Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דיסק קשיח ב KSP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי דיסק קשיח של סיגיט 2 טרהׁ (לפני כמעט שנתיים)

הוא התחיל לעשות רעשים, לפני שעוברות שנתיים- לקחתי אותו למימוש אחריות.

הם החזירו לי דיסק 2 טרה בלאק של WD- מחודש(כתוב מחודש על הדיסק)

אמרתי להם שאני רוצה חדש- הם לא הסכימו לתת.

מה ניתן לעשות?

כתבתי על החשבונית שלא ניתן לבדוק תקינות דיסק ויש לי את העותק של מה שחתמתי עליו.

באיבורי באותו מקרה- הביאו לי באותו רגע דיסק חדש.

תודה

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה הבאת הרדיסק משומש בן שנתיים, אף אחד לא חייב להביא לך חדש לפי מה שאני זוכר.

יש מולי חשבונית של KSP, סעיף 2 באחריות:

"בתקופת האחריות תתקן החברה ו/או תחליף, ללא תשלום, מוצר שיראה פגום ואשר לפי שיקול דעתה בלבד נפגע עקב עבודה בתנאי שימוש רגילים ו/או שקיים פגם בייצורו. האחריות במעבדת החברה. אין חובת החלפה בחדש."

אני לא נציג של KSP ולא שייך אליהם, אבל גם באייבורי קיבלתי מוצרים מחודשים לעיתים.

בKSP קרה לי שקיבלתי גם מוצרים חדשים וגם מחודשים או משומשים. זה החוק ואתה אמור לדעת את זה, אני רוכש כמה שנים בKSP ומודע לחוק הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה אמור לקבל מוצר תקין בעל אותו ערך או טוב יותר.

אתה יכול לבדוק את החוקים, זה המצב. במקרה שלך, הייתי אומר אפילו שהרווחת :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תגיד תודה ותקרא כמה פרקי השבחה על זה שבכלל דיברו אתך בקספ, אלא אלופים בהתנערות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שכבר יצא לי לשמוע כמה סיפורי זוועות על KSP- בגלל זה הפסקתי לקנות מהם.

אני שואל, אם יש אפשרות לקבל דיסק מקורי ולא מחודש- יש סיכונים עם דיסק כזה?

כמה זמן אחריות אני אמור לקבל על הדיסק המחודש?

פורסם

האחריות ממשיכה מאותה הנקודה שבה קיבלת את הדיסק הקשיח הראשון שלך. זאת אומרת האחריות ממשיכה כרגיל.

הרי אי אפשר להחליף כונן חודש לפניי תום האחריות ולקבל עוד חצי שנה - שנה של אחריות.

והחוק מציין במפורש שהמוצר שאתה זכאי לקבל אינו חייב להיות חדש, אלה תקין/שווה ערך/טוב יותר וכו' למוצר שהיה לך. יכול להיות מחודש יכול להיות ממוחדש.

בתכלס? הכל תלוי ביבואן של החנות, האם היא מייבאת בעצמה? היא היא מייבאת בעצמה ושולחת למעבדה כאן בארץ או בחו"ל? יש חנויות כגון IQPC באשדוד למשל שאני קונה שם מאז שאני זוכר את עצמי קונה פעם ראשונה רכיב של מחשב, במידה ויש משהו, אני מקבל חדש.

למרות... שלמשל בלוחות אם, אין כזה דבר חדש. זה יכול להיות חדש זה יכול להיות משומש של מישהו והלוח תקין. הכל תלוי ביבואן.

פורסם

בדקתי באתר של WD וראיתי שהאחריות היא עד 2018.

שלחתי להם הודעה כי לא ברור כל התנאים שיש שם.

נראה מה הם יגיבו.

פורסם

עקרונית, באחריות על פי חוק הגנת הצרכן, יש לתקן את המוצר בחלקים מקוריים בלבד, או לחלופין לספק מוצר חדש לחלוטין.

מצד שני, החוק מחייב לתת אחריות ואת תנאי האחריות האלו על שנת האחריות הראשונה בלבד.

כלומר, אם הם הבהירו שהאחריות מעבר לשנה הראשונה היא שונה ומוגבלת, הצדק עמם. לדעתי, הם עמדו בחובה הזו בטופס שהם מחתימים אותך עם קבלת הסחורה.

פורסם

אז מבחינה חוקית הם בסדר?

מה לגבי זה שבאתר של WD האחריות היא עד 2018?

פורסם

לא ממש רלוונטי מה שכתוב באתר של WD. אם WD מוכנים לממש אחריות מעבר לאחריות המקורית שקיבלת מ-KSP אז סבבה, אבל זה עניין שלך מולם, ול-KSP אין יד ורגל בדבר. כמובן, אלא אם כן תוכל לבקש מ-WD לכופף את KSP.

פורסם

WD Black מקבל אחריות של 5 שנים, ולכן אתה רואה באתר של WD שהיא תקפה עד 2018.

מה שמעניין את KSP זה שאתה קנית דיסק כלשהו 2TB-7200 שהתקלקל אחרי כמעט שנתיים והם צריכים להחליף לך באחד עם מפרט דומה, זה לא משנה אם הדיסק יוצר ע"י WD, Seagate או אוסמה בין לאדן.

זה שקיבלת במקרה דיסק שעולה פי2 ממה ששילמת - תגיד תודה ותהנה מההפקר, כי במידת הצורך תוכל לממש אחריות מול WD. (זה מן הסתם יעלה לך במשלוח של לבנת החבלה הזאת לחו"ל, לא זול, אבל יותר טוב מכלום)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY גם אני חשבתי ככה, אבל על הדיסק רשום מחודש- ובאתר של WD לא היה ברור מה קורה אם הדיסק מתקלקל.

בכל מקרה, אני מקווה ש WD יענו לי ואז הכול יתברר.

בכל מקרה אני ככל הנראה לא אחזור לקנות משם.

פורסם

בוודאי שמה שאתה תקבל באחריות הוא מחודש ולא חדש, אין שום היגיון כלכלי ליצרן או היבואן להחליף בחדשים.

הדיסק שלך, נגיד, עושה רעשים? יופי, סיגייט יקבלו אותו, יחליפו את המנוע/מחט/מה-שמרעיש-שם, גם את הplatter במקרה שיש סקטורים פגומים (או יאפסו אותו במקרה ולא) וישלחו בחזרה לפה בתור refurb להחלפות. מה רע בזה? זה לא שאת התיקון עושה איזה חמימו שלמד אלקטרוניקה במכללת אבואחשליגיבור.

תחשוב מקרה דומה עם לוח-אם שמקבל יצרן לידיו עם קבל אחד בודד שהתנפח, יגרוס את הלוח? זיבי, מחליף קבל שעולה רבע סנט ושולח בחזרה בתור refurb אחרי וידוי שהכל תקין.

כל ההתעקשות הזאת על "אני רוצה חדש ולא מעניין אותי כלום" (לא רק שלך, בכללי) פשוט לא מובנת לי, זה אלקטרוניקה, הכל כמו לגו, מה שתקול - מחליפים, סה טו.

נ.ב.

אתה באמת שלחת מייל לWD ואמרת להם שאת הדיסק הזה לא קנית אלא קיבלת בהחלפה?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלחתי הודעה של מה קורה במידה ואני רוצה להחזיר אותו במקרה של תקלה.

פורסם

לא הבנתי, להחזיר למי?

אם יש לך תקלה עם ה WD במסגרת שנתיים מיום קניית הסיגייט - אתה חוזר לKSP ומחליפים לך שוב.

יום אחרי שנגמרת לך האחריות - מפעיל נוהל RMA מול WD; שולח להם את הדיסק ארוז כהלכה בדואר ומקבל כעבור כמה שבועות אחד אחר. (או את שלך מתוקן, במידת האפשר)

• תוכן חדש...