Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך על Chemical Guys Citrus, שמפו מצויין שמפרק לכלוך בצורה נהדרת ומשאיר שכבת ברק בסיום השטיפה.

לגבי מטליות, לאיזה שימוש אתה רוצה אותם? באפינג/ייבוש סופי? ככה נוכל להציע לך לפי כמות המגבות/לפי המחיר.

וכנ"ל, מה התקציב שלך? יש אוטמי צבע בכל מיני מחירים, זולים ויקרים, אי אפשר לנחש מה הסכום שאתה מוכן להשקיע על אוטם צבע.

תחזור עם הסברים ותשובות וככה נוכל לעזור לך.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אוקי חברים אז אחרי שקצת קראתי חקרתי ובדקתי

אעדכן בכמה דברים

הרכב שלי לא מזמן עבר פחחות צבע בצד ימין איפה שמיכל הדלק. הייתי אצל YANIK ALTER , והוא יעשה לי דייטלינג עוד שבועיים ככה.

יש לי חומר לג'נטים של SONAX ומברשת קשיחה ארוכה שקניתי באוטוסטור.

חוץ מזה, מה שאני צריך זה - שמפו טוב שמפרק מעולה וגם מתייבש. יש כאלה שהתלהבו מקרפלן אבל אין לי בעיה ללכת על CHEMICAL GUYS CITRUS

מעבר לזה, אני צריך אוטם צבע אני לא יודע איך להשתמש בו והתקציב לדבר כזה עד 80 שח

חוץ מזה, צריך בדים . לניקוי, בד לניגוב, ובד לייבוש. מנסיונכם אפשר לקנות סטים באיביי אשמח לקבל קישורים למגבות מעולות. עד 100 שח לסט

אם מדובר במגבת ייבוש איכותית אני מוכן להשקיע אבל לא להשתגע יותר מדי

אוטם צבע עד 80 שח

ראיתי את YANIK משתמש בחומר איכותי לשטיפה שנקרא NANOLES REACTIVE משו כזה. ובנוסף הוא השתמש ביחד עם השטיפה באיזה חומר אוטם?

אם החומרים האלה מאד יקרים אני אוותר. אבל אשמח לשמוע את דעתכם.

בנוסף, תהליך שטיפת אוטו עם 2 דליים אני אשמח לשמוע ממכם המנוסים איך אתם שוטפים או תפנו אותי לכתבה מתאימה או קישור לדיון מתאים בנושא.

תודה רבה לתותחים שפה:)

בנוסף, דבר אחרון, חומר שאפשר להעביר על הפלסטיקה בתוך הרכב עם שכבת ברק טובה לאורך זמן גם אשמח לקבל המלצה.

אוטוסטור קרוב אליי לעבודה לכן אוכל לקנות שם הכל.

פורסם

שמע,ניסיתי מספר סבונים לרכב,כולם אותו דבר ומורידים בצורה דומה,חלק אולי יותר אגריסבים חלק פחות,אבל אם אתה אחת לריבעון מיישם אותם צבע מחדש,זה לא באמת צריך לשנות לך.

ליישום האוטם צבע תקנה כזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92-Meguiars.html

לניגוב האוטם תקנה מטלית של סנו מיקרופייבר או מוכרים 5 מטליות קטנות באיזה 15 שקל-עושים עבודה מעולה.

מגבת ניגוב מעולה ולא יקרה כמו שאני קניתי:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/dc-basics-blue-giant-drying-towel-118

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי אז אלך על השמפו של כמיקל גייס

אוטם צבע אני עדיין אשמח לדעת מה מומלץ

לניגוב אוטם צבע - עושים את זה ידני ולא עם מכונה כן? וזה לאחר יבוש מלא של הרכב לאחר שטיפה

המגבות ניגוב מתאימות גם ליישום השמפו, ניגוב שלו, ואחכ ייבוש? כמובן כל מגבת בנפרד?

או שיש מגבות כמו ג'ילדות שסופגות המון מים ומאפשרות לייבש במהירות ובקלות מאשר מיקרופיבר? אשמח לעוד מידע

פורסם

אם יש מכונה זה יותר קל,אם אין עושים ידנית.

אכן לאחר שטיפה+יבוש את מורח את האוטם.

אתה לא מנקה את הרכב עם מגבת אלא עם סבון כמו זה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8

ומייבש את הרכב עם מטלית הכחולה שצירפתי את הקישור שלה.

אין 2 פעולות של ניגוב ויבוש,המטלית עושה את הניגוב/ייבוש וזהו לא צריך לעבור על רכב עם עוד מטלית.

יש כאלה נוח יותר עם גילדה יש כאלה שיותר נוח עם מטלית,אני עברתי למטלית ולא יכול לחזור לגילדה,עם מטלית הרבה יותר נוח והם סופגות המון מים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה הסיטרוס?

כל שטיפה הוא ישתמש בסיטרוס, ירד לו השיכבת הגנה והווקס וכל פעם לחדש את השכבות הללו בתדירות יותר גבוהה.

אני ממליץ על הגולד קלאס, שמפו מעולה.

פורסם

לדעתי יש פה הרבה דברים לא מבוססים,מישהו בדק איזה סבון מוריד מהר יותר את אותו אוטם ספציפי?

תכלס אף אחד לא בדק זאת במעבדה,תחדש כול כמה חודשים וזהו.

פורסם

גם אני ממליץ בחום על CG Citrus Wash And Gloss !!!

שמפו נפלא שמשאיר אחריו ברק :) .

בדילול נמוך - שטיפה רגילה ללא חשש להורדת שכבת הגנה.

בדילול גבוה - הורדת שכבת הגנה לשם יישום שכבה הגנה חדשה .

לדלל כפי שרשום על האריזה והכול יהיה בסדר .

פורסם

שאלה - שכבת הגנה אתם מדברים על אוטם צבע? במידה ועד עכשיו לא השתמשתי באוטם צבע אין בעיה להשתמש בדילול גבוה?

או שאני טועה ושכבת הגנה זה משהו אחר לגמרי? תודה רבה לעונים

פורסם

תודה רבה רבה:) אגב, שטיפה של ג'נטים קניתי של סונקס. משפריצים קצת מחכים דקה מברישים ושוטפים? עובד על כל גלגל אחד אחד ממה שקראתי פה וממליצים כך.

חומר לניקוי הפלסטיקה ברכב? לניקוי ריפוד ידוע לי על APC

• תוכן חדש...