Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

******** נשאל בטעות בפורום יעוץ קניית רכב**********

חברה קנתה רכב ממגרש מוכר , (אני לא מציין את שם , אני לא חושב שהוא רלוונטי )

והסיפור שהיה כך היה , בערך .

ראינו את הרכב , היו כמה טענות על צמיג יבש וישר אחורי ובקליט אחורית

הם אמרו שהם מכינים אותו למכירה וקבעו לעוד יומיים לבוא לקחת

הגענו ,ברכב דלקה המנורה בדוק מנוע , כתומה...

האיש האחזקה במקום אמר שזה בגלל החלפת מצבר והפעיל את הסווצ' 10 פעמים וזה איפס את התקלה

הוא כמו כן אמר שכל הנוזלים מלאים גם אלו של הוישרים ...

אבל בכל זאת הפנה אותה למוסך שיבדקו מה הסיפור , לטענתו רק בשביל השקט הנפשי שלה...

במוסך טיפול במנורה וגם במזגן ושלחו אותה לדרכה ,

אחרי שבוע התחילו רעשים מהברקסים , שוב שלחו אותה למוסך , "הצלחות" היו גמורות , והן הוחלפו..

למחרת שוב נדלקה המנורה הסוררת וכבתה ... ככה מספר פעמים , היא חזרה למגרש ובקשה בדיקה כללית.

בבדיקה אמרו לה שהיא נוסעת ללא שמן כלל ... שאלה שהופנתה למוסכניק האם שמן "יכול" להגמר בשבועיים הוא ענה כמסיח לפי תומו , אין מצב כזה...

עכשיו הרכב בהחלפת ראש + בוכנות + כל השמחה והששון שמתלווים לזה ...

השאלה האם יש לה קייס לבטל עיסקה או לא?

פורסם

**כאשר מגיבים להודעה מעליך, אין צורך בציטוט ארוך ומיותר של ההודעה**

למה היא לא לקחה את הרכב לבדיקה לפני הקניה ?

פורסם

אם אינני טועה (ואני "קצת" מחוץ לתחום שלי, אז לקחת בערבון מוגבל) בקנייה מסוחר רכב מורשה (ומגרש מוכר אמור להיות כזה) אמורים לקבל טופס גילוי נאות לגבי מצב הרכב, קיבלתם דבר כזה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

******** נשאל בטעות בפורום יעוץ קניית רכב**********

חברה קנתה רכב ממגרש מוכר , (אני לא מציין את שם , אני לא חושב שהוא רלוונטי )

והסיפור שהיה כך היה , בערך .

למה שם המגרש לא רלוונטי?

כל הסיפור נשמע "בערך".

התלונה שלה הייתה לגבי נורית Check engine ולגבי מזגן.

האם המוסך שביטל את הנורית בדק את הסיבה להדלקת הנורה או שרק מחק את ההתראה? האם נבדק מצב השמן בביקור הזה במוסך?

מי מחליף ברכב את "ראש+בוכנות (?) + כל השמחה והששון" - ומי משלם את עלות התיקון?

פורסם

לא ,

אבל היום עדכנו אותה שהיא תקבל מנוע שעשה 23000 משנת 2013 , שלה עשה 100000 , האם זה פיצוי הולם?

סך הכל היא רוצה את הרכב...

פורסם

לא כתבת באיזה רכב מדובר ומה שנת הייצור שלו, אבל אם המגרש לוקח אחריות ומבצע את ההחלפה על חשבונו - זה בהחלט סביר.

היא צריכה רק לוודא שמבצעים רישום של החלפת מספר המנוע ברישיון הרכב ושיש לה אחריות על המנוע.

פורסם

אתה יותר מאשר מוזמן לפרסם את שם המגרש, אחרי הכל, כנראה שהמשיח או-טו-טו מגיע, כי מגרש שמחליף מנוע על חשבונו לרכב שעזב אותו לפני שבועיים נשמע לפחות כמו ימות המשיח.

אז יאללה, פרסם, שנשמע מי הצדיק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה צדיק ? ואיך פתאום הלך המנוע בסיפור , נשמע כמו תסריט אימה כזה ... ״ואז גילינו שאין בכלל מושבים אחוריים והחליפו אותם בכיסאות כתר עם ריפוד״

פורסם

...יענו ישראבלוף (למה זה מריח לי שגם מנוע לא יחליפו, אלא יעשו כאילו שיחליפו. אתה מבין את זה מר נחמיאס ?!)

לי עדיין כל המקרה הזה נראה מסריח (ולא מהראש :wink:).

alfa 156 2.5.

פורסם

אז המגרש הוא טרייד מוביל , היא אכן קבלה מנוע חדש והיא מרוצה , אומנם זה לקח שבועיים וחצי ... ואכלו לה את הראש בהתחלה שזאת אשמתה ... אבל בסוף , החליפו לה הכל שם... ככה אישרו במוסך של יונדאי שבדק את המנוע...

בכל מקרה , תודה

• תוכן חדש...