Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ice maker במקרר lg עושה בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

יש לי מקרר lg l238stx שלוש דלתות כשהice maker ממוקם בדלת המקרר.

לאחרונה ה ice maker מפשל. זה נראה כאילו הדלת שאמורה להפתח כאשר לוחצים להוצאת קרח מתקשה להפתח, יש פעמים שהיא נפתחת ונסגרת עשרות פעמים במהירות ולא מאפשרת לקרח לצאת, או שלפעמים נפתחת ונסגרת באותו הרגע וגם אז לא מאפשרת לקרח לצאת.

אני מצרף סרטון שצילמתי כדי לנסות להמחיש.

יש למישהו רעיון? כל תיקון בחברה הוא יקר בצורה מחרידה.

בתקופת האחריות של המקרר החליפו לי את פאנל ה ice maker שלוש פעמים.פעם אחת כי דלת ההוצאת קרח הייתה נשארת פתוחה ולא נסגרת חזרה וזה היה גורם למקרר להזיע.

פעם שניה החליפו בגלל שבהחלפה הראשונה הם שרטו אותו.

ובפעם השלישית כי היה צריך ממש ללחוץ חזק עם הכוס על מנת שיצא קרח.(שדרך אגב, גם עכשיו אני צריך ממש לתת מכה עם הכוס על מנת שיצא קרח)

זה מה שנקרא מקרר לא מוצלח.

יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את זה לבד?https://www.youtube.com/watch?v=XBwdhCUesVg&feature=youtu.be

עריכה אחרונה על ידי or_lougasi
פורסם

יש להוריי בבית מקרר LG שמייצר קרח, דווקא פועל כבר 10 שנים כאשר התקלה היחידה הייתה שהמגש שמייצר את הקרח נשבר. אבא שלי מצא מקום שמכר לו שני מגשים חדשים ב-100 שקל.

תתחיל מלהבין את אופן הפעולה, ולהבין את החלק בשרשרת שאחראי לתקלה.

לא יודע אם אופן הפעולה דומה, אבל במקרר שאצל ההורים שלי תפקיד הדלתית הוא חציצה למניעת חדירת חרקים ולכלוך. משמע הדלתית לא מחזיקה את הקרח. היא רק מקבלת פקודה להפתח לשתי שניות בערך, ומה שמחזיק אותה פתוחה זה מעבר הקרח שמונע על ידי אביזר שנראה כמו קפיץ ומשמש מעין 'בורג הנעה' בכך שהוא דוחף את הקרח מהמיכל אל הפתח.

אם הדלתית נסגרת למרות שעובר דרכה קרח, אולי הקפיץ שלה חזק מידי, או שהקרח מועבר לאט מידי אל הפתח ומאפשר לה להספיק להסגר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יתכן שהסולנואיד חלש. אני מציע לך לפנות לחנות חלפים למקררים ולשאול אותם - בדרך כלל הם מכירים היטב את התקלות הנפוצות.

דני

פורסם

זה כמו מחלה במקררים של LG - אותו הדבר אצלי בבית, לא זוכר את הדגם (כסוף 2 דלתות ענק) המכשיר פשוט נתקע, יש קרח, אבל הפיה שמוציאה התקשתה כיוון שמים נזלו בחיבור של הדלי קרח, וגרמו לקרח להתקשות..אי אפשר להוציא קוביה רק בכוח שכמעט שובר את המכשיר.

תיקנו את זה פעמיים, שוב חוזר לו הניגון..התייאשתי מזה בעקרון.

Opel Adam S 2017

פורסם

איך תיקנת את זה? משהו עצמאי או דורש טכנאי?

לגבי זה שדרוש לחיצה חזקה כדי להפעיל את הוצאת הקרח, יכול להיות שמתחת למקום שבוא לוחצים יש איזשהו קפיץ שצריך למתוח או בסגנון?

פורסם

התיקון לא היה משהו - בוצע ע"י טכנאי והתקלה חזרה לאחר חצי שנה שוב..

לגבי הלחיצה לא נתקלתי, אבל כרגע אם אני לא מרים ידנית את הפתח של הקרח הוא נשאר גרוס בפנים (זה במידה והוא לא קפא על כל הפתח)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...