Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני מנסה להבין למה הרכב לא המשיך לנסוע ישר אחרי הדריפט, אלא נכנס לדריפט נוסף סביב עצמו.

רואים שאפילו יישרת את הגלגלים בשביל לצאת מהדריפט ובכל זאת הרכב עשה את הדבר המוזר הזה. זה היה ככה בכוונה?

* אם נשים את הפיזיקה בצד לרגע, זה נראה כיף מטורף! :-P

* עוד נקודה שאני מזיל עליה ריר זה הצליל של המנוע. פשוט סימפוניה!

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אני מנסה להבין למה הרכב לא המשיך לנסוע ישר אחרי הדריפט, אלא נכנס לדריפט נוסף סביב עצמו.

רואים שאפילו יישרת את הגלגלים בשביל לצאת מהדריפט ובכל זאת הרכב עשה את הדבר המוזר הזה. זה היה ככה בכוונה?

!

לא היה נסיון ליישר את הרכב, רק להוציא קצת עשן (הבן שלי ביקש), הוא ממשיך את הסיבוב בגלל המכת מומנט בסרן האחורי שגורמת לכך שהתחת של הרכב ממונף וממשיך את הסיבוב מכח האינרציה.

כנראה שראשי תיבות של OMG זה יותר... מדי... מומנט... ;)

אישתי אמרה OMG כשנפל לה האסימון שהילדים במושב האחורי... :)

כשראיתי את הסרטון אמרתי לה שזה לא OMG, זה AMG..... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב אז זה רק נראה לי ככה, כנראה מחוסר הנסיון שלי בדברים מהסוג הזה.

ולילד יש מזל שיש לו אבא כזה מגניב :-D

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

עניין צבע הלוחית הלבן מלפנים וצהוב מאחור (או להפך) מקובל בהרבה מדינות, אם כי כיום פחות מאשר בעבר כולל באירופה (אנגליה, צרפת). הסרטון מהונג-קונג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...