Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מחובר אצלי מגבר בודד 4 ערוצים(הייפוניקס BRE100.4) שמגביר לי קומפ' מורל וירטוס וסאב הרץ ES250.

עם חייוט 4G של קאדנס.

אני רוצה בקרוב להתקין מונובלוק ולשדרג את הסאב וופר, אבל אני לא בטוח אם צריך גם להחליף את החיווט (2G-0G במקום 4G).

המגבר שיתווסף הוא JBL GTO601.1 והסאב שאני חושב עליו הוא P3 של רוקפורד אבל לא סגור עדיין.

יש טעם לשדרג את החיווט, או ש4G אמור להספיק?

פורסם

לפי בדיקה קטנה ההיפוניקס צריך חיווט של 4G והJBL יכול לעבוד טוב גם ב 8G. הייתי ממליץ או להחליף ל2G ראשי ולפצל 4 לשתי המגברים או להוסיף בנוסף עוד 4 או 8 G

פורסם

לפי האתר 12volt אתה על התפר בין 2 ל-4 גייג' לפי ההספק.

לדעתי 4 גייג' יספיק לך לסט קומפוננט וסאב שמוגבר ע''י מונו class D שגם ככה יקל עלייך בחשמל.

פורסם

אחרי השדרוג, ההייפוניקס יהיה בשימוש של רק 2 ערוצים?

הסאב המיועד יחובר ב-2 אוהם או ב-4 אוהם?

שני המגברים מסוגלים לקבל כבל מתח עד 4 גייג' (כשבחוברת של ה-JBL רשום ש-6 יספק).

פורסם

אני אולי אחבר עוד קומפוננט בעתיד מאחורה, או רמקולים קואקסיאלים רק להשלמה של הסאונד למי שיושב במושב האחורי.

הסאב ככל הנראה יהיה 2 אוהם, אבל כמו שאמרתי- לא סגור עדיין.

יש לי עוד כבל מתח חדש של 8G, אם אני אחבר את המונו בלוק איתו, זה יהיה בסדר? או שכבר עדיף (מבחינת עלות/תועלת ואסתטיקה)

לקנות כבל חדש 2G ולגמור את העיניין?

פורסם

עם יש לך מקום להעברת עוד כבל הייתי מוסף עוד אחד של 4 ככה יהיה לך שניים של 4 והכמות זרם שתוכל להעביר תיהיה יותר גדולה מ אחד של 2

וגם כבר יש לך אחד של 4 לא חבל עליו?

• תוכן חדש...