Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי זה רכב ספרטני, זול ופשוט מאוד.

ביחס לכל סופר מיני שניסיתי לנהוג בה, האלטו פשוט נחותה בהכול. בנוחות הנסיעה, בביצועים, באיכות של תא הנוסעים, בבידוד של תא הנוסעים, באבזור, בגודל תא המטען ותא הנוסעים, בבטיחות.

בזמנו כשהייתה לי גטס ושקלתי לקנות את האלטו, אחרי נהיגה אחת באלטו בעבודה, הבנתי שהרכב הזה לא בשבילי, הגטס הרבה יותר טובה ממנה.

אני חייב לשאול -

נתקלתי בביטוי הזה כבר בעבר, מה הכוונה רכב ספרטני?

פורסם

כזה שמרגיש נורא בסיסי ופשוט בפנים, איכות חומרים נמוכה, הכול מאובזר בקמצנות מתוך חסכון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ספרטני - ממושמע, קשוח, נוקשה...אין קשר לאבזור הדל והבסיסי.

יש האומרים ספרטני בנוסף לכל האמור לעיל זה גם 'צנוע'...יש קשר לאבזור הדל (צנוע).

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הפירוש של ספרטני - פשוט, נזירי ללא פאר והדר. ויש לזה קשר חזק מאד לאבזור דל וגימור פשוט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לקחת סקודה סיטיגו היה אצלי קרוב לשבוע,רכב חמוד+אם אתה מעוניין אני מכיר מישהו שמוכר אחת 2013 עם 29,000 ק''מ עוד יש אחריות יצרן

אחלה רכב,לא אוכל דלק בשיט

פורסם

תודה לעונים, חשפתם אותי לאפשרויות שלא חשבתי עליהן. כרגע האיבו מאוד מעניינת אותי ובראבו קורצת לי .. , הפיקנטו עדיין בראש אבל היא נראת נשמעת לי כבר פחות מעניינת .. , גירסת ה 1.2 ידנית כאמור יקרה וה 1.0 נשמעת משעממת פתאום. אז הנטייה לכיוון הפיאטים, אבל האם מישהו יכול לעשות כאן קצת סדר בעניין תחזוקה, הוצאת שוטפות, ביטוחים ודלק. ולאזן בין שלושת המכוניות? , אני חושב שזה המידע שחסר לי בשביל לבצע החלטה ביניהן.

חג שמח!

דופו

פורסם

שלום דופו,

קיה פיקנטו 1.2 ליטר ידנית חדשה עולה כ-75 אלף ₪. היא הגיעה לארץ רק לפני שנה כך שגם רכבים משומשים (אם קיימים בשוק) לא יכנסו למסגרת התקציב שהגדרת. בתקציב שלך כן תוכל אולי למצוא את גרסת ה-1.0 ליטר הידנית, שנמכרה כאן משנת 2011. הגרסה הזו קצת חלשה יותר, 69 לעומת 85 כוחות סוס, והיא גם לא מגיעה בדגם ה"ספורט" עם ה-3 דלתות אלא רק בדגם הרגיל.

אם אתה בכל זאת רוצה מכונית קצת יותר חזקה בסגנון הזה שכן תתאים למסגרת התקציב שהגדרת תוכל לבדוק את שברולט ספארק. המכונית הזאת הגיעה ארצה מהיום הראשון עם מנוע 1.2 ליטר וגיר ידני. היא נחשבת לזריזה יחסית למכונית מיני וגם חזקה יחסית, עם 82 כוחות סוס. יש לה צריכת דלק מעולה והיא תיכנס לתקציב שציינת בקלות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לחברי הפורום,

אני מתעניין ברכישת רכב יד שניה באזור ה - 40 K (ניתן לעשות מתיח קלה אם יש צורך) , חשבתי בכיוון של רכב מיני חסכוני ואמין עם מה שיותר להנות ממנו ברמה של חווית נסיעה. ברור לי שרכבי ספורט אמיתיים יספקו את ההנאה אך על חשבון דברים אחרים.. , בכל זאת ברצוני לטעום מה שיותר מעולם הנהיגה מה שיותר במגבלות שציינתי. לאחר קריאה ובחינת אופציות מסוימות חשבתי ללכת על קיא פיקנטו ידנית בנפח 1.2 , האם תוכלו להציע אלטרנטיבות שיענו טוב יותר על הרצונות שלי? , אם לא מה אתם חושבים על הקיא הזאת והאם נראה לכם שתתאים למבוקשי?

בברכה ותודה רבה,

דופו

• תוכן חדש...