Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהד - הלואה בריבית 8% לשנה היא הלואה יקרה מאד. אם אלה התנאים שהבנק הציע כנראה שמבחינתו אתה נחשב ללקוח מסוכן (כמובן שריבית של 8% לכל 5 השנים של ההלואה זה סיפור אחר לגמרי, אבל עדיין לא נתקלתי בהצגת ריבית כוללת אלא רק שנתית, או מנגנון הצמדה כלשהו).

אני חייב לציין שעניין הריביות הוא שוק די פרוע. אני רואה את ההפרשים בריביות על ההלואות שמציעים לי בכרטיסי האשראי השונים שיש לי, וההפרשים עצומים. לכן צריך לבדוק היטב את כל ההצעות, לשים לב לפרטים כגון משך ההלואה (בבנק בד"כ 5 שנים, לעומת 3 שנים בחברות מימון), ריבית, עלויות נוספות, ומלכודת הדבש של חברות המימון - הלואות בלון עם תשלום חודשי נוח, שבהן נותר סכום גדול לתשלום בסוף תקופת ההלואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמעט כל יבואן מציע הלוואת לרכישת רכב חדש בריבית אפסית וכמעט 100% מימון.

רוב חברות הליסינג מציעות מימון די זול לרכישת רכב משומש.

רק מי שרוצה לקנות רכב משומש מפרטי נתקל בבעיה של שיעורי הריבית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אוהד - הלואה בריבית 8% לשנה היא הלואה יקרה מאד. אם אלה התנאים שהבנק הציע כנראה שמבחינתו אתה נחשב ללקוח מסוכן (כמובן שריבית של 8% לכל 5 השנים של ההלואה זה סיפור אחר לגמרי, אבל עדיין לא נתקלתי בהצגת ריבית כוללת אלא רק שנתית, או מנגנון הצמדה כלשהו).

אני חייב לציין שעניין הריביות הוא שוק די פרוע. אני רואה את ההפרשים בריביות על ההלואות שמציעים לי בכרטיסי האשראי השונים שיש לי, וההפרשים עצומים. לכן צריך לבדוק היטב את כל ההצעות, לשים לב לפרטים כגון משך ההלואה (בבנק בד"כ 5 שנים, לעומת 3 שנים בחברות מימון), ריבית, עלויות נוספות, ומלכודת הדבש של חברות המימון - הלואות בלון עם תשלום חודשי נוח, שבהן נותר סכום גדול לתשלום בסוף תקופת ההלואה.

אני יודע שזאת הלוואה יקרה מאוד, לכן לא התקרבתי לשם שוב לבקש הלוואה. למרות שזה היה לרכב חדש ולמזלי אני לא נחשן מסוכן, אין מינוסים ואין הלוואות ומשכורות והכל בסדר...אבל משום מה הוא החליט ככה אז סבבה, לא התנגדתי והמשכתי הלאה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

באמת ריבית גבוהה, כיון שבד"כ הלואות לרכב צמודות לפריים עם הפרש קטן לכאן או לכאן. יתכן שהיתה להם בעיה עם הבטוחות שלך. בכל מקרה - ריבית של 8% היתה סבירה אולי ב-1994, בודאי לא ב-2014.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תלוי בפרופיל הפיננסי שלך ובהסדרים שיש לך עם הבנק.

קבוצות מסוימות שהבנקים מחזרים אחריהם יכולים לקבל הלוואות די נדיבות בריבית סביב פריים (פלוס או אפילו מינוס חצי אחוז).

זה מאוד נתון למיקוח. יש בנקים שמציעים למעבירי חשבון אליהם הלוואות מעבר מאוד גדולות (עד 100-120 אלף) בריבית מאוד נוחה, יש סניפים שאם תאיים עליהם שתעבור מהם לבנק אחר- יתנו לך הלוואה דומה.

עובדי מדינה יכולים לקבל הלוואה עד 25 אלף לרכישת רכב בריבית חכש"ל (2% שנתי).

יש גם סוג מאוד מיוחד של הלוואות שאתה צריך לבדוק אם אתה זכאי להן - קוראים לזה הלוואת טייקון, מי שמעניק אותה אלו בעיקר קרנות הפנסיה, הסכום כמעט לא מוגבל ואין חובת החזר. שווה לבדוק!

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

הריבית בבנק משתנה לפי נתוני הלקוח וההפניה איתה הוא בא. אני הצלחתי לקבל הלוואה לרכישת רכב מהבנק ב-P-0.5% בלי לשעבד את הרכב, אחרי שהגעתי עם הפנייה מצ'מפיון ל-%P-0.6 עם שעבוד של הרכב.

(את ה-0.1% הפרש קיבלתי הנחה בעמלות)

סתם לקוח מזדמן יכול לקבל הצעה גם של P+10% כמו כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...