Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט 5 כלי עבודה בוש, 10.8v.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט הזה נמכר עכשיו באיזשהי חנות ב 1600₪

עם 3 סוללות ומטען. ומזוודה קשיחה גדולה של בוש, מה שאין בלינק.

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=1657

שימוש ביתי+ קצת נגרות מידי פעם.

האם 10.8 יספיק ?

אני כבר כמה שנים עם מברכת בוש 12v והיא עשתה עבודתה נאמנה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

השאלה אם אתה צריך את כול הסט, חוץ ממברגת אימפקט ומקדחה/מברגה רגילה שאר הכלים יחסית ספציפים שיהיו סתם זרוקים על המדף.

יש בBUY2USA כול הזמן את הסט 18V של בוש/מקיטה שכולל מברגת אימפקט+מקדחה ב1300-1500 שקל.

אודי A4

דימה.

פורסם

כל הכלים ישמשו אותי,בעיקר חיפשתי את המולטיטול הרבה זמן.

השאלה העיקרית היא העוצמה.

המחיר נראה לי די טוב. לא מצאתי יותר זול ברשת.

פורסם

ב1300 עד 1500 ש"ח לסט 18v של בוש זה לא זול (מbuy2usa).

אפשר לקנות מברגה עם 2 סוללות 2 אמפר (בוש) ב1150 ש"ח, ולהוסיף גוף של אימפקט (עוד כ500 ש"ח, אם לא פחות).

הסט שפותח השרשור שוקל, יש לי אותו, אבל הוא התאים לי בגלל שהיה לי צורך אמיתי בכל הארבעת הכלים (פנס לא נחשב).

קניתי אותו במזוודה החדשה שיש לבוש, וב1200 ש"ח בלבד (באחת התצוגות שיש לבוש מדי פעם).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לאחר חפירה ממושכת ברשת:

אימפקט GDR 10.8v מגיעה עם 2 סוללות 2A (ולא 1.3A כמו בסט) ומטען ומזוודה. כל זה ב 685₪.

בנפרד אני רוכש רק גוף מברגה GSR 10.8v ב 325₪.

יוצא ביחד 1010₪.

ההבדלים בסוללות יהיה מורגש?

בעתיד, אוסיף עוד גופים מהסדרה.

כמו הגקסון, והמולטיטול.

דעתכם?

פורסם

אני משתמש כשנתיים בסט אימפקט/מברגה של בוש GDR 10ץ8 מהדור הקודם. הן עושות העבודות השוטופות בצורה די טובה עם חיי בטריה מספקות, כשמתחילים לנסות לעבוד בקדיחה בעצים קשים יחסית מעל קטרים נמוכים מתחילה בעיה, כמו כן אני מוצא שהמומנט של האימפקט טיפה נמוך ממה שהייתי רוצה, אבל הדרישות שלי הן מעל לממוצע. קח בחשבון שבנגרות רצינית יתכן ותתקל בקשיים, אך לרוב הן מסתדרות. לאחרונה בניתי שולחנות מארגוז אפרקאי והן תפקדו יפה בהכנה לרגליים.

אני אישית הולך לעבור לדור החדש של ה18V כדי שאוכל לרכוש בעתיד את שאר הכלים הלאחוטיים שלהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

האימפקטים, גם ה NO NAME's, עובדים מעולה הודות ל... אימפקט.

ה 10.8V הוא פצצה לשימוש ביתי. הכי חשוב זה שמדובר בסוללות ליתיום שנהנות מטעינה מהירה, פריקה סופר איטית (כאשר הכלי לא בשימוש) ועוצמת סוללה (באמפרים) חזקה מאוד. לשימוש ביתי ואפילו לשימוש מקצועי (תלוי במה) זה מעל ומעבר.

כלים יותר כבדים, שצריכים לתת הספק כמה שיותר גבוה, ברור שעדיף מתח גבוה יותר (שבסופו של דבר מתבטא בהספק סופי גבוה יותר).

לי יש אימפקט של בוש (כבר כמה שנים טובות) והיא מצויינת. 14.4V עם סוללות של 1300mAh. כרגע אני עובד על שידרוג שלהם (הזמנתי כבר סוללות של SANYO בבהספק של 2.6 אמפר).

לאחי יש סט של DEWALT כבר שנה והן גם מעולות. אומנם מדובר בסט של 10.8V (לינק) - אבל הן סופר קומפקטיות ושהגודל לא יטעה אתכם, הן מאוד (!) חזקות. זה כלי מקצועי שעובד יום-יום ואין איתו בעיות של כח או משהו כזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עדכונים,

את הסט קניתי לפני כשבוע וחצי. ובעיקר בגלל המולטיטול והארגז הגדול. לא היה משתלם לקנות אותו לבד ערום.

בנוסף, קיבלתי אתמול את ה GSB 10.8-2-li שהוזמנה ממישהו ב UK.

המטרה היא להרכיב סט גדול יותר. שיכלול גם circular saw וגם jigsaw כמובן 10.8V .

unnaasdmed.jpg

unnasddsmed.jpg

• תוכן חדש...