Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ההתלבטויות שלי היא בין כמה מכוניות ששמעתי שהן חסכוניות:

קיה פיקנטו

סוזוקי אלטו

סוזוקי סוויפט

ניסן מיקרה

שברולט ספארק

סקודה סיטיגו

באמת שיש הרבה מכוניות קטנות בטווח המחירים האלה וחדשות, איך מחליטים מה לקנות?

אשמח להמלצות.

פורסם

קיה פיקנטו - רכב מאובזר ביחס למחיר, אמנם קטנה אבל לא פראיירית בכלל.

סוזוקי אלטו - רכב לא הכי יפה בעולם אבל חסכוני.

סוויפט תעלה לך קצת יותר מ-60-70K, אם ברצונך חדשה כמובן. רכב מעולה לדעתי.

שברולט בבקשה אל תתקרב!!!

במחיר של הסוויפט אולי כדאי להכניס פיאסטה 2014. המחירים שלהם שווים והם מתחרות טובות.

איביזה כמובן לדעת הרבה בפורום הזה כדאית בעיקר במיוחד לאור הורדת המחירים שלה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדעתי,הסוויפט היא סופר מיני וכ השאר מכוניות מיני אבל נחכה לדעות נוספות. מעבר לכך:

קיה פיקנטו- ממש לא חסכונית לקטגוריה שלה - במיוחד לא בגרסה האוטומטית,אנשים קנו והתאכזבו מצריכת הדלק.

סוזוקי אלטו - רכב קטן ,לא הכי בטיחותי שיש ומיועד ל-4 נוסעים סה"כ אאל"ט.

סוזוקי סוויפט - רכב חסכוני ומצויין,די חסכוני בדלק.

ניסן מיקרה - רכב חסכוני מאוד (האקו מייקרה במיוחד אם עדיין נמכר),אמין גם עם גיר רציף.

שברולט ספארק-קיים רק בגרסה ידנית,אלא אם מישהו שינה שם משהו בשנה-שנתיים האחרונות.

סקודה סיטיגו - מותקן בו גיר רובוטי ולא כל אחד מתרגל מהר בקלות - אם אתה נעול עליו גש לעשות נסיעת מבחן בסוכנות .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה מתכוון לרכוש ידנית או אוטומטית?

במידה וידנית ללא ספק היונדאי i10 שלדעתי היא המובילה בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי דווקא ממליץ על הפיקנטו. לא מניסיון אישי אבל כנראה שיש סיבה שהיא הייתה שנה שעברה הרכב הכי נמכר.

לגבי הi10 קראתי כמה כתבות על זה שהוא בכלל מיוצר בטורקיה. לא יצא לי לרכב עליו אבל אני עוד לא בטוח אם הגירסא החדשה שלו נמצאת מספיק זמן על הכביש כדי לומר אם זה עבודה ערבית (שכמו עם כל דבר שקונים בטורקיה ומגלים את הבעיות כעבור תקופה), או שזה באמת רכב אמין..

פורסם

אתה לא נהגת על היונדאי ולא על הפיקנטו,אז איך אתה ממליץ?

שנה שעברה היר נמכרה ככה כי היא הייתה בין המובילות,ויונדאי החדשה עוד לא הייתה פה.

למה טיוטה שיוצרה בטורקיה או יאריס שבצרפת מתקלקלות?

אני יכול להבטיח לך שהיונדאי תהיה אמינה לא פחות מהיאריס ולא מהפיקנטו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שרכב הכי נמכר שנה אחת ממש לא אומר שהוא הכי אמין או הכי חסכוני ובטח שלא עם הכי פחות תקלות. הרבה תלוי באיך שומרים עליו. ובטח שזה לא משנה איפה הוא יוצר, טויוטה כבר הרבה זמן מיוצרת בטורקיה כמו יונדאי ולא זוכר איזה רכב מיוצר בתאילנד :)

אם אתה רוצה ידני את בכיף תוכל להוציא רכב חדש מהחברה, אם אוטומט אז רק יד שניה בתקציב הזה.

מה הציפיות שלך מהרכב חוץ מזה שהוא יהיה בקטגורית מיני או סופר מיני?

פורסם

בתאילנד מיוצרת הספייס סטאר,עופר אז מה תגיד עליה? שהיא תהיה כמו ״גם אתה יכול 88״ (דאצ׳ה דלתא).

פורסם
בתאילנד מיוצרת הספייס סטאר,עופר אז מה תגיד עליה? שהיא תהיה כמו ״גם אתה יכול 88״ (דאצ׳ה דלתא).

חח לא

התכוונתי שזה נשמע קצת כמו "פה חשדתי", קיצר היא עוד יחסית צבע טרי ובגלל זה אמרתי שצריך לתת לה עוד זמן לפני שמעריכים אותה

פורסם
קיה פיקנטו - רכב מאובזר ביחס למחיר, אמנם קטנה אבל לא פראיירית בכלל.

סוזוקי אלטו - רכב לא הכי יפה בעולם אבל חסכוני.

סוויפט תעלה לך קצת יותר מ-60-70K, אם ברצונך חדשה כמובן. רכב מעולה לדעתי.

שברולט בבקשה אל תתקרב!!!

במחיר של הסוויפט אולי כדאי להכניס פיאסטה 2014. המחירים שלהם שווים והם מתחרות טובות.

איביזה כמובן לדעת הרבה בפורום הזה כדאית בעיקר במיוחד לאור הורדת המחירים שלה.

סליחה על ההתערבות, אבל למה לא להתקרב לשברולט? (רוצה לקנות גם).

פורסם

אני יודע שאתה מחפש, גם לך יש שרשור על הרכב הנ"ל.

הרכב לא אמין, לא בטיחותי ולא הכי חסכוני בדלק ביחס לגודל שלו.

שברולט ספארק/אבאו עדיף להתרחק מהן.

כמובן שיכול להיות ששניכם תקנו את הרכב ותהיו מרוצים ממנו, אין 100%. אבל כאשר 90% מפורום שמבין ברכבים ולא סתם זורק מילים לאויר אומר להתרחק...אז להתרחק. אנחנו אומרים את זה מניסיון. למישהי אצלי בעבודה יש את הרכב והיא מקללת כל רגע שהיא צריכה לעלות עליו, מכל מיני סיבות.

פורסם

על הספרק?

יש סקרי אמינות שמציינםי שהרכב לא משהו מבחינת אמינות,אבל אישית לא שמעתי על בעיות מרובות ברכב,אני יודע שיש פה כמה בעלי ספארק,אשמח לשמוע מכם לגבי בעיות שהיו או לא היו.

פורסם

הספארק והאלטו לא מאובזרות, משעממות, ומרגישות בסה"כ כמו כלי חלש שנוסע על הכביש (אם זה מה שאתה מחפש).

הפיקנטו וה-i10 יחסית זהות בביצועים (אותו סוג מנוע), ולדעתי גם דומות בעיצוב שלהן, אבל הפיקנטו יותר מאובזרת ויותר בטיחותית (מה גם שה-i10 מורכבת בתורכיה, אז לא יודע מה זה אומר על האמינות של הרכב..). אני נתקל בלימודים בהרבה חבר'ה שמבסוטים מהפיקנטו.

• תוכן חדש...