Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי פריט מאיביי ושילמתי עליו 140 ש"ח מכס.

התברר שהפריט אינו מתאים ואני רוצה להחזיר אותו לשולח, איך אני מקבל החזר מכס על הפריט שאני מחזיר?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המדינה מאפשרת במקרים מסוימים החזרת התשלום עבור מכס ששולם , להלן המקרים בהם

ניתן לקבל החזר מכס:

סעיף 150 לפקודת המכס קובע כדלקמן :

" 150. החזרת מכס ששולם

המנהל רשאי להחזיר מכס או לוותר על תשלומו, כולו או מקצתו, באחת מאלה:

)1( הטובין אבדו, הושמדו, ניזוקו או נעזבו לרשות המכס, בין בעודם בפיקוחה ובין לפני כן; ובלבד

שלא תוגש תביעה להחזרה או לויתור אחרי שסולקו הטובין מפיקוח רשות המכס;

)2( הטובין סולקו מפיקוח רשות המכס ותוך ששה חדשים לאחר סילוקם נתגלו בהם אי- התאמה

לתנאי המכר או ליקוי , שהיו קיימים בהם בשעת סילוקם ; ובלבד שהתביעה על החזרה או ויתור הוגשה מיד לאחר הגילוי האמור והוכח להנחת דעתו של גובה המכס כי לא היה בטובין כל שימו ש

בישראל, או אם היה שימוש, לא היה זה אלא השימוש שגרם לגילוי אי-התאמתם לתנאי המכר או

לגילוי ליקוי שהיה קיים בהם בשעת סילוקם ואילולא אותו שימוש לא היו אי- ההתאמה או

הליקוי ניתנים לגילוי.".

לדעתי הזמן שתצטרך לבזבז בנסיונות להוכיח שהמקרה שלך עומד בהוראות החוק - ישווה יותר מ-140 ש"ח (שמיילא חלקם הגדול הוצאות טיפול שלא תקבל בחזרה בכל מקרה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...