Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין בבר מים מוגזים. קשה לתפוס את החברות בטלפון, אתה מתקשר היום, חוזרים אלייך אחרי 4 ימים ואתה כבר לא זוכר מה רצית מהם, או פשוט לא זמין.

אני מחפש בר מים עם אופציה למזוג גם סודה.

איזו חברה נותנת את הדיל הכי טוב ? תמי 4 \ מי עדן \ נביעות ?

פורסם

הדיל הכי טוב הוא מתקן מים פלוס מערכת סינון לחוד ומתקן להגזת מים לחוד. אף בר לא מגיע עם סינון טוב אלא פחות מבינוני מינוס, מה שבין היתר תורם לקילקולים לאחר תקופה קצרה יחסית.

זו חוות דעתי המקצועית, גילוי נאות- הייתי בעבר בעל עסק בתחום מערכות סינון וטיהור מי שתייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן. לבר אתה יכול לחבר מערכת סינון או מערכת טיהור (אוסמוזה) ולקבל מים באיכות שלא חלמת עליה. בר עם מערכת סינון מוציא מים מקבילים ברמה למים מינרלים, גם בטעם.

הבעייה היא, שהחברות הגדולות בשוק מוכרות מכשירים שלהם לא הכי פשוט להתקין מעקף למסננים שלהם (כדי לשבות את הלקוח לנצח), וכל שינוי קטן מבטל את האחריות על המכשיר. יש מעקף לחברה עם השם של קיבוצניקית, אבל עדיין לא יצאו למיטב ידיעתי מעקפים לחברה הגדולה השנייה, ולגבי מי עדן או נביעות אני מניח שמדובר על המכשיר עם הבקבוקים כך שזה לא רלוונטי לנושא.

המלצתי: לך על בר מים במסלול שבו אתה רוכש את הבר (לא במבצע של X ש"ח לחודש לשלוש שנים, הם לא כל כך משתלמים) יחד עם מערכת סינון מים 4 או 5 שלבים. יש מגוון לא קטן של מכשירים בשוק, במחיר שווה לכל כיס. אני ממליץ על דגם אטלנטיס.

פורסם

אני רק אוסיף שחברה שלא מסוגלת לתת שירות כשאתה רוצה להצטרף (ולענות תוך 2 דקות) היא לא חברה שהייתי רוכש ממנה משהו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
כן. לבר אתה יכול לחבר מערכת סינון או מערכת טיהור (אוסמוזה) ולקבל מים באיכות שלא חלמת עליה. בר עם מערכת סינון מוציא מים מקבילים ברמה למים מינרלים, גם בטעם.

הבעייה היא, שהחברות הגדולות בשוק מוכרות מכשירים שלהם לא הכי פשוט להתקין מעקף למסננים שלהם (כדי לשבות את הלקוח לנצח), וכל שינוי קטן מבטל את האחריות על המכשיר. יש מעקף לחברה עם השם של קיבוצניקית, אבל עדיין לא יצאו למיטב ידיעתי מעקפים לחברה הגדולה השנייה, ולגבי מי עדן או נביעות אני מניח שמדובר על המכשיר עם הבקבוקים כך שזה לא רלוונטי לנושא.

המלצתי: לך על בר מים במסלול שבו אתה רוכש את הבר (לא במבצע של X ש"ח לחודש לשלוש שנים, הם לא כל כך משתלמים) יחד עם מערכת סינון מים 4 או 5 שלבים. יש מגוון לא קטן של מכשירים בשוק, במחיר שווה לכל כיס. אני ממליץ על דגם אטלנטיס.

לא הבנתי. אני יכול לבקש מתמי 4 לרכוש בר עם מערכת סינון ? ואז זה ישתווה למים של נביעות?

פורסם

כן, אתה בהחלט יכול לבקש... אף אחד לא מבטיח שתקבל.

