Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה לא ממורכז והרכב מושך טיפה לצד,האם כיוון פרונט לרכב בעל הנעה קדמית זהה לכיוון פרונט של רכב עם הנעה אחורית?

האם "המעבדה" בחולון מתמחים בכיוונים לסוג רכב זה?

אשמח להמלצות למכוניי פרונט המתמחים ברכבים אמריקאים ישנים בעליי הנעה אחורית.

תודה רבה מראש למסייעים והמשך סופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה, יוסי

פורסם

כיוון פרונט אף פעם לא מזיק אבל לפני כן, אם התקלה התחילה פתאום, בדוק שלחץ האויר בצמיגים הקדמיים שווה ושמותקנים בציר הקדמי צמיגים זהים

שלמה דן גדרון

פורסם
כיוון פרונט אף פעם לא מזיק אבל לפני כן, אם התקלה התחילה פתאום, בדוק שלחץ האויר בצמיגים הקדמיים שווה ושמותקנים בציר הקדמי צמיגים זהים

התקלה לא החלה סתם ככה פתאום אלא רק לאחרונה לאחר שהחלפתי ברכב כמה חלקיי מיתלה עיקריים,בלי שום קשר הרכב מעולם(לפחות לא מאז שהוא בבעלותי)לא עבר כיוון פרונט ייסודי ומיקצועי ככה שהגיע הזמן.

אגב,כל ארבעת הצמיגים ברכב זהים ותקינים ולחץ האוויר בהם שווה.

הכיוון ברכב בעל הנעה אחורית שונה מהכיוון ברכב בעל הנעה קדמית?

הכיוון ברכבים ישנים עם הנעה אחורית יותר מסובך מהכיוון ברכבים החדשים המודרנים ומצריך בעל מיקצוע עם ניסיון מיוחד?

פורסם

ברוב המקרים כאשר מחליפים, חלקי פרונט, יש לבצע לאחר שפור. גבי ברבי מרכז הפרונט מקצוען, עם וותק של שנים. עשה לי בדודג , לא הכרתי את הרכב , לאחר הכיוון. הוא גם הגביהה אותו מקדימה, לפי המידה בספר , אז גם נראה אחרת.

פורסם

מצטרף להמלצות על מוסך הציר בפ״ת ,עשה כמה עבודות מקיפות על רכבים של חברים לא פעם עם בקשות כיוון שונות מהספר והכל בוצע כמו שצריך וביסודיות.

בעניין הכיוונים עצמם רכב עם הנעה אחורית לא שונה מהנעה קדמית העניין משתנה מרכב לרכב. לרוב ברכבים כמו שלך הסרן האחורי (סרן חי) הינו ציר אחד ואין יותר מדי מה לכוון בו

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יוסי שלם, אם היתה התעסקות עם מכלולי ההגה אכן רצוי לעשות כיוון פרונט.

באופן כללי לא צריכה להיות בעיה לבעל מקצוע לכוון פרונט ברכה עם הנעה אחורית או קדמית.

אם אתה מאיזור חיפה גש לדוד שוקרון ברחוב האיטלקים, הוא בעל מקצוע מצויין, ויודע לכוון פרונט גם ברכבים ישנים (1956) עם הנעה אחורית וגם ברכבים חדשים עם הנעה אחורית.

שלמה דן גדרון

פורסם

אוקיי הבנתי,תודה רבה לכל המסייעים על ההמלצות החמות.

אגב,אני מחולון לכן שאלתי בהתחלה אם "המעבדה לרכב" יודעים להתעסק עם רכבים כאלה שזה גם מאוד קרוב לי לעבודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
היי ניר צפר רח הבנאי בחולון כיוון גם את שלי

הבחור פתוח/עובד ביום שישי בבוקר? מישהו יודע את שעות העבודה שלו בימיי השבוע?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
ההגה לא ממורכז והרכב מושך טיפה לצד,האם כיוון פרונט לרכב בעל הנעה קדמית זהה לכיוון פרונט של רכב עם הנעה אחורית?

האם "המעבדה" בחולון מתמחים בכיוונים לסוג רכב זה?

אשמח להמלצות למכוניי פרונט המתמחים ברכבים אמריקאים ישנים בעליי הנעה אחורית.

תודה רבה מראש למסייעים והמשך סופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה, יוסי

ממליץ על אלי קרמן.עשה לי כיוון פרונט ועוד משהוא מיוחד בפרונט.ישר,אמין ואדיב.ויש גם אחריות לשנה.

[h=3]א.א. קרמן פרונט בע"מ, כיוון פרונט, בהירקון 69, בבני ברק [/h]

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תוכן חדש...