Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה הבעיה?

ניסיתי להניע עם כבלים אך לא צלח מה הלאה?

יש מצב שהכבלים לא טובים?

עריכה אחרונה על ידי TAsraf

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

4 שנים אבל זה לא בכל זאת אמור להניע עם כבלים? אני יודע שהוא בסוף ימיו

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יפה שהוא החזיק כל כך הרבה זמן, יכול להיות שיש בעיה בכבלים אבל הסיכוי קלוש.

כנראה שהמצבר מת, תתקשר לאיזה מוסך שיבואו לבדוק לך את המצבר או להחליף אותו במקרה הצורך(אם אתה תקוע באמצע הדרך).

אם המצבר תקין והבעיה רק בכבלים שלך אז יש להם את הציוד המתאים להטעין לך את המצבר ולבדוק את התקינות שלו, רק תיזהר מכל החאפרים שהיו ביצאת צדיק.

פורסם

תנסה כבלים אחרים, פעם קניתי כבלים ב 60 ש"ח והם היו מקור הבעיה. כבלים טובים יניעו גם כאשר רכב "תורם" מכובה. מאז הכנתי כבלים לבד מכבל רתחים עם שטח 16mm^2

• תוכן חדש...