אם לא הייתי מספיק ברור: אל תקנה מאחת החברות הגדולות. לא זו עם השם של הקיבוצניקית שקיבלה מספר, ולא זו עם השם משפחה של השחקנית כרמן ______.

בר מים שלא קשור לאחת החברות הגדולות.

חברה שהיא לא אחת מהגדולות.

בפעם האחרונה שבדקתי, לאף אחת מהחברות הגדולות אין בר מדגם אטלנטיס.

אם כן תקנה מאחת החברות הגדולות, תשלם יותר- ותקבל פחות. החברות הגדולות מציעות מכשירים שאם אתה עוקף (ניתן לעקוף את המסננים רק בזו שעם השם של הקיבוצניקית שקיבלה מספר, נכון להיום) את המסננים בהם, האחריות מתבטלת.

בר של חברה אחרת ניתן לחבר בשקט למערכת סינון, ורוב החברות ישמחו למכור לך בר יחד עם מערכת שכזו. אז אתה תקבל מים באיכות כמו של נביעות\מי עדן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תעבור על זאפ, בחיפוש של מערכת סינון. כל החברות שמוכרות מערכת סינון לרוב ימכרו גם בר ועושות את השילובים הללו.

פורסם

לי יש כבר כחודש תמי bubble bar שהחליף את מכשיר הפמילי שהיה לי בשש השנים האחרונות.

אני לא יודע מה אתה מחפש, אני לא מחפש מים בסינון יוצא דופן, אני מחפש בעיקר את הנוחות ועל הדרך גם שיעברו סינון מסויים.

מנסיוני שנזקקתי לשירות של תמי, השירות היה בסדר גמור, לא נתקלתי בבעיות, מה גם שהפמילי היה מאד אמין.

הסודה המתקבלת מצויינת, קרה ותוססת, ממש תענוג.יש לך 3 רמות הגזה למים, וכמות הגז במיכל היא עפ״י רמת ההגשה שבחרת, לדוגמא ברמה שאני שותה זה אמור להיות 40-50 כוסות, לדעתי כרגע שתיתי יותר ועדיין במיכל לא נגמר.

אם אתה מחפש בר מענייני נוחותחם/קר/מוגז אני ממש ממליץ.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לי יש כבר כחודש תמי bubble bar שהחליף את מכשיר הפמילי שהיה לי בשש השנים האחרונות.

אני לא יודע מה אתה מחפש, אני לא מחפש מים בסינון יוצא דופן, אני מחפש בעיקר את הנוחות ועל הדרך גם שיעברו סינון מסויים.

מנסיוני שנזקקתי לשירות של תמי, השירות היה בסדר גמור, לא נתקלתי בבעיות, מה גם שהפמילי היה מאד אמין.

הסודה המתקבלת מצויינת, קרה ותוססת, ממש תענוג.יש לך 3 רמות הגזה למים, וכמות הגז במיכל היא עפ״י רמת ההגשה שבחרת, לדוגמא ברמה שאני שותה זה אמור להיות 40-50 כוסות, לדעתי כרגע שתיתי יותר ועדיין במיכל לא נגמר.

אם אתה מחפש בר מענייני נוחותחם/קר/מוגז אני ממש ממליץ.

האמת שזה בדיוק מה שאני מחפש, אבל כן חשוב לי לדעת שאני שותה מים מסוננים, ולא שקר כלשהו שעוד כמה שנים יתגלה כהוצאה מיותרת ומשהו לא בריא בעליל.

כמה עלה ך כל העניין ?

פורסם

אל תבנה יותר מידי על הסינון כי נכון להיום רק לתמי 4 ולאלקטרה יש תקן 5452 שמבטיח אי החדרת מזהמים למים מהבר עצמו (או מהסננים עצמם).

המים בארץ בסדר גמור לשתייה כפי שהם אלא אם הצנרת הדירתית ממש זקנה (ואז סינון רגיל יוציא את החול והחלודה אבל לא יוציא את העופרת. את זה רק אוסמוזה תוציא וגם לא כל מערכת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...