Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק שכתבתי משפט בסיגנון "ישיבה נמוכה מאוד וזה בניגוד מוחלט לכך שהוא הרכב עם המרווח גחון הגבוה ביותר בסגמנט" ואז אמרתי לעצמי "נו באמת מה קשור מחט לשחת....למה צריך להכביר במילים" ומחקתי אותו Lol אבל בקטנה-הנה, כתבתי שוב :)

וכן, הוא בהחלט עם המרווח גחון הגבוה ביותר. בנוסף, מבחינת עיצוב חיצוני הוא עדין ולא מגושם+עדיין יש לו קריצה יפה ומיוחדת עם 'הצבע הנכון'.. אבל אני מחפש רכב בראש ובראשונה שהכניסה והיציאה תהיה גבוהה מאוד+ישיבה נוחה+שדה ראייה+כוח בהאצות ביניים ולא רועש בטירוף+אמינות לשנים בודדות(מספר השנים אגב, יהיה תלוי בכמה מרוצה אני אהיה מהרכב. זה יכול להיות 3,4,5..בסיגנון הזה :)

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-XV, מרגיש מצויין על הכביש והוא עונה כמעט על הרוב המוחלט של הדרישות שלך. לי ה-XV הרגיש מצויין מבחינת נוחות הנסיעה, השליטה ושדה הראייה. לשלילה אני חייב לציין את התפקוד של הגיר הרציף שפשוט מוציא לי אישית את החשק מהנהיגה ואת זה שהרכב זז יותר מידי על המתלים ונזרק בפניות חדות או מהירות (אבל מצד שני זה בסך הכל ג'יפון ולא איזה למבורגיני). לא אהבתי גם את זה שדוושת הגז לא יוצאת מהרצפה, אבל זה רק בגלל הרגל. מעבר לזה הרכב מצויין, הוא אמין, יש לך 5 שנות אחריות מלאות הכל כולל הכל והביפנוחה שלו הרבה יותר מזמין ונעים מהסוזוקי לדוגמה. גם מבחינת כניסה ויציאה לי היה אישית נוח עם כל ה-1.90 שלי וגם שדה הראייה לאחור ובמראות צד הענקיות משהו היה מצויין. אישית במחיר שלה הייתי הולך על יטי ידנית בלי לחשוב בכלל אבל היות וידני לא בא בחשבון ההמלצה שלי בשורה התחתונה היא הסובארו.

פורסם

תודה רבה על התגובה. אני לא נהגתי על הXV אבל כן נכנסתי אליה והרגשתי שאני צריך להפיל את עצמי למושב. מדדתי את הגובה בין הרצפה לבין אמצע המושב (לא בפינה של המושב, כי שם ממוקמים החובקים לישבן-אלא באמצע שלו) ויצא 64 בנוסע שליד הנהג ו69 במושב הנהג.. סתם כהשוואה אני יכול לומר לך שהטראקס (שרק נכנסתי אליה ולא נהגתי,גם כן) במושב הנהג-עד 74, ובנוסע עד 72. בוא נאמר שזה אפילו גבוה 'מדי' ובאמת שהייתי שוקל את הXV לו היתה אפשרות להגביה את הכיסא ליד הנהג ל69. מבחינתי - זה דיל ברייקר. אגב, אתה בעלים של XV? ושוב תודה :)

פורסם

דוד,

בקשר לשאלתך על השנה השלישית, אינך צריך לציין דבר. אם קורה משהו בשנה השלישית וטיפלת לפי הספר במוסכי היבואן, האחריות של רצון טוב בתוקף

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אחרי כל הסיפורים פה על השירות של היבואן הזה, אני לא הייתי סומך על האחריות הרגילה שלהם, שלא לדבר על ״רצון טוב״. הרצון היחיד שלהם זה להתנער ממך כמה שיותר.

emotion of motion

פורסם (נערך)
אחרי כל הסיפורים פה על השירות של היבואן הזה, אני לא הייתי סומך על האחריות הרגילה שלהם, שלא לדבר על ״רצון טוב״. הרצון היחיד שלהם זה להתנער ממך כמה שיותר.

בניגוד אליך, לי יש (והיו) רכבים של הקונצרן ונאלצתי לבדוק פעם אחת את אותה אחריות של רצון טוב, ולמרבה ההפתעה (או האכזבה, תלוי בנקודת המבט של המתבונן) היא באמת קיימת!

אולג, לא כדאי לקרוא את הפוסטים בשרשור לפני ששואלים שאלה שכבר נענתה?

עריכה אחרונה על ידי menir1

פורסם

רצוי וכדאי, אך אני לא רואה בשרשור תשובה על השאלה שלי. כל מה שרשום זה שהיא קיימת במידה ומטפלים ברכב במוסכי היבואן, אך מזה עדיין עדיין לא נובע שהם מתחייבים לתקן כל תקלה ברכב בשנה השלישית וזה נתון לשיקול דעתם. לפחות ככה אני הבנתי מכל האמור לעיל.

פורסם
בניגוד אליך, לי יש (והיו) רכבים של הקונצרן ונאלצתי לבדוק פעם אחת את אותה אחריות של רצון טוב, ולמרבה ההפתעה (או האכזבה, תלוי בנקודת המבט של המתבונן) היא באמת קיימת!

אה, אז בגלל שלך היתה הפתעה נעימה, הבטחון שלי ביבואן חזר.

אני לא מבין למה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

emotion of motion

פורסם
הרצון היחיד שלהם זה להתנער ממך כמה שיותר.

איזה שטויות!

הרצון היחיד שלהם הוא לחלוב ממך כל שקל שהם יכולים! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זהו, שאצלי העובדה שטיפלו בי לא הייתה הפתעה אלא עמידה בציפיות.

במקרה שלך אפילו אתה אמרת שהיה מדובר בבעיה ידועה בשרשרת התזמון, כזו שעוד אנשים חוו עם המנועים האלה בק"מ מצחיק.

לא ממש חוכמה, נראה מה יקרה אם הילך פתאום מסרק הגה, הוא שהמנוע ימות(נראה לי שהיה דיון על מקרה כזה בסוף השתתפו בעלות התיקון, אבל ממש לא הוחלף בחינם).

חוץ מזה שאם האחריות של השנה השלישית היא כל כך בטוחה כפי שאתה טוען למה לא לתת פשוט 3 שנות אחריות במקום להסתתר מאחורי מכבסת המילים "אחריות של רצון טוב".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חוץ מזה שאם האחריות של השנה השלישית היא כל כך בטוחה כפי שאתה טוען למה לא לתת פשוט 3 שנות אחריות במקום להסתתר מאחורי מכבסת המילים "אחריות של רצון טוב".

שאלה טובה - אחריות מעבר לתקופה הניתנת ע"י היצרן עולה כסף ליבואן (מאין פרמיה כמו בכל פוליסת ביטוח). היבואן הספציפי, כמו כל עסק, רוצה למקסם את הרווח ולכן רוצה לחסוך את אותה פרמיה. כיוון שגם טיפול במוסך מורשה כוללת בתוכה איזושהי פרמיה שהמשתמש הסופי משלם, אז היבואן מוכן לבחון לגופו של עניין בעיות אשר צצות בשנה השלישית ומוכן לממן החלפה כביכול במסגרת האחריות של רצון טוב, כחלק ממאמציו לשמור על המוניטין, הלקוח וכד'. בסופו של דבר, זאת החלטה עסקית לחלוטין. יבואן אשר סבור שהמוניטין של היצרן אותו הוא מייצג מספיק גבוה, ינסה למנף זאת ולחסוך את הפרמיה כדי למקסם את רווחיו.

הדוגמה הקיצונית השנייה היא ההחלטה של קיה ל-7 שנות אחריות. כאן, היצרן משתתף בפרמיה כחלק ממאמציו לייצר מוניטין למותג (גם במקומות אחרים בעולם קיה מעניקה7 שנות אחריות). סביר להניח שבעוד מספר שנים כאשר המותג קיה יתבסס כמותג מכובד ומוביל, היצרן יפסיק לממן את הפרמיה הנוספת.

פורסם

על איזה החלטה עסקית אתה מדבר?

מטרת היבואן היא בראש ובראשונה למכור כמה שיותר רכבים.

עניין האחריות המוגבלת היה שיקול משמעותי בהחלטה שלי לא לרכוש אוקטביה לפני חודשיים. השואל גם אמר שאם היתה אחריות ארוכה יותר משנציים, הוא היה בוחר בייטי.

תחשוב כמה לקוחות יש כמונו ותבין שהמצב לא פועל לטובת היבואן.

מה גם שעל פולקסוואגן כן נותנים 3 שנים אז למה לא בסיאט וסקודה?

אני אישית לא אחזור לרכבי הקונצרן אחרי שהיתה לנו סיאט טולדו במשך 10 שנים וסבלנו ממחירי טיפולים הזויים ותקלות יקרות.

יש רכבים לא פחות טובים שהרבה יותר כיף וקל להחזיק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...