Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממליץ על הטויו בכלל אם אתה מחפש צמיג שיחזיק לך הרבה זמן. החלפתי שני סטים תוך 4 חודשים.

נכון אני נוהג ברכב ספורטיבי, אבל עדיין הוא הרגיש כאילו הוא התנדף.

אחרי הטויו קניתי צמיג שעולה אמנם פי 2 (Pirelli P-Zero Nero GT) אבל גם מחזיק פי 4 זמן ועולה על הטויו בכל פרמטר.

לפעמים לקנות זול יוצא ביוקר בטווח הארוך.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ממליץ על הטויו בכלל אם אתה מחפש צמיג שיחזיק לך הרבה זמן. החלפתי שני סטים תוך 4 חודשים.

נכון אני נוהג ברכב ספורטיבי, אבל עדיין הוא הרגיש כאילו הוא התנדף.

אחרי הטויו קניתי צמיג שעולה אמנם פי 2 (Pirelli P-Zero Nero GT) אבל גם מחזיק פי 4 זמן ועולה על הטויו בכל פרמטר.

לפעמים לקנות זול יוצא ביוקר בטווח הארוך.

בגלל זה אהבתי את הבריגסטון . אבל כל מקום שהלכתי אמרו שהוא יקר מאוד ואין להם ושכנעו אותי על אחרים.

פורסם
אורך חיים ארוך זה טוב

אחיזת כביש סבירה זה פחות טוב

כרגע אני עם אליאנס בני שלושה חודשים והם מרגישים רע פשוט רע

כדאי להחליף לאנרג'י

הפונטו הייתה תקופה מאוד קצרה עם האנרג' סייבר של מישלין וזאת הייתה חוויה ממש לא נעימה.

האוטו הפך להיות קופצני בצורה ממש לא סבירה, מהר מאוד הם הוחלפו לפרמיום קונטקט של קונטיננטל והרכב חזר להיות נוח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קח מישלין פרמסי 3 , יש לי רביעיה כבר חודש . שקטים ,נוחים , אוחזים מצוין (הופתעתי לטובה). קח אתה לא יכול לפול.

פורסם (נערך)

למי שמבין

מה הכי מתאים לי מאלה שכבר בדקתי, דגש על עמידות לטוח ארוך , אחיזה ,ספורטיביות .

TOYO T1

BRIGESTNE POTENZA

PIRELLI P7

continental conti premium 2 מפורסם סביב ה400 ₪ בtires4u יכול להיות?

משליין וגודייר היו לי כבר ברכב אחר אבל גמרו חיים יותר מדי מהר.

ובנוסף מה דעתכם ל האתר הזה יש שם מפרסמים עם מחירים די זולים ?? tires4u.co.il

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

לנה - זה לא היה עניין של לחץ ניפוח? במקרה יש לי על רכב אחד EnergySaver ואני בכלל לא סובל ממנו (אולי כיון שהחליף רביעיית דאנלופ זוועתיים), על השני יש ContiPremiumContact2 ואנימרגיש אתם נוח מאד. ד"א - אני מנפח את הצמיגים ללחץ גבוה ""חסכון" בלשון סוזוקי) ולא לדרגת נוחות היותר נמוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למי שמבין

מה הכי מתאים לי מאלה שכבר בדקתי, דגש כל עמידות לטוח ארוך , אחיזה ,ספורטיביות .

TOYO T1

BRIGESTNE POTENZA

PIRELLI P7ו

משליין וגודייר היו לי כבר ברכב אחר אבל גמרו חיים יותר מדי מהר.

ובנוסף מה דעתכם ל האתר הזה יש שם מפרסמים עם מחירים די זולים ?? tires4u.co.il

המחירים המפורסמים שם באמת טובים, אבל מניסיון שלי הפנצ'ריות שאלהן מפנה האתר לא היו מוכנות למכור במחירים שרשומים באתר וגם המלאי לא היה מעודכן. פנייה שלי למפעילי האתר לא נענתה. אבל תנסה אולי אני במקרה נפלתי על מקרים בודדים.

פורסם
לנה - זה לא היה עניין של לחץ ניפוח? במקרה יש לי על רכב אחד EnergySaver ואני בכלל לא סובל ממנו (אולי כיון שהחליף רביעיית דאנלופ זוועתיים), על השני יש ContiPremiumContact2 ואנימרגיש אתם נוח מאד. ד"א - אני מנפח את הצמיגים ללחץ גבוה ""חסכון" בלשון סוזוקי) ולא לדרגת נוחות היותר נמוכה.

לצערי לא. כשיצאנו מהמקום לחץ האוויר היה באמת גבוה מידי, הורדנו להמלצת היצרן, אחרי זה הורדנו אותו עוד קצת ועדיין האוטו היה פשוט סיוט.

אחרי שהחלפנו לקונטי' גם חבר שלי הרגיש את ההבדל המשמעותי לטובה.

גם בסוויפט של אבא שלי יש את אותם הצמיגים, לדעתי גם הוא מנפח אותם למצב חיסכון והרכב מרגיש נוח (למרות שמדובר בג'אנט 16 וחתך קצת יותר נמוך).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הקונטי נמצאים על הסויפט, אבל ג'אנט "15. הני מרגיש אתו נוח ויציב מאד על הכביש.

המישלן על SX4, וכנראה שהדאנלופ שאתם היא הגיעה (SP31 או משהו דומה) לא היו מוצלחים, הרכב היה נוקשה ונטה לחרוק הרבה בכל סיבוב קטן, ואני כב לא מדבר על הסיוט שנקרא הסטת הגה בחיניון של הגרנד. עם המישלן המצב הרבה יותר טוב למרות ניפוח ללחץ יחסית גבוה, בבודאי כמה PSI יותר ממה שהייתי רגיל עם הדאנלופ (גיליתי את"מצב החסכון" רק בשנה האחרונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפונטו הייתה תקופה מאוד קצרה עם האנרג' סייבר של מישלין וזאת הייתה חוויה ממש לא נעימה.

האוטו הפך להיות קופצני בצורה ממש לא סבירה, מהר מאוד הם הוחלפו לפרמיום קונטקט של קונטיננטל והרכב חזר להיות נוח.

לא מפתיע שכן המישלן הזה הוא "צמיג ירוק" מה שבצד אורך חיים וחיסכון בדלק נותן גם נסיעה קשה יחסית בשל דופן קשיחה שמטרתה הפחתת התנגדות לגילגול. מצד שני הקסארה מכונית רכה בהרבה מהפונטו כך שסביר שתשאר נוחה לנסיעה גם עם האנרג'י סייבר.

פורסם

טוב קצת הסתבכתי צריך עצה די דחופה כדי להחליף עוד היום , קונטינטל CONI 2 נוסף להתלבטות ב435 ₪ .

זנ הקונטינל או הבריגסטון?

• תוכן חדש...