Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 Vs Micra ב-60 אלף

rlevari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נדמה לי שהמיקרה מגיעה גם עם חימום מושבים. ברכבי ההשכרה זה ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עשה לעצמך טובה ובצע נסיעת מבחן על המיקרה הידנית. העברת ההילוכים נוראית, דורשת כוח ונראה כאילו חזרנו 20 שנה אחורה. אין לה גם hill hold.

פורסם (נערך)
היי

בלי להכעיס אף אחד, הפנדה מבחינתי לא במשחק. רכב לא מספיק פופולארי עם מותג בעייתי (בארץ). לא רואה שום יתרון, מבחינתי, למול השתיים האחרות.

בזמנו שקניתי את הקליאו הנוכחית ישבתי במיקרה (שעלתה אז 75) וגם אז, לפני 3 שנים, די התאכזבתי מהצורה והגימור.

עברו 3 שנים וברור שהזמן לא שיחק לטובתה - רק המחיר.

אני אבצע נסיעת מבחן ע"מ לבדוק האם המכוניות הללו יכולות להוות תחליף זול יותר עבורי לאחר שהתרגלתי לרכב סופר מיני בגודל מלא (ולא כמו המיקרה שמנסה להיכנס לנעליים גדולות יותר ללא הצדקה ממש שהרי קטנה באופן משמעותי מהקליאו) או שכדאי להוסיף 10K (אולי קצת יותר) ולהמשיך בסופר מיני (גם אם המנוע יהיה חלש, לפחות הרגשה של רכב ולא צעצוע).

לפחות במבחן אולם התצוגה ה- i10 מכניסה נוק-אאוט לניסן. היא פשוט חמודה בלי הצטעצעות מיותרת. מה שהפריע לי קצת זה שהיא די צרה (ואני די גבוה). מענין איך היא בנסיעה.

תודה והמשך יום טוב

ברשותי יונדאי i10 1.0 אוט' חדשה מזה כ-5 חודשים.

מנסיוני (1.91 ס"מ), מרווח הראש טוב מאוד הן מאחורה והן מקדימה.

מרווח הרגליים לנהג ולנוסע בסדר גמור.

נוחות הנסיעה, אחיזת הכביש, יכולת הבלימה, בידוד הרעשים ואיכות הגימור ראויים לציון.

ממליץ גם כן על ביצוע נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי med04
פורסם

המיקרה אכן חסכונית בדלק אבל ה-i10 מבחינת איכות חומרים, אבזור, נוחות נסיעה, בידוד רעשים לדעתי הרבה יותר טובה.

הייתי כמה שבועות עם המיקרה והיא הייתה נוקשה, רכב לא הכי נוח לנסיעות בין עירוניות וגם במצב עמידה הרכב טיפה רועש, אבל מאוד חסכונית בדלק.

את ה-i10 היה לי במשך כמה ימים, בידוד הרעשים טוב, נוחות נסיעה טובה מאוד ביחס למיני, דלק קצת פחות חסכוני אבל לא ברמה משמעותית כ"כ.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...