Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חדש בפורום הזה, ואני מחפש רכב שלוש דלתות עם חמש מקומות ישיבה

גיר ידני, לא פחות משנת 2000

יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב רכב יד 2 ומעלה נפח מנוע 1400 ומעלה שיראה ספורטיבי עדיף לא חייב

תודה מראש טום:mm_yeah:

פורסם

רנו קליאו?סיאט איביזה?

שני דגמים שכרגע עולים לי בראש...

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
רנו קליאו?סיאט איביזה?

שני דגמים שכרגע עולים לי בראש...

אוקי תודה רבה לך אני יחכה לעוד הצעות ויחליט אם אבא שלי

פורסם

מי ינהג ברכב רוב הזמן?

כמה אנשים יסעו ברכב בשוטף?

מה הנסועה הצפויה בשנה?

מה המתאר - עירוני? בינעירוני? מישורי? הררי?

באופן כללי רכב עם 3 דלתות יהיה פחות נוח לנסיעה קבועה עם 5 אנשים...

הסכום שתככננת לרכישה הוא לא מבוטל אך בלי להבין טוב יותר את הצרכים שלך, יהיה קשה להמליץ לך.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
מי ינהג ברכב רוב הזמן?

כמה אנשים יסעו ברכב בשוטף?

מה הנסועה הצפויה בשנה?

מה המתאר - עירוני? בינעירוני? מישורי? הררי?

באופן כללי רכב עם 3 דלתות יהיה פחות נוח לנסיעה קבועה עם 5 אנשים...

הסכום שתככננת לרכישה הוא לא מבוטל אך בלי להבין טוב יותר את הצרכים שלך, יהיה קשה להמליץ לך.

אלי

רק אני נוהג באוטו אבא שלי רק יעזור לי להחליט אני נהג חדש אז בלי מלווה מותר לי לקחת רק 2 אנשים אני לא יוע כמה אני יסע בשנה אבל כול יום בערך 25 קילומטר אני גר בישוב והבית ספר בעיר

פורסם

אז אתה מדבר על רכב שלרוב ישמש רק את הנהג ולעיתים גם 2-3 נוסעים.

הנסועה השנתית הצפויה תהייה נמוכה, בהינתן 25 ק"מ ביום ו-240 ימי לימודים/עבודה בשנה ונסיעות בסופ"ש.

ידני או אוטומט?

רק לדוגמא, מחיפוש ביד 2 אפשר למצוא קליאו אוטומט שנת 2008-9 יד שניה עם ק"מ סביר או פונטו איבו 2010 ידנית/אוטומט או איביזה 2008-9 (תצורות מנוע/גיר שונות). יש גם כלי רכב פחות נפוצים אך לא בטוח שכנהג חדש וצעיר יש לך מה לחפש שם.

מקריאה לא מועטה בפורומים כאן, עולה שהפונטו היא כנראה בחירה מצויינת.

חפש אחת כזאת (גראנדה/איבו, ידני/רובוטי) שמורה ותתחדש.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
אז אתה מדבר על רכב שלרוב ישמש רק את הנהג ולעיתים גם 2-3 נוסעים.

הנסועה השנתית הצפויה תהייה נמוכה, בהינתן 25 ק"מ ביום ו-240 ימי לימודים/עבודה בשנה ונסיעות בסופ"ש.

ידני או אוטומט?

רק לדוגמא, מחיפוש ביד 2 אפשר למצוא קליאו אוטומט שנת 2008-9 יד שניה עם ק"מ סביר או פונטו איבו 2010 ידנית/אוטומט או איביזה 2008-9 (תצורות מנוע/גיר שונות). יש גם כלי רכב פחות נפוצים אך לא בטוח שכנהג חדש וצעיר יש לך מה לחפש שם.

מקריאה לא מועטה בפורומים כאן, עולה שהפונטו היא כנראה בחירה מצויינת.

חפש אחת כזאת (גראנדה/איבו, ידני/רובוטי) שמורה ותתחדש.

אלי

אוקי תודה רבה אלי אני יקח את זה לתשומת ליבי ויחליט אם אבא שלי לגבי איזה רכב שהא גיר רגיל

פורסם

התקציב שלך מאוד טוב והאופציות רבות. לדעתי כדאי לקחת גם את יונדאי I20 בחשבון (יוצאת ליסינג/השכרה שנת 2009), רכב מאובזר מאוד, מנוע ה 1.4 100 כ"ס לא טיל בליסטי אבל מספק את הסחורה בצורה טובה, חלקי חילוף לא כ"כ יקרים מכיוון שהרכב נפוץ, וכמובן הרכב בטיחותי מאוד (5 כוכבי בטיחות ומגיע עם 6 כריות אויר ומערכות בטיחות נוספות).

בלי קשר לנאמר כאן, מכיוון שאתה מציין את היותך נהג חדש, אני ממליץ לך להשקיע עוד קצת כסף (אפילו על חשבון סכום הקנייה) ולעבור קורס נהיגה מתקדמת. מאוד כייף ותורם המון.

• תוכן חדש...