Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאעש - איום עולמי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האיום העולמי זה חוסר הבנה של כל מיני מדינות דמוקרטיות, עם מי יש להם עסק ואיך מטפלים בזה. צרפת זאת דוגמא הכי בולטת במחשבה שבמידה ו "הם" יקבלו את כל הזכויות ושויוניות, לא יהיה טרור איסלמי.

גל הפליטים האחרון באירופה העצים את האיום.

http://m.ynet.co.il/Articles/4725251

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הבדל "קטן" בין איום עולמי למטרד עולמי.

דאעש לא מהווה איום עולמי פשוט כי אין לו יכולת "להשמיד את העולם", הוא כן יכול להטריד וזה בדיוק מה שהוא עושה.

לדעתי הם דווקא כן מהווים איום עולמי. עצם העובדה שהם יכולים לפגוע (על הנייר לפחות) בכל נקודה בעולם, בעוצמה ממש לא זניחה ולשבש לגמרי את אורח החיים של התושבים (אז אולי הם לא ישתלטו על צרפת, אבל הם בהחלט יזרעו פחד, בהלה וירוקנו את הרחובות אחרי שרצחו עשרות אנשים), כן הופכת אותם לאיום עולמי.

מה שהם לא מהווים זה איום קיומי על העולם (שלזה הם היו יכולים להפוך אם היו שמים את היד על מלאי של פצצות גרעיניות).

פורסם

מי אמר שאין להם יכולת לשים יד על נשק גרעיני ? מה שאני לא מבין הוא, מאיפה המימון להכל ?

לדעתי צריך קודם כל להתחקות אחרי נתיבי המימון שלהם. קודם כל מנתקים את אספקת "האנרגיה" ואח"כ מחסלים את המפלצת.

Veni Vidi Vici

פורסם

מי ממן את דעאש? בהתחלה זו הייתה ערב הסעודית שתשמש קונטרה למעורבות האירנית בסוריה, אחרי שהסעודים נבהלו מהמפלצת שהם יצרו הם הורידו פרופיל ועכשיו ממה שאני מבין וקורא דעאש מתקיים בעיקר ממכירת נפט מהשטחים שהוא כבש, מוכר בעיקר לטורקיה.

מומלץ לקרא את המאמרים של גיא בכור על דעאש והאביב הערבי בכלל.

פורסם

בניגוד לחיזבאללה שבמהלך לחימה מול ישראל הופך לדי סטטי ולא מתמרן (כך גם חמאס בלחימות מול ישראל), דאעש מתמרן והרבה וכשאתה מתמרו- אתה חשוף.

חיזבאללה מהווה יריב קשה יותר בלחימה.

אל תהיה בטוח.

במהלך השנים חוויתי זמן חיזבאללה לא מועט.

בשנים האחרונות, מאז שהחל להשתתף בלחימה בסוריה, חיזבאללה הפך לצבא מתמרן.

מה שמפתיע אותי כל פעם מחדש, היא היכולת המתמרנת המדהימה של דאעש.

הלוחמים שם אינם ברמת עילית, אך מפקדי השטח ומעלה, מבצעים תמרונים בשטחים עצומים, שלא היו מביישים את התמרונים הגדולים של צה"ל, בסדר גודל של חטיבה ומעלה.

לא הייתי ממהר לזלזל בהם.

הם יודעים את העבודה לא רע בכלל.

פורסם

אני קורא לממשלת צרפת לנהוג באיפוק ולשבת עם הטרורוסטים מיד בשולחן המשא ומתן וללבן את הנושאים שבמחלוקת.

אולי עכשיו יבינו שם כמה מטופשות האמרות האלה שהם מרבים להשתמש בהם כשמדובר בישראל

פורסם

הבעיה עם דאע"ש שהם מהווים מין מטרה צבעונית ובולטת שקל להתמקד בה, ועוזרת לאירופאים יפי נפש להגיד שהם נלחמים בטרור ע"י זה שהם קוראים "לחסל את דאעש" אך באותו זמן "אסור לפגוע ברוב המוסלמי שהם אוהבי שלום" וכו'. אין באמת הבדל אסטרטגי בין זרמי האיסלם, מטרתם אחת, ההבדל הוא טקטי. ואני בטוח שהזרמים הללו גם מסונכרנים יפה. בזמן שהאירופאים עכשיו יפציצו קצת מטרות דאעש, שום דבר לא יפריע לאימאמים ה"תמימים" ומיליוני העוקבים שלהם להמשיך לעשות מה שהם עושים היום - להשתלט על מערב וצפון אירופה, לפתוח את השער לעוד ועוד מהגרים ש"בורחים מדאעש" ואשר, תמימים ככל שיהיו, אחרי שנים ספורות של אבטלה והשפעת האימאמים המקומיים יהפכו גם הם לכנופיות איסלמיסטיות קיצוניות.

שום דבר אמיתי לא ישתנה באירופה עד שלא תהיה שם ירידה קיצונית בהכנסות מתיירות. ניתן רק לקוות שלא רק לישראלים אלא גם לשאר העולם יימאס בשלב כלשהו לטייל בשדרות האליזה מוקפים ב"אמא טליבאן ומשמרות המהפכה".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מחקתי פה כמה הודעות, אז תזכורת לכל הפאשיסטים והסמולנים, שלא יודעים להתאפק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?255326-gt-gt-gt-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%A3-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A7-lt-lt-lt

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו,

דיון על דאעש, איסלם וטרור, הוא דיון פוליטי בהגדרה.

אני מניח שגם ההודעה הזו מנוגדת לכללים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ניר, אני כרגיל מסכים עם רוב הדברים שאתה כותב.

אני חייב בכל זאת להגיד על המאמר של בן הכספית שהעולם הוא לא שחור ולבן.

בניגוד לדעה הפופוליסטית שמנסים להציג, צרפת, בריטניה ועוד כמה מדינות מערביות מנהלות מערכות יחסים מוזרות עם הקולוניות שלהן לשעבר, שחולקו כאן למדינות באופן שרירותי למדי. אבל עם זאת, מן הסתם אין להם שום אינטרס לשלוח חיילים צרפתיים לשקוע באיזה בוץ, ללא שום אופק, כמו שכבר קרה.

חוץ מזה, קל, אולי, להפיל שליטים או מדינות כאן, אבל אף אחד לא יודע אף פעם מה תקבל אחרי. הנה, לפני כמה שנים כל מנהיגי המערב יצאו נגד אסד. היום אולי הם כבר מעדיפים אותו, כי מה איכפת להם שהוא מתעלל באזרחים שלו, כל עוד זה לא גולש החוצה לאירופה.

ובהקשר הישראלי שלננו - ביומיים האחרונים יש איזה מאמץ הסברתי להראות שאנחנו באותה הסירה עם צרפת ואנחנו חלק מהמערב, שנחלמים ברעים המוסלמים. אבל עם כל הכבוד לכולם, אני לא חושב שתשע חברי הכנסת של הבית היהודי קשורים לתרבות המערב, או רוצים להיות קשורים אליה, וגם לא חלק די גדול מחברי הכנסת של הליכוד. זה נכון שיש לנו אויבים משותפים, אבל זה לא יגרום לאיש בעולם לראות בציפי חוטובלי או אורי אריאל את בני אותה הציויליזציה המערבית שכספית ואחרים מדברים עליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מילא שזה לערב מין שבאינו מינו, שרשור שבאינו נושאו ודחיפת אג'נדה לא קשורה לנושא - אבל אתה נותן לעולם הרבה מדי קרדיט בהנחה שהוא יודע או אכפת לו מי אלה ציפי חוטובלי, תשעת חברי הכנסת של הבית היהודי או כל אחד פרט לביבי או כל ראש ממשלה מכהן אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא ערבבתי שום דבר.

הטור שניר קישר אליו עוסק בדיוק בזה, והוא לא היחיד שכתב ביומיים האחרונים בנושא.

בכל מקרה, אני רואה עכשיו שההודעה עם הקישור של ניר נמחקה, אז זה כבר לא ככ משנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בשאר העולם הציבור מכור לערוצי חדשות כמו פה, אז את בנט הם מכירים מההופעות שלו במיני - מלחמה האחרונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנחנו נוטים להפריז בכמות העניין שהעולם מגלה בנו ומשום-מה לא מבחינים בין אנטישמיות מובנית שגורמת להם להתנגד לנו לבין אשכרה עניין שגורם להם להתעמק במה שקורה פה. החלק השני פשוט לא קיים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...