Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה רומסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני שוקל לקנות סקודה רומסטר 2010-2011 מנוע 1.2 אוטומט יש שני סוגי גירים (מקווה לקבל תשובה כאן איזה מהם עדיף)

מה אתם אומרים על האוטו הזה? יותר חשוב לי חסכון בדלק, כוח לעלות עליות (אני גר בכרמל) והאם יש לו מספיק כוח לנסוע עם נגרר של עד 500 ק''ג להובלות קטנות פה ושם...

פורסם

מכונית מצויינת, ממליץ על גיר רגיל גם בגלל האמינות ובגלל העובדה שרב הרובוטיות (DSG7) בבעלות ליסינג. הייתה בבעלותי 3.5 שנים, ואצלי צריכת הדלק המשולבת הייתה 15 ק״מ/ל׳ (גר במרכז, רב הנסועה כללה כ-60% בין-עירוני עם מעט פקקים).

מכונית ורסטילית,מאד מרווחת, נוחה, ביצועים טובים מאד. קח בחשבון שבשנים 2010-11 היה כשל תכנוני במנגנון התזמון (שרשרת + מותחנים), אז תוודא שהמכונית הפוטנציאלית הוחלפה השרשרת והמותחנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מכיוון שציינת שאתה מתכוון לגרור עם הרכב,קח בחשבון שמנועי טורבו "צמאים" מאד תחת מאמץ,אולי עדיף לך ללכת על הדגם האטמוספרי 1.4 אם קיים בשנים הללו,המנוע אמין ולא ידוע על כשלים במנוע האטמוספרי.

מצטרף להמלצה שלmenir ללכת על הידני ולחסוך כאבי ראש עתידיים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

המנוע האטמוספרי (1.4) חלש מידי, בייחוד עם דרוש לגרור. הרומסטר שוקלת כ-1240 ק״ג, אז לפי דעתי רק TSI.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה רבה לכול העונים!!!! הייתי בכיף לוקח ידני העניין שאישתי גם נוסעת ברכב ויש לה רישיון רק על אוטומט, אף פעם בעבר לא הייתה לי סקודה - מה אתם יכולים להגיד על עלות הטיפולים ותחזוקה שוטפת?

פורסם
שלום לכולם אני שוקל לקנות סקודה רומסטר 2010-2011 מנוע 1.2 אוטומט יש שני סוגי גירים (מקווה לקבל תשובה כאן איזה מהם עדיף)

מה אתם אומרים על האוטו הזה? יותר חשוב לי חסכון בדלק, כוח לעלות עליות (אני גר בכרמל) והאם יש לו מספיק כוח לנסוע עם נגרר של עד 500 ק''ג להובלות קטנות פה ושם...

לא יכול לתת דעה על ה1.2 (מופעי רק במתיחת פנים של הדגם).יש לי בעסק את ה-1.6 אוטומט.

מבחינת אמינות מכנית זה רכב מעולה- אין תקלות במוסך והרכב עובד יפה. אמינות אלקטרונית זה כבר סיפור אחר-נורות מרצדות, מזגן שמקצר, חלונות חשמל עם דעה משלהם ונעילה מרכזית עם קריזות...לא ברור עם קשור לאלרגיה ארופאית לאקלים המקומי או מנפלאות ההתקנות המקומיות!

הרכב נוסע עמוס אז צריכת הדלק לא אידיאלית 1:8/9 אז אני לא אחד לדווח על צריכת הדלק של הרכב.

מנוע ה1.6 של הרכב מספיק להזיז את הרכב בצורה מספיקה גם שעמוס אך רועש מאוד בהאצות – בעיקר בגלל בידוד סאונד קמצני.

קורות הגגון התקניות יעילות ושימושיות ובכלל הרכב מאוד מרווח בעיקר עם קיפול המושבים היעיל של הרכב אפשר להוביל מטען גדול.

זה לא רכב לסיבובים מהרים – מתלים רכים והאוטו מתנדנד אבל זה תורם לנוחות הכללית.

• תוכן חדש...