Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאבא שלי הזמין עבור שנינו ומשלם גם עבור שנינו אז אל תתפוס אותי בדיוק במילה,האבל נדמה לי שזה בערך 110 ש״ח לחודש כפול 36 כולל שרות מלא של נורות ומסנן. כמו כן ברכישה אתה מקבל 3 בלוני גז כלולים במחיר, זה ה״מבצע״.

זול במיוחד זה לא, אבל שוב, נוח ונעים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני שנים (על גבי שנים) שותה מה'קיבוצניקית שקיבלה מספר', על טעם וכמה זה נוח אין מה להכביר במילים.

מהניסיון שלי (שוב, של הרבה מאוד שנים - עוד מימי התמי4 הישנים עם הכרטיסים האלקטרוניים) השירות אף פעם לא אכזב.

כשיצא הפרימו לפני מעל 3 שנים עשיתי שדרוג לבר המיושן (שכבר מזמן הפסיק להימכר), עכשיו הציעו לי לשדרג לBUBBLE BAR (יותר נכון התעניינו על עלויות שדרוג) ב85 שקל לחודש למשך שנה עם מסלול שירות ו2 מיכלים, לעומת היום שאני משלם 64 שקל לחודש על הפרימו (מסלול שירות)

השאלה אם כדאי לשדרג לbubble bar, אנחנו לא ממש שותים סודה\מוגז אבל לפעמים טוב שיש.

מישהו משתמש? שמע ביקורות או תלונות על המכשיר?

הפרימו מאוד פשוט ונוח, הBB נראה קצת יותר שילוב של הפמילי..

• תוכן חדש...