Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על ה״לפנים משורת הדין״ לא הייתי מתקדם בלשלשל עוד כסף לכיסם.

מה שהם תיארו - הזוי ומופרך וככל הנראה גם שיקרי.

אין שום סיכוי שהצמידו שם צב״ד לשעון ובדקו צריכת זרם.

ועל זה עוד מגיעה לך התנצלות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה נכון אבל כל העניין עם מונופול הוא, שאם אני רוצה בכל זאת לבצע אטימה ו-החלפת סוללה ביחד , זה רק אצל היבואן וזה עולה כ=120-130 ש"ח .

למה אטימה, כדי שבעוד יומיים אני נכנס בטעות עם השעון להתקלח בלא משים לב, הוא יפסיק לעבוד ואז יחרטטו אותי בשטות אחרת שתעלה כפל כפליים, כאן הם עוד מחוייבים לתת לי אחריות על כל התיקון , זאת ההתלבטות שלי.

פורסם

אם לאחר התיקון הם מוכנים להאריך לך את האחריות על השעון לעוד שנתיים, זה שווה.

ככה אתה בעצם מקבל אחריות לשנתיים ב200 ש"ח.

פורסם

איני צד בעניין אך אני מחליף סוללות לשני שעוני הסייקו שלי שנים רבות (הולך ישירות למעבדה שלהם - לא דרך סוכן, מחכה עד שעה ומקבל כולל אחריות האטימה)

והם ממה שראיתי בסדר ומעולם לא "גבו" דברים שלא צריך.

אכן שווה לעשות בדיקה כמה זמן הסוללה תחזיק אצלך ומאחל שלשנים רבות :)

קובי

:-)

פורסם
אם לאחר התיקון הם מוכנים להאריך לך את האחריות על השעון לעוד שנתיים, זה שווה.

ככה אתה בעצם מקבל אחריות לשנתיים ב200 ש"ח.

לא יודע אם שנתיים אבל אני אברר כמה זמן , זה באמת מעניין אותי .

פורסם
איני צד בעניין אך אני מחליף סוללות לשני שעוני הסייקו שלי שנים רבות (הולך ישירות למעבדה שלהם - לא דרך סוכן, מחכה עד שעה ומקבל כולל אחריות האטימה)

והם ממה שראיתי בסדר ומעולם לא "גבו" דברים שלא צריך.

אכן שווה לעשות בדיקה כמה זמן הסוללה תחזיק אצלך ומאחל שלשנים רבות :)

ומהי עלות החלפת הסוללה והאטימה דרך המעבדה באופן ישיר ?

פורסם

לה״ו

אני מתקשר ואז עונה לי נציגה שקשורה למחלקת התיקונים שלהם , אני מוסר לה את מספר התיקון והיא בלי להתבלבל בכלל מוסרת לי שהלך כל המכלול , הוא לא תקין וצריך להחליף בחדש ושתיקון כזה יעלה 480 ש״ח ואין הנחה של שקל - היא עדכנה אותי באותה השיחה שהטכנאי שעונים שלהם אמר לה שהם ניסו מייד להחליף סוללה והשעון לא עבד , המחוגים לא זזו , כלום , נאדה אין תגובה, ושחבל לי על הזמן לנסות בכלל לתקן את זה במקום אחר ,אני טענתי שזה לא ייתכן ושיחזירו לי את השעון .

כאן קבור הכלב, אל תאמין לעוד מילה שלהם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
כאן קבור הכלב, אל תאמין לעוד מילה שלהם.

אז איש שירות הלקוחות אמר לי אתמול שהיא לא הסבירה לי טוב , כלומר השעון עבד , פשוט צריכת האנרגיה גבוהה מהסוללה , בקיצור נשמע ככ לא אמין אבל אין למי לפנות , זאת הבעיה .

והכי בעיה זה שאני צריך אותם לאטימה הזאת בגלל מה שהסברתי למעלה .

פורסם
אז איש שירות הלקוחות אמר לי אתמול שהיא לא הסבירה לי טוב , כלומר השעון עבד , פשוט צריכת האנרגיה גבוהה מהסוללה , בקיצור נשמע ככ לא אמין אבל אין למי לפנות , זאת הבעיה .

והכי בעיה זה שאני צריך אותם לאטימה הזאת בגלל מה שהסברתי למעלה .

מה מס׳ דגם השעון?

השעון קינטי?

פורסם

בקינטי יש סוללה שנטענת מתנועת הגוף.

ככלל אין סיבה שמנגנון של סייקו יחזיר ציוד בזמן כל כך קצר, אלא אם כן הסוללה דלפה למנגנון או משהו מוזר כזה. מנגנון כרונו צורך יותר אנרגיה ממנגנון שלושה מחוגים סטנדרטים כשהכרונו רץ, יתכן ושם הבעיה? בכל מקרה, 500 ש"ח לתיקון כפי שביקשו ממך זה בזיון, כרונו חדש ומתקדם של סייקו אפשר לקנות ב-200 דולר באינטרנט.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בדיוק מה ששאל אותי האישרות , האם הכרונו פעל תמידית ? אמרתי לו שהוא הופעל רק מתי שאנשים ביקשו , תפעיל ניראה .. איפה בודקים את מס הדגם שלו ?

פורסם

אני מציע משהו אחר:

שלח דוא"ל מנומס, באנגלית, אל היבואן בארץ, זה שנתן לך שרות כזה "מעולה" ותכתב בו את שרות הלקוחות של סייקו העולמית, יפן.

תאר בו בקצרה ובאדיבות את השתלשלות הענינים.

בקש לקבל חוות דעתם של היבואן כאן בארץ.

פורסם
אני מציע משהו אחר:

שלח דוא"ל מנומס, באנגלית, אל היבואן בארץ, זה שנתן לך שרות כזה "מעולה" ותכתב בו את שרות הלקוחות של סייקו העולמית, יפן.

תאר בו בקצרה ובאדיבות את השתלשלות הענינים.

בקש לקבל חוות דעתם של היבואן כאן בארץ.

אני מתנצל לא הבנתי מה רשמת . ואם מה שאתה טוען עלול לעזור , מעולה !

• תוכן חדש...