Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח את המנהלים יעברו ואת העובדים יזרקו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בספק, מנהלים שיפרשו יקבלו מיליון שקל פיצויים, יותר משתלם להם לפרוש (לקחת מיליון על הדרך) וללכת לחפש גוף ממשלתי אחר למצוץ ממנו את הדם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועל הדרך, בלי ששמים לב, זורקים את החלק התקין-יחסית של הרשות לפח: הרדיו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גוף לא אהוד, רכב על גב הציבור, גבה באלימות, עדיף שיעבור מן העולם. כל מה שיהיה במקומו יהיה יותר טוב ואם לא, אז מה זה כבר משנה.

נהג מנוסה
:roll:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את אותו הדבר בדיוק אפשר להגיד גם על מס הכנסה והוצאה לפועל :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גוף מסואב, יקר ושנוא שממומן ע״י האזרחים ושלעולם לא אשכח את השימוש המופרז במשרדי עו״ד ובהוצל״פ כדי לגבות חובות גם מאנשים זקנים. ברוך שפטרנו.

פורסם
יש ברשות השידור 2000 עובדים, לא כולם יפוטרו (לפי הצעת החוק לפחות 25% מהם יעברו לגוף החדש).

מה שמבטיח, לפי חוקי פארקינסון, שגם המחלות יעברו לגוף החדש.

דני

פורסם
אתם באמת חושבים שהשידור היחידי בטלביזיה צריך להיות תלוי ברייטינג?

הרי גם ערוץ 10 על סף סגירה.

אז ישדרו לכם אח גדול 24 שעות ביום.

אין לי בעיה עם זה. לא רואה לא ערוץ 1, לא 10, ולא 2.

מבחינתי שיורידו את השאלטר על כל ערוצי הטלוויזיה בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...