Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ושמח להיות כאן.

זקוק לדעתכם ועצתכם בנושא רכישת רכב משפחתי.

אני נאלץ בצער רב לשנמך את המאזדה3 2009 למשפחתית אחרת מ-2 סיבות עיקריות: סגירת מינוס וחיסכון חודשי בדלק (אנחנו נוסעים 25-30 אלף ק"מ בשנה והמאזדה זוללת דלק יחסית).

אנחנו מחפשים משפחתית אחרת בסכום של 20K-25K, כאשר הדרישות הם:

* לא רכב מיני (עדיפות משפחתית אבל גם סופר-מיני אפשרי)

* לא ידני

* לא אוכל דלק (עדיפות לחסכונית אבל אם לא אז לפחות 1/13-1/12 צריכה אמיתית)

וכמובן בטיחות ואמינות עד כמה שאפשר

התלבטויות כלליות:

- האם יש עדיפות גבוהה יותר לרכבים יפנים?

- האם כדאי לקנות רכב דיזל ולחסוך משמעותית בדלק או שזה לא משתלם מבחינת עלויות אחזקה?

בגלל שיש עדיפות כמובן לשנתון גבוה עד כמה שאפשר חשבנו על יונדאי אקסנט, סיטרואין C4, רנו מגאן2 כולם שנת 2008

הרשימה הנ"ל היא התפשרות מבחינת הדלק כי לפי בדיקה רכבים אלו צורכים 1/11.5 וקיווינו ליותר.מצד שני חשבנו על רנו מגאן דיזל 1500 שנת 2006 שהיא מאוד חסכנית בדלק (1/19) אך שנתון ישן יותר ואחזקה יקרה יותר (האמנם?).

מישהו מכיר?

נשמח לשמוע חוות דעת והמלצות

תודה רבה מראש!

פורסם

יש מגוון רחב של רכבים שתוכל למצוא במחירים הללו,

אם תגדיל טיפה את עניין התקציב תוכל למצוא משפחתית אוטומטית זולה וקטנה מחברות ליסינג שם תהנה מאחריות והשבחה לפני מסירה.

מעבר לזה,

אם אתה פוזל לשוק הפרטי תוכל למצוא רכבים כמו סוזוקי ליאנה בשנתונים 2006-2007.

תוכל למצוא טויוטה קורולה 2006.

אם אתה מדבר על אמינות וצריכת דלק יחסית טובה אלו הרכבים המומלצים.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

מחזק את דבריו של LionKing23 , אכן קורולה וליאנה יכולים להיות אופציה מאוד טובה.

כמו כן , רנו קליאו B שמורה ומטופלת בזמן יכולה להיות נהדרת בשבילכם.

אכן , אם תגדילו טיפה את תקציבכם תוכלו למצוא מכוניות חדשה יותר מאחת מחברות הליסינג או לחילופין רכב במודל חדיש יותר בשוק הפרטי.

פורסם

תודה על התגובות.

הגדלת התקציב קצת בעייתית לצערי.

לגבי טויוטה קורולה - בהחלט רכב מצויין אך שנת 2006 עולה סביב ה30K.

סוזוקי ליאנה - אפשר לקנות בתקציב שנת 2006 אבל הצריכת דלק שלה לא להיט - 1/11.2 והאם באמת היא עדיפה על יונדאי אקסנט, סיטרואין C4, או רנו מגאן2 בשנת 2008 (כולן)?

פורסם

C4 מצוינת ונשחטת במחירונים על לא עוול להוציא מוצאה הצרפתי. לדעתי עדיפה על הרנו מבחינת איכות כללית, אמינות ונוחות, אם כי הרנו למיטב ידיעתי יותר מרווחת. כל הצרפתיות רגישות להזנחה בטיפולים ולכן עדיף להתרחק מעודפי ליסינג, החברות הללו בד"כ לא מצטיינות באחזקה, ובכלל לוודא שהרכב טופל בזמן וכמו שצריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בשורה התחתונה -

יפנית שנת 2006 (טויוטה קורולה, הונדה סיויק) יד 2 שהייתה בליסינג+פרטי

או

אירופאית שנת 2008 (סיטרואין C4, רנו מגאן2) יד 2 משתי ידיים פרטיות

(או יונדאי אקסנט 2008)

?

אגב,

אף אחד לא הגיב לגבי הדיזל. מה דעתכם בנושא

תודה!

פורסם

אני באופן אישי מעדיף לשמור מרחק מהטויוטה מאז סיפור הבלמים, לא יודע הלחיץ אותי בזמנו ועד היום ... גם מרכבים אירופאים עדיף להימנע. אני נותן אמון באסייתים בקטע הזה, הריו נראית אופציה טובה. לשאלתך - חשבת אולי לעשות טרייד עם הרכב הישן או בגלל המצב הכלכלי מכירה רק באה בחשבון?

פורסם (נערך)

אני כן הייתי שוקל לרכוש רכב דיזל במקומך, אתה נוסע כמות גדולה מאוד של ק"מ.

רנו מגאן דיזל ניראה לי מתאימה לך מאוד. יש פה חבר פורום lesles שאמר לי שהיגיע איתה לצריכת דלק של 22 ק"מ/ל'.

חשוב לבדוק כמובן שהרכב טופל לפי הנחיות יצרן.

לבחור מעלי- אתה סתם עושה הכללות חסרות בסיס. תקלות יכולות לקרות בכל רכב ונהג שמאבד בלמים יכול להשתלט על הרכב בעזרת כמה פעולות. אגב, גם במכוניות אסייתיות היו בעבר בעיות למשל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4383285,00.html

וגם:

http://www.automd.com/recall/campaign_c92842/

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
יש מגוון רחב של רכבים שתוכל למצוא במחירים הללו,

אם תגדיל טיפה את עניין התקציב תוכל למצוא משפחתית אוטומטית זולה וקטנה מחברות ליסינג שם תהנה מאחריות והשבחה לפני מסירה.

מעבר לזה,

אם אתה פוזל לשוק הפרטי תוכל למצוא רכבים כמו סוזוקי ליאנה בשנתונים 2006-2007.

תוכל למצוא טויוטה קורולה 2006.

שים לב שפותח השרשור כתב לא ידני.

בקליאו בי הדגם האוט' הוא די בעייתי. כואב לי לשמוע שאדם מוכר רכב שהוא יחסית אמין, ושח"ו עוד יפול על איזה קליאו אוט' עם גיר דפוק שהשיפוץ שלו בד"כ לא מחזיק

לכן, המלצתי היא לברוח מהקליאו.

פורסם

pazazta יקר!

1) קודם תמכור את המאזדה 2009 ותראה כמה כסף יש לך ביד (תחושתי שיהיה פחות ממה שאתה חושב)

2) תקציב של 20-25 משקף ירידה של כ-10-15K בערך הרכב - לדעתי לא מספיק בכדי להצדיק שנמוך כי יש גם הוצאות נלוות להחלפה.

3) חלק מן הדגמים שהוזכרו כאן (רנו גם הדיזל וגם הבנזין) ואלי חסכוניות יותר מהמאזדה אך מאוד יקרות לתחזוקה שוטפת.

אחרות כמו הקיה ריו, הונדה סיוויק, יונדאי אקסנט לא יותר חסכוניות מהמאזדה, לא באופן משמעותי וחלקן בכלל לא.

4) המלצותיי לך:

א) רכוש רכב אמין ב-10-15K כמו מאזדה לנטיס, מיצובישי לנסר או פורד פוקוס מתחילת שנות ה-2000.

ב) בטח רק בחובה וצד ג' וותר על הביטוח המקיף.

ג) צמצם את השימוש ברכב, סע בטרמפים והשתמש בתחבורה ציבורית.

ללא ההמלצות בסעיף 4, תמצא את עצמך מהר מאוד עם רכב משונמך ומינוס גדול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT אני לא בטוח לגבי מה שאתה רושם על צריכת הדלק של הריו. ממה שקראתי ושמעתי היא דווקא מפתיעה לטובה.

אני מסכים איתך שקודם כל כדאי להיפטר מהרכב הישן כדי לראות איזה סכום באמת נשאר, השוק היום לא פשוט..

פורסם

לפי הנתונים שבידי וגם לפי האתר הזה iגם לפי האתר הזה הבדלי צריכה הדלק בין המאזדה לריו זניחים אם בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...