Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודש החלטתי לעדכן את החבילה הסלולרית שלי, עדכנתי את החבילה והנציג הפרונטלי הודיע לי שמגיע לי טאבלט + מגן לטאבלט מתנה.

נדהמתי שככה באורנג' בחלקים מתנות וישר שאלתי האם אני מחוייב לטאבלט/מגן לטאבלט בדרך כזו או אחרת, הם ענו שאני לא מחויב לכלום זה שלך מתנה. גם במידה שאני מתנתק מאורנג'!

היום לאחר כמה חודשים שלא התבוננתי בחשבונית הופתעתי לגלות שאני "כביכול" משלם על הטאבלט 40 ש"ח בחודש למשך 36 חוד' אבל מקבל החזר מלא על הטאבלט. (עד כאן הכל בסדר).

על המגן לטאבלט אני משלם 4.5 ש"ח בחודש למשך 36 חוד' למרות שהובטח לי שאני לא ישלם כלום.

התקשרתי למוקד שירות הלקוחות וביקשתי לדעת מה פשר החיוב של המגן טאבלט הם ענו שצריך לגשת לנקודה של אורנג' ולבדוק למה אני משלם על זה.

בנוסף שאלתי את אותה נציגת שירות הלקוחות במקרה ואני עובר לחברה סלולרית אחרת האם אני אמור לשלם על פריט כזה או אחר.

היא נענתה שאני אכן אמור לשלם על הטאבלט + המגן לטאבלט. ולאחר שסיפרתי לה שאמרו לי בנקודת מכירה שקיבלתי את הפריטים במתנה אז היא הציעה בשנית לחזור לאותה נקודת מכירה.

מישהו נחשף למקרה דומה ?

יכול להיות שאורנג' שמו אותי תחת אזיקים לתקופה של 36 חוד'?

איך אתם הייתם נוהגים במצב כזה שאני יודע כמעט בוודאות שהם ידחו את הטענות שלי ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חתמת על משהו כשקיבלת את הטאבלט? אם כן, קראת קודם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חתמת על משהו?

במידה וכן, האם קראת את מה שחתמת עליו?

אם בשום צורה לא כתוב במסמך שחתמת עליו(במידה ואכן חתמת) משהו שמזכיר את מה שקורה בפועל, אז בהחלט יש לך פה קייס נגדם.

אם לא, אז לצערי תצטרך לשלם למרות השקרים של הנציג.

פורסם

גם אם אתה לא זוכר,תתקשר שוב ותשאל את הנציגה.

אם היא תענה לך בחיוב (שחתמת),תבקש לראות העתק של המסמך עם החתימה שלך.

אם יסרבו\לא ימצאו וכו' - תרים את הטונים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני זוכרת שגם אני ניגשתי לפני כמה חודשים לנקודה של אורנג' בקניון הקרוב כדי לבדוק איך אני מוזילה את החשבון.

הנציג התחיל לספר לי שבאותו מחיר שאני משלמת היום, אני יכולה לקבל טאבלט ומשם כל מה ששמעתי היה "בלה בלה בלה".

אני: לא רוצה לשלם את אותו המחיר ולא רוצה ממך טאבלט.

הוא: אז זה לא אצלי, כאן זאת נקודת מכירה, לכי למרכז שרות.

וויתרתי על חווית "לקוח משומש" במרכז שרות. מפה לשם, אחרי 13 שנים באורנג' עברתי ל012 (אותה חברה, שליש מחיר).

במהלך השנים יצא לי לרכוש כמה מכשירים מאורנג' וכל פעם יצאתי עם ערימה של דפים (העתקים של חוזים שחתמתי עליהם), אני די בטוחה שגם אתה קבלת ניירת וזה הזמן לבדוק מה כתוב שם. לא מאמינה שהם נתנו לך טאבלט "מתנה" בלי להחתים אותך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

השבוע התקשרו מאורנג' לאשתי, לעניין אותה במבצע זהה לחלוטין, רק שהם אמרו שזה מבצע של "חבר".

"מגיע טאבלט בחינם", אשתי מכירה את השטויות שלהם ואמרה "מה זה בחינם?" "אה זה חיוב וזיכוי", "לא תודה, לא רוצה מכם לא חיוב ולא זיכוי, תעזבו את החבילה שלי בשקט".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דיברת איתם, הם טוענים שיש חתימה קולית, ניתקת את השיחה ובאת לשאול אותנו כאן איפה שומעים את זה?

תתקשר שוב ובקש לשמוע את הסכמתך, ככל הזכור לי מכתבות עבר, הם יסרבו ואתה תאלץ לשלוח מכתב מאיים מעו"ד ורק אז הם יזכרו שהחתימה הקולית (שמעולם לא הייתה ולא נבראה) "יש בה כשל טכני כל שהוא ולפנים משורת הדין, הם מזכים אותך".

בכל מקרה, תוריד אפליקציה ומעכשיו הקלט כל שיחה איתם שגם לך תהיה "חתימה קולית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אנשים בעלי חשבון פרטי, עדיין נמצאים באורנג' ולא עוברים ל-012? הרי זה לא שאורנג' מאבדת לקוח במקרים האלו.

במדיה ומדובר בלקוחות עסקיים, אני עוד איכשהו יכול להבין, אבל למה להישאר בתור לקוח פרטי?

פורסם (נערך)

יש המלצה על אפליקציה חינמית לאייפון?

:-D

הקלטה ממכשיר אחר קבילה?

עריכה אחרונה על ידי mazda 6
פורסם
למה אנשים בעלי חשבון פרטי, עדיין נמצאים באורנג' ולא עוברים ל-012? הרי זה לא שאורנג' מאבדת לקוח במקרים האלו.

במדיה ומדובר בלקוחות עסקיים, אני עוד איכשהו יכול להבין, אבל למה להישאר בתור לקוח פרטי?

האמן לי שלאחר המקרה הזה כל האפשרויות טובות מבחינתי חוץ מאורנג'. לא שהחברות האחרות יותר צדיקות אבל קיבלתי כוויה מאורנג'.

פורסם
לפני מספר חודש החלטתי לעדכן את החבילה הסלולרית שלי, עדכנתי את החבילה והנציג הפרונטלי הודיע לי שמגיע לי טאבלט + מגן לטאבלט מתנה.

אם מדובר בנציג פרונטלי ז"א שישבת במרכז שרות\נקודת מכירה, חתימה קולית זה בטלפון, איך זה הגיוני?

לא משנה מאיזו חברת נכוות, תבחר את התנאים הטובים ביותר עבורך ותמשיך הלאה. רק תלמד שהחינם היחיד שיש בחיים זאת הגבינה במלכודת עכברים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צודק לא הסברתי את עצמי טוב.

אמא שלי הייתה מול הנציג וביקשה לדבר איתי כדי לדעת האם לעשות את העסקה.

כשהנציג התקשר שאלתי אותו את כל השאלות הרלוונטיות בטלפון וככה זה נסגר כביכול.

אתה צודק לא ציפיתי לקבל משהו בחינם אבל שאומרים לך במפורש מחברה כזאת גדולה כמו אורנג' וזה לא איזה מעכאר בתחנה מרכזית אז לקחתי.

פורסם

סלקום עשו לי את אותו התרגיל, לא הצלחתי להוכיח כלום, שסיימתי לשלם עברתי לרמי לוי ומאז אני שם . ללא חיובים מיותרים וללא השקרים של החברות הגדולות

אין לי מושג למה אנשים משיכים לשלם לחברות שקר האלה במיוחד שיש חברות טובות וזולות יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...