Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין באס ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי ברכב רדיו דיסק Clarion CZ702 ולפני זה היה לי משהו של פרימייר כחלופי.

סאב של Rockford היה עם שני הרדיו דיסקים ולא נגעתי בכלום מאז חוץ מההחלפה של הרדיו דיסק, בפרמייר היה באס מטורף ועכשיו בקלריון אין באס, זה מגיע למצב שכואב האוזן...

בשביל שיהיה באס אני צריך לשים אקווליזר, אבל זה לא כיף ככה

מה אני יכול לעשות ?

פורסם

אין באס ברמה שכואב באוזן?

איך חוסר של באס יכול לכאוב?!

עד כמה שידוע לי, בקלריון יש לרוב אפשרות של כיבוי הסאב, תראה שהפונקציה לא דולקת אצלך.

מתחדשת*

פורסם
אין באס ברמה שכואב באוזן?

איך חוסר של באס יכול לכאוב?!

עד כמה שידוע לי, בקלריון יש לרוב אפשרות של כיבוי הסאב, תראה שהפונקציה לא דולקת אצלך.

כה כואב האוזן זה נשמע מוזר אבל ככה זה לי לפחות

בדיקה שהפאזות (ושאר החיבורים) של הרמוקלים/סאב נכונים גם לא תזיק.

אבדוק

פורסם

אין באס ברכב?!? - רוץ אחריו, תחזיר אותו! :shock:

נשמע כנראה שבהחלפה לHU חדש יתכן והחיבורים לא נכונים - תבדוק כמה יציאות יש לו למגברים ואם כן האם חיברת את הRCA שהולכים למגבר של הסאב וופר ליציאה הנכונה בקלריון?

אולי אתה אמור להפעיל את היציאה של הסאב מתוך הגדרות המכשיר? או שיש שם קרוס אובר שחתוך לא נכון.

וכמובן בדיקת פאזות אבל זה לא מסביר "היעדר" מוחלט של פעולת הסאב וופר והייתי עובר על חוברת ההפעלה של הHU החדש שלך ובודק מה הן ההגדרות הקיימות בעבור סאב וופרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק אם יש הגדרות לסאב וופר לגבי חיתוכים - crossover אולי מופעלת עליו הנחתה בדרך כלל מצויין כATT (אטנואטור - מנחת)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תבדוק אם יש הגדרות לסאב וופר לגבי חיתוכים - crossover אולי מופעלת עליו הנחתה בדרך כלל מצויין כATT (אטנואטור - מנחת)

סבבה אני יבדוק את זה

נטו הגדרות.

יש להם הרבה תפריטים, וצריך להכיר אותם כדי שאחד לא יבטל אחר.

כן יש שם מלא דברים שלא ידעתי שקיימים ואני טיפה מפחד להיתעסק עם זה

הייתי מהמר אפילו משהו בהקשר של ההגדרה הראשונית:

[ATTACH=CONFIG]391151[/ATTACH]

מה שאר הרכיבים במערכת ואיך הכל מחובר?

יש לי מקדימה Hertz HSK165

מגבר של Sound Stream Tarantula 5 ערוצים

מאחורה טמפו וזהו

איך הכל מחובר אני לא כל כך יודע אבל יש משהו עם מפצלים חח

פורסם (נערך)

מי החליף בין הרדיו דיסקים, אתה או מתקין? אם מתקין האם הוא כיוון חלק מהדברים או שרק החליף ראש בראש וגמר סיפור?

לא חושב שיש מה לפחד.

קח את החוברת הפעלה ושב לכוון.

(אם אין לך פיזית משום מה:https://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/Manuals/020/020CZ702.PDF )

תעשה לך רישום מה אתה משנה ולאיזה סטינג שינית את זה.

אגב, לפני שאתה מתחיל בכיוונים כדי לוודא שהחיבורים נכונים תעשה בדיקה של פיידר קדימה-אחורה ובאלאנס שמאל-ימין.

בכל אופן לדעתי יש צורך בהורדת הגיין בלי שום קשר לשאר הכיוונים ולו רק כי הקלריון מוציא אות של 5V.

אם תרצה תוכל גם להעלות תמונות של הכיוונים במגבר שנראה אם גם שם יש מה לעשות.

חוץ מזה, מומלץ להגיע לאחד המפגשים ואני בטוח שיהיה מי שיעזור שם בלייב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מתקין, הוא לא נגע בשומדבר..

יכול להיות שלפני כמה זמן שיחקתי בהגדרות ואני לא זוכר בכ"מ אני יסע אליו מחר ויראה

פורסם

לפי דעתי החיבור RCA שבHU לא מחובר ליציאה של הסאב, עדיף לפרק לבדוק מה קורה שם

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

טוב אז ככה :

אחרי בירור קטן ראיתי סרטון על הרדיו דיסק, מסתבר של Off זה FLAT בלי באס בכלל

אז שמתי קוסטם ושיחקתי קצת עם ההגדרות והבאס חזר (:

פורסם

באס טוב הכל טוב!

:?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...