Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבות מוזרות על ניסאן ג'וק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי עשתה תאונה עם יונדאי i35 ליסינג שלה וקיבלה ג'וק כרכב חלופי.

הג'וק עלה לכביש במרץ 2013, עשה 42000 ק"מ.

נהגתי לא מעט בג'וק בשבועיים האחרונים ונתקלתי במשהו מוזר.

כרכב הוא מאוד בינוני ומטה, לא הצלחתי למצוא בו שום נקודה חזקה:

הוא צפוף

הוא מאוד חלש

לא מגיב להגה

בקושי בולם

לא מאובזר ומרגיש זול

מתלים חורקים

מישהו יודע אם המצב חוזר בכל הג'וקים או ששלנו היה מרוסס?

דבר נוסף, מאוד מפתיע הוא שמשום מה ממש אהבתי אותו. אני לא מצליח להבין למה. אין לו שום יתרון ושום תכונה בולטת אבל כשהוא היה בבית תמיד רציתי לקחת אותו. רעיונות מה הקסם שלו?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לנסוע בתור נוסע,המתלים לא חרקו,בלימה טובה,אכן הוא צפוף בפנים,שים לב שיש לך 3מצבי נהיגה,חיסכוני,נורמלי וספורט,אולי אצלך הוא על חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שבגרסת ההשכרה אין את שלושת המצבים? לא היה לי בורר כלשהו או כפתור כלשהו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לפי מה שאני זוכר הוא שינה את זה על הדשבורד,אם איני טועה על המערכת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש דבר מאוד חשוב ברכב, והוא אפקט המגניבות, הג'וק פשוט רכב מגניב למרות כל החסרונות שלו ולכן הוא המציא או מוביל קטגוריה חדשה של רכבים.

פורסם

נעלי עקב לא נוחות, לא פרקטיות, אי אפשר לרוץ איתן או לעלות איתן מדרגות בנוחות, הן לא טובות בשטח ואפילו לא נוח לעמוד איתן לזמן ממושך.

ועדיין כל אישה חייבת כאלו ואם הגברים היו יותר ליברלים אז גם כל גבר היה רוצה כאלו.

למה?

כי הן נראות טוב, מגביהות, נותנות אשליה של גוף רזה יותר ורגליים ארוכות יותר והן גם עושות טוסיק יפה יותר (בגבולות האפשרי, הן לא יחוללו ניסים) ומלטפות את האגו ומספקות הרגשת ביטחון.

כנ"ל גם ניסן ג'וק.

זה עובד טוב על נשים וגם על גברים.

מסתבר שברכב אנחנו יותר ליברלים.

פורסם

אלון, אהבתי את ההשוואה!

zoyaniv, כנראה זה זה (לא יודע איך זה מסתדר מול הקליאו שלי אבל עדיין זה נראה הכיוון)

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

נהגתי לא מעט בג'וק בשבועיים האחרונים ונתקלתי במשהו מוזר.

כרכב הוא מאוד בינוני ומטה, לא הצלחתי למצוא בו שום נקודה חזקה:

הוא צפוף

הוא מאוד חלש

לא מגיב להגה

בקושי בולם

לא מאובזר ומרגיש זול

מתלים חורקים

מישהו יודע אם המצב חוזר בכל הג'וקים או ששלנו היה מרוסס?

לא סתם נהגת על ניסאן ג'וק. נהגת על ניסאן ג'וק אחרי שהתרגלת לנהוג על קליאו RS.. זה עושה את כל ההבדל.
:idea:
פורסם
נעלי עקב לא נוחות, לא פרקטיות, אי אפשר לרוץ איתן או לעלות איתן מדרגות בנוחות, הן לא טובות בשטח ואפילו לא נוח לעמוד איתן לזמן ממושך.

ועדיין כל אישה חייבת כאלו ואם הגברים היו יותר ליברלים אז גם כל גבר היה רוצה כאלו.

למה?

כי הן נראות טוב, מגביהות, נותנות אשליה של גוף רזה יותר ורגליים ארוכות יותר והן גם עושות טוסיק יפה יותר (בגבולות האפשרי, הן לא יחוללו ניסים) ומלטפות את האגו ומספקות הרגשת ביטחון.

כנ"ל גם ניסן ג'וק.

זה עובד טוב על נשים וגם על גברים.

מסתבר שברכב אנחנו יותר ליברלים.

לא יודע מה איתך, אני מזדעזע לראות בנות עם עקבים באורך הרגליים שלך. עוד יותר מגעיל לראות בנות כאלו בגיל שלי (21+-)

ואני הייתי מוותר על התענוג של ללבוש עקבים8).

הניסאן ג'וק לדעתי מתאים אך ורק לנשים.

פורסם

אני שעיר מדי בכדי להיות אישה ודווקא די אהבתי את הג'וק. נכון שהוא לא פרקטי ונכון כל מה שיגידו עליו. אבל יש לו נוכחות, הוא מעלה חיוך והוא ממש לא רע לנהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אני שעיר מדי בכדי להיות אישה ודווקא די אהבתי את הג'וק. נכון שהוא לא פרקטי ונכון כל מה שיגידו עליו. אבל יש לו נוכחות, הוא מעלה חיוך והוא ממש לא רע לנהיגה.

למרות שבגילנו, השערות כבר מפסיקות לצמוח משום מה על הראש (הן נודדות למקומות אחרים בגוף...), אסכים איתך לגבי חוסר הפרקטיות של הג'וק והקלסטרופוביה הקלה שמשודרת לכל יושביו פנימה (במיוחד במושב האחורי).

עיצוב מיוחד - כן.

יפה - לא (לדעתי)

שמו יאה לו. :lol:

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

אכן, באירופה במאה ה-17 וה-18 גברים בני המעמד הגבוה לבשו נעלי עקב, חבשו פיאות מפודרות מגוכחות והתאפרו בכבדות.

עם השנים נפטרנו מהעקבים, הפיאה והאיפור.

רק הג'וק נשאר.

• תוכן חדש...