Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שהרכב שלי לא מבוטח במקיף החלטתי להתקין כמה "עלוקות" נגד גניבת הרכב (הונדה בלוד זה לא מתכון טוב....)

הראשון יהיה ניתוק משאבת הדלק

ראיתי שמתוך המשאבה יוצאים 4 חוטים בצבעים שונים, לאיזה חוט אני אמור להוסיף את המפסק? ולמה בכלל משמש כל חוט?

לאיזה עוד דברים אני יכול לחבר מפסק שימנע את הנעת הרכב? איך אפשר לנתק את ההצתה לדוגמא?

תודה מראש!

Scooby WRX

פורסם

אתה לא יכול להתקין מפסק סתאם ככה על משאבת הדלק,רצוי מאוד ואף הכרחי שהמפסק יחובר דרך הריליי של המשאבה.

פורסם
אתה לא יכול להתקין מפסק סתאם ככה על משאבת הדלק,רצוי מאוד ואף הכרחי שהמפסק יחובר דרך הריליי של המשאבה.

מה זה "אתה לא יכול..." אפשר לעשות כל מה שרוצים, השאלה אם כדאי?

מה הבעייה להתקין מפסק דרך ממסר לניתוק קו המתח של המשאבה? לא חייבים לגשת לממסר המשאבה.

ל Q-PIXEL לרוב המצופים/משאבות דלק יש שני חוטים עבים ששיכים למשאבה ושני חוטים דקים לשעון הדלק. ניתוק של כל אחד מהחוטים העבים של המשאבה יתן מענה.

פורסם

תודה על התגובות...

בשביל מה בכלל צריך ריליי? הריי אני רוצה להוסיף מפסק שרק ינתק את המתח ולא איזשהו צרכן מתח חדש או משהו כזה