Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה רומסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני רוצה לקנות סקודה רומסטר התקציב עד 50,000 השאיפה שלי היא שתהיה חסכונית, לא ידנית, וכמה שפחות קילומטר.

עכשיו כשחיפשתי ביד 2 קצת התבלבלתי יותר מדי עם המנועים 1.2 1.6 1.9(?) עם הדגמים (5 במספר, סטייל, ספורט וכד'...) עם הגיר

(DSG, טיפ', אוטומטית) למה זה לא יותר פשוט למי שלא כ"כ מבין מה ביקשתי?! :roll:

בבקשה עזרה עדיפות לאן ללכת מבחינת דגם ופרמטרים נוספים למה ה1.2 יותר יקרה מה1.6? רק בגלל שזה מנוע קטן?!

חשוב חשוב חשוב לציין שהרכב הוא לצורך עבודה בתוך העיר עם ציוד ובערך 80 קמ' ביום!

בבקשההההה :brickwall:

פורסם

מבחינת המנועים, 1.2 זה מנוע TSI, 1200 סמ"ק, מוגדש טורבו, בעל הספק של 105 כ"ס. נחשב למנוע חסכוני.

1.6 זה מנוע 1600 סמ"ק אטמוספרי (ללא מגדש טורבו), ואם אני לא טועה ההספק שלו הוא 110 כ"ס. לא סגור על זה.

ה1.9, זה כנראה מנוע דיזל. 1900 סמ"ק, מוגדש טורבו, הספק של 110 כ"ס אם זכרוני אינו מטעני, אבל מומנט גבוה יותר (לא זוכר את הנתונים) ואמור להיות חסכוני בדלק.

לגבי תיבות ההילוכים.

בדרך כלל, ושיתקנו אותי אם אני טועה, מנועי הTSI, כמו ה1200 סמ"ק האמור לעיל, מגיעים עם תיבת רובוטית כפולת מצמד שנקראת DSG. יש עם 6 הילוכים ויש עם 7 הילוכים. צריך לברר עם איזה תיבה הרכב הזה הגיע.

טיפטרוניק זה פשוט אומר תפעול ידני לתיבה אוטומטית. יש את זה היום כמעט בכל רכב.

מקווה שזה עוזר לך, גם אם רק קצת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
שלום. אני רוצה לקנות סקודה רומסטר התקציב עד 50,000 השאיפה שלי היא שתהיה חסכונית, לא ידנית, וכמה שפחות קילומטר.

עכשיו כשחיפשתי ביד 2 קצת התבלבלתי יותר מדי עם המנועים 1.2 1.6 1.9(?) עם הדגמים (5 במספר, סטייל, ספורט וכד'...) עם הגיר

(DSG, טיפ', אוטומטית) למה זה לא יותר פשוט למי שלא כ"כ מבין מה ביקשתי?! :roll:

בבקשה עזרה עדיפות לאן ללכת מבחינת דגם ופרמטרים נוספים למה ה1.2 יותר יקרה מה1.6? רק בגלל שזה מנוע קטן?!

חשוב חשוב חשוב לציין שהרכב הוא לצורך עבודה בתוך העיר עם ציוד ובערך 80 קמ' ביום!

בבקשההההה :brickwall:

לא יכול לתת דעה על הדיזל או על ה1.2 (מופעי רק במתיחת פנים של הדגם).יש לי בעסק את ה-1.6 אוטומט.

מבחינת אמינות מכנית זה רכב מעולה- אין תקלות במוסך והרכב עובד יפה. אמינותאלקטרונית זה כבר סיפור אחר-נורות מרצדות, מזגן שמקצר, חלונות חשמל עם דעה משלהםונעילה מרכזית עם קריזות...לא ברור עם קשור לאלרגיה ארופאית לאקלים המקומי או מנפלאות ההתקנות המקומיות!

הרכב נוסע עמוס אז צריכת הדלק לא אידיאלית 1:8/9 אז אני לא אחד לדווחעל צריכת הדלק של הרכב.

מנוע ה1.6 של הרכב מספיק להזיז את הרכב בצורה מספיקה גם שעמוס אך רועשמאוד בהאצות – בעיקר בגלל בידוד סאונד קמצני.

קורות הגגון התקניות יעילות ושימושיות ובכלל הרכב מאוד מרווח בעיקר עםקיפול המושבים היעיל של הרכב אפשר להוביל מטען גדול.

זה לא רכב לסיבובים מהרים – מתלים רכים והאוטו מתנדנד אבל זה תורםלנוחות הכללית.

• תוכן חדש...