Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות אזהרה פולו TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם, הרכב: פולו TSI 2010 בשבוע שעבר נדלקו לי הנורות check engine + abs + לחץ אוויר בצמיגים. זה קורה ישר איך שמניעים את הרכב. הייתי במוסך שהרכב מטופל בו, לא ראו במחשב שום תקלה וביצעו איפוס. יש לציין שהורגשה ירידה בכוח של האוטו. ושוב התקלה חזרה אתמול בנסיעה בעיר ולא נכבתה עד עכשיו. היו תסמינים שהבעיה היא במגדש אבל הוא עובד תקין. מה הסיבות לבעיה הזו? אשמח לעצות שיובילו לפתרון...:wink:

פורסם

לא מצליח לחשוב על משהו שיכול לגרום לדבר כזה, אבל נסה לפנות למוסך אחר.

אם אתה מאזור המרכז, יש את מוסך רון שהוא מומלץ ועם עבר לא רע באבחון תקלות שבמוסכים אחרים לא הצליחו לעלות עליהם.

שיהיה בהצלחה ותחזור לעדכן בבקשה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתמול בבוקר הייתי בסדנה שלא אזכיר את שמה, אבחנו את הרכב.. במחשב גם לא ראו שום דבר וכמו שאמרתי היו תסמינים שזה המגדש.. אבל פירקו אותו והוא עבד ללא בעיות.. הגיוני שאיזה חיישן נהרס? אני לא רוצה להתחיל להתרוצץ בין מוסכים שכל אחד יכניס ידיים מתחת למכסה מנוע

פורסם

תודה על התשובה.. הסתכלתי קצת בפורום לא מהארץ ועם אותה התקלה ורשמו שזה הסלילי הצתה כמו שאתה אומר.. או חיישנים. בכל אופן אשמח לעוד אבחנות מאנשים שמכירים את התופעה.

פורסם

תודה על התשובות, אני לא מרגיש בעיות בהנעה של הרכב או בכלל בנסיעה הרכב לא מגמגם.. וזה הגיוני שלא רואים את התקלה במחשב?

פורסם (נערך)

במוסכים שבהם ביקרת לא ביצעו סריקת תקלות?

במקרה כזה הייתי בודק בהיסטורית התקלות דרך מחשב.

עריכה אחרונה על ידי אביב29
  • תוכן חדש...