Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיטרואן C4 בצבע שחור ואני מעוניין לרכוש סט ריפודים בצבע שחור - אדום לרכב

רציתי להתייעץ אתכם , אני מאוד אוהב את הגימורים שיש לריפודים דמויי עור , אבל אני מפחד שזה יציק לי וידבק אליי בקיץ בימים חמים במקרה ואזיע או שזה פשוט סתם לא יהיה נעים , לא שאני מתכוון לשבת בלי חולצה ברכב אבל עדיין מעניין אותי לדעת, אז לגביי זה אשמח לקבל פה קצת תגובות מאנשים עם ריפודים דמויי עור לשמוע קצת חוות דעת

והדבר השני זה אני אשמח לקבל ממכם אולי המלצות על מקומות טובים במחירים הגונים שאני יכול לעניין במבחר שלהם

ועוד יותר אשמח להצעות ספציפיות של ריפודים אדום שחור לפי הטעם שלכם

תודה רבה ושיהיה אחלה יום

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

עם כל היוקרה והמראה המדהים שסלון עור/דמוי נותן לפנים הרכב, זאת אחת ההמצאות המעצבנות, במיוחד אצלנו.

כאשר חם בחוץ, המושבים פשוט רותחים וכאשר קר המושבים קפואים.

אתה מזיע בגב בכמויות, בין אם אתה נוסע בלי או עם מזגן ואפילו בקבריולט.

השילוב המוצלח היחיד שישבתי בו היה מושבי בד במרכז ועור בצידי המושב.(סלון מקורי).

תוכל להזמין כיסויים כאלו בהזמנה אצל בעלי עסק מהתחום.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כיסויים בתפירה זה מעולה,יש ברכב של אבא שלי בגלל מידות לא סטנדרטיות והכיסויים לא זזים,לא מציקים,לא משתחררים.

אצלי לעומת זאת היה סט אוניברסלי של H&R שפשוט הציק לי כל כך והיה גם חם שפשוט העפתי אותו וחזרתי למקור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תוכל לרכוש סט ריפודים על פי מידות או דגם רכב אצל http://www.topcar-ltd.com/

הגלריה שלהם באתר מראה על עבודות איכותיות, אני לאחרונה הזמנתי מהם שטיח לדש בורד (עדיין לא הגיע) אז אין לי חוות דעת על המוצר למרות ששירות הלקוחות נשמע בסדר גמור.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...