Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הצמיגים ברכב גמורים , זה הגיע למצב שאני מחליק בכיכרות בלי כוונה אפילו.

צריך המלצה לצמיגים עם אחיזה טובה לא כל כך יקרים ושלא יגמרו מהר..אני יודע שאין חיה כזאת , אבל בכל זאת.

195/55/15

תודה מראש.

פורסם

Bridgestone b250.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי עם Toyo Tranpath R27C אבל שלי הייתה עם רוחב 185, לא יודע אם יש ברוחב החדש יותר (שלי הייתה מתחילת 2001)

מה עם T1R או R1R?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איך T1R או R1R מסתדרים עם הבקשה שלא ייגמרו מהר?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

עוד צמיג אופציונאלי Barum Bravuris 2.

T1Sport ו-R27 לא נמכרים במידות האלו לפי מה שהצלחתי למצוא.

ו-vladcar - הברידג'סטון נמכרים בלמעלה מ-500 ש"ח לפי Tires4U...

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

והם מחזיקים כפול קילומטרים מפאלקן.

פורסם

אז פאלקן עולה פחות מחצי, מה שעושה אותו עדיף...

בכללי כמעט כל האופציות שעלו כאן ראויות חוץ מהטויו שלא עונה לאורך החיים. פותח השרשור, צא לדרך, ובהצלחה.

• תוכן חדש...