Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2005 - המנוע לא סוחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול נהגתי ברכב, מאזדה 6 2000 סמ"ק 2005, והייתה לי הרגשה שהרכב לא סוחב לגמרי, כאילו הבלמים לא משתחררים לגמרי או שיש חנק מסויים במנוע. בהתחלה חשבתי שמדובר בתחושה סובייקטיבית, כי אני רגיל לרכבים קטנים וזריזים, אבל ככל שאני חושב על זה כך אני משתכנע שיש בעיה מסויימת.

הרכב מועמד לרכישה, הרכב נבדק במוסך, אבל לא נעשתה שם נסיעת מבחן, רק מאוחר יותר עשינו אותה.

הרכב עם 70K ק"מ, יכול להיות שהסיבה היא חיישן אויר? אשמח לדעתכם לסיבות אפשריות.

אבי

פורסם

לרכב יש ביצועים מעולים וההתנהגות שציינת ממש לא אופיינית.

לגבי הסיבה לעצלות של המנוע, רק במוסך יוכלו לעזור לך כי זה יכול לנבוע מהרבה סיבות.

אם אתה רוצה לקבל פורפורציות יש לי מאזדה 6 2008 (צורה ישנה כמו שלך) שתוכל לעשות עליה סיבוב ולהשוות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

redroze תודה על ההצעה, אני אשמח לנצל אותה :)

כנראה שמחר ניקח אותה שוב למוסך לבדיקה.

אנא עדכן אותי מתי אפשר להתקשר :-D

אבי

• תוכן חדש...