Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Mike808 - כן, הרכב בשנתון 2010 יוצא ליסינג מימוני, וגם מדובר על הדגם הבסיסי (LX). הקיה מ-2011 מבעלות פרטית דגם EX.

אתה אולי יודע האם האחריות עוברת אוטו' על השם שלי ברגע שאני עושה העברת בעלות? נשאר לרכב עוד 4 שנים אחריות.

133hp - הבעיה ברכב יוצא ליסינג זה למכור אותו אח"כ, ולא משנה אם מדובר אפילו על ליסינג מימוני. אני לא יודע למה, אבל ברגע שהרכב היה בבעלות של ליסינג יש כתם שמסיבה כלשהי גורם לירידת ערך של עשרות אחוזים (לפעמים לא בצדק), אלו לפחות הנתונים שקיבלתי בחיפוש אחר מספר רכבים מחברות שונות.

פורסם

אז הפער לא כזה גדול, מדובר על שנה אחורה + רכב עם עבר ליסינג.

ממה שאני יודע האחריות עוברת לקונה הבא.

ברכבים יוצאי ליסינג אין אחריות מורחבת מעבר ל-3 שנים.

פורסם

Mike808 - כן, הרכב בשנתון 2010 יוצא ליסינג מימוני, וגם מדובר על הדגם הבסיסי (LX). הקיה מ-2011 מבעלות פרטית דגם EX.

אתה אולי יודע האם האחריות עוברת אוטו' על השם שלי ברגע שאני עושה העברת בעלות? נשאר לרכב עוד 4 שנים אחריות.

133hp - הבעיה ברכב יוצא ליסינג זה למכור אותו אח"כ, ולא משנה אם מדובר אפילו על ליסינג מימוני. אני לא יודע למה, אבל ברגע שהרכב היה בבעלות של ליסינג יש כתם שמסיבה כלשהי גורם לירידת ערך של עשרות אחוזים (לפעמים לא בצדק), אלו לפחות הנתונים שקיבלתי בחיפוש אחר מספר רכבים מחברות שונות.

מסכים רק אל תשכח שכמו שאתה תקנה בהנחה נדיבה אתה גם תמכור כך כך שלא בטוח שיהיה הפרש אם בכלל.

לדעתי כשהשוק של הדגם הזה מוצף ברכבים יוצאי ליסינג, שווה לחפש אחת שמורה.

פורסם

גם אני חושב שכדאי לך לבדוק דרך ליסינג. גם תוכל למצוא מחיר טוב יותר, וגם תימנע מאי נעימות מאבא של חבר שלך אם פתאום תגלה ברכב משהו שהוא לא דיווח לך עליו. חוץ מזה, רכב טוב מאוד עם צריכת דלק לא גבוה ביחס לנתונים.

• תוכן חדש...