נוזלים והתחממות מנוע מהירה

שלפחות אצלי הסתימה בהחלפת מנוע

מאזדה 3 לטעמי חסכונית יותר ואמינה הרבה יותר

זריזה יותר על הכביש אך הראות לאחור פחות טובה

רוב דגמי ה323 אכן עם מספר רב של קילומטרים ודי עיפות

וסביר יותר למצא מאזדה 3 במצב טוב יותר

מקווה שעזרתי

בסופו של דבר גם העיצוב החיצוני של הרכב

והתחושה האישית של הנהג משפיעים, מעבר לנתונים האחרים

פורסם

למה שבחור בן 17.5 ירצה לנסוע ברכב משפחתי אוטומטי? איפה בדיוק הקאצ' פה?

בתקציב שלך אפשר לקנות פיאט גרנדה פונטו ידנית שגם תחסוך לך בדלק וגם תיראה הרבה יותר צעירה מרכב ליסינג משפחתי שמתאים יותר לבני 50...

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקנות פיאט גרנדה פונטו ידנית שגם תחסוך לך בדלק וגם תיראה הרבה יותר צעירה מרכב ליסינג משפחתי שמתאים יותר לבני 50...

סוף סוף קול שפוי.

לא מבין למה כל אחד שמוציא רישיון צריך לרכוש רכב משפחתי 1.6? מה זה נותן? אלא אם כן הוא ממש גבוה ואז יש אולי הצדקה. לבחור ממוצע זה טיפשי, הוא מקבל רכב ישן יותר, פחות חסכוני ושיותר קשה למצוא איתו מקומות חניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקי להפתעתי התשובות היו אחרות ממה שציפיתי

אני חשבתי שתאמרו לי שהמאזדה 3 תבזבז לי יותר כסף, טיפולים שעולים יקר, חלפים יקרים

מסתבר שזה הפוך ובהתחשב בכך שצריכת הדלק בערך זהה אני ירד מהלאנטיס ויחפש רק מאזדה 3.

לגבי אלו שאמרו שמתאים לי רכב אחר

התשובה שלי היא שאני מחפש רכב אמין מאוד שלא יעשה לי בעיות וישאב ממני הרבה כסף

אם תאמרו לי שיש רכב שהוא מספיק אמין כמו המאזדה חסכוני וכו אני מוכן לשמוע

תודה שוב לכולם

פורסם

המאזדה לא חסכונית.

ויש רכבים לא פחות אמינים, השאלה אם אתה מוכן לשמוע על רכבים מקטגוריית הסופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
אוקי להפתעתי התשובות היו אחרות ממה שציפיתי

אני חשבתי שתאמרו לי שהמאזדה 3 תבזבז לי יותר כסף, טיפולים שעולים יקר, חלפים יקרים

מסתבר שזה הפוך ובהתחשב בכך שצריכת הדלק בערך זהה אני ירד מהלאנטיס ויחפש רק מאזדה 3.

לגבי אלו שאמרו שמתאים לי רכב אחר

התשובה שלי היא שאני מחפש רכב אמין מאוד שלא יעשה לי בעיות וישאב ממני הרבה כסף

אם תאמרו לי שיש רכב שהוא מספיק אמין כמו המאזדה חסכוני וכו אני מוכן לשמוע

תודה שוב לכולם

הלנטיס הכי חדשה תהיה מינימום 10 שנים על הכביש, שזה הגיל שבו מתחילות הצרות הגדולות, אז היא תהיה יקרה יותר לאחזקה מה3, שמכאנית שכמעט זהה.

רכבים לא פחות אמינים? דווקא לא חסר, יש את מיצובישי לנסר, טויוטה קורולה והונדה סיויק מאותם שנים, שיהיו לא פחות אמינות מהמזדה 3, ונפוצות בשוק בדיוק באותה מידה, כך שאין מה לדאוג מבחינת זמינות חלקים במחירים סבירים. צריכת דלק של כולן תהיה בערך אותו דבר.

סופרמיני יש את טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון וסוזוקי סוויפט.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקי

אם לסכם קצת את הדברים שנאמרו פה:

מאזדה 3 ממומלצת יותר מאשר מאזדה לאנטיס בהתחשב בהכול

כמה פה אמרו שאני ילך לכיוון סופר מיני

תנו לי הצעות בבקשה

לרכבים שנראים טוב ואמינים בעיקר

פורסם

אתה מתעלם ממה שאמרו לך.

יונדאי גטס אמינה, דייהטסו סיריון אמינה, פיאט גרנדה פונטו שמתוחזקת היטב גם תהיה טובה.

פורסם

כי מכוניות קטנות זה איום ונורא.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...