Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - הונדה סיויק 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכריה עם עטיפה צבעונית וציורים של פירות, אתה יכול להגיד לי אם היא טעימה לי?

אף אחד הוא לא נביא, ולכן לא יכולים להגיד לך אם הרכב טוב או לא.

האם הוא ישן מדי? 13 שנה על הכביש תעשה חשבון, בעיקרון אם מה שרצית לשמוע זה הונדה סיווק זה רכב אמין עם צריכת דלק ממוצעת לרכב יפני,אז כן זה הרכב.

8)
פורסם

כדי להגיד לך אם זה משתלם צריך לדעת מה הצרכים שלך+מה התקציב שלך ופרטים נוספים על הרכב (מה המצב המכאני, האם יש היסטוריית טיפולים מתועדת או שהרכב טופל במוסכי מדרכה? האם היה בעבר בהשכרה? מה מצב הצבע של הרכב? מה מצב הפלסטיקה/מכלולים כמו מזגן, מראות חשמל וכו').

מה שישתלם לי, לא ישתלם לך. זה כמו הריון- לאישה בת 25 שהתחתנה עכשיו ורוצה להביא ילדים זה טוב, לבת 35 שעברה המון טיפולי הפרייה והצליחה להיכנס להריון זה מצויין, אבל לילדה בת 15 זה גרוע מאוד.

פורסם

חשוב לי שהרכב יהיה אמין. הונדה אני יודע שכן.

תקציב של 20K.

נסיעות עירוניות עם פעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית.

האוטו עצמו נראה בנ"ז, המוכר לא לחוץ בכלל האמת למכור אותו.

עוד לא הלכתי לבדוק לבדוק אותו ממש... רק ראיתי אותו ברחוב אז מבט חטוף יצא לי לראות (גם מבפנים) וממש התרשמתי. מה גם שלאבא שלי עד לפני חודש הייתה סיוויק 2004 והה מבסוט עד הגג! החליף רק בגלל שקיבל אוטו מהעבודה.

פורסם

היד וק"מ סבירים בהחלט,מדובר על דגם מוצלח,היה הרבה שנים לשכנים שלנו כזה,עכשיו החליפו לסוויק יותר חדשה.

כמובן אל תקנה את הרכב בלי בדיקה במקום שאתה בוחר אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ברור שהמוכר לא יראה שהוא לחוץ למכור, זו שיטה טובה למכירה.

בלי קשר, גם לסיויק יש בלאי כמו לכל רכב (שלא תבין לא נכון, אני עכשיו בעלים של סיויק 1800 שנת 2006 ולפני כן היתה לי סיויק שנת 2004) ברכב מתיישן הגומיות מתחילות להתייבש, הבולמים מתעייפים וכו'.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ומופיע בחתימה שלי, זה יעזור לך בתהליך הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

יונדאי אלנטרה 2006

1600 סמק

190 אלף ק"מ

יד 3

מחירון 23.

דיברתי איתו. הרכב אצלו חצי שנה. הוא מוכר כי הוא צריך את הכסף לבנות משהו בבית.

הרכב בבעלות קודמת היה אצל איש קבע. טופל במוסך מורשה כל הטיפולים מתועדים בספר. עבר לפני חודש טיפול 10 אלף ובסוף החודש עושה לו טסט לשנה.

שווה ללכת לבדוק?

פורסם

אני דווקא חושב הפוך,יש פה רכב חדש יותר, שהיתרון הגדול שיש פה היסטורית וטיפולים לכן אתה בתור קונה יודע שהרכב טופל כמו שצריך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבחור מחפש רכב אמין וכששאלתי אותו מה הצרכים שלו, זה מה שהוא כתב.

רכב אמין בתקציב של 20K יהיה הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה (לאו דווקא במורשה יבואן, העיקר שלא מוסך מדרכה ושהשתמשו בחלקים מתאימים ונצמדו להנחיות יצרן).

כפי שקודמיים אמרו וגם אני כתבתי במדריך, רכב מתיישן זה רכב מתיישן, לא יעזור כלום. בולמים, גומיות וחלקים נוספים מתבלים ולא משנה באיזה רכב (בהונדה 2004 שהייתה לי החלפתי 2 בולמים של בילשטיין, עסק לא זול בכלל ולרכב היו בסה"כ 120000 ק"מ והוא טופל אך ורק בחברה וננהג ע"י נהגת יחידה לפניי).

בקיצור- חפש רכב שמור ומטופל, תבדוק כל מה שאמרו לך כאן ותסגור עיסקה :).

• תוכן חדש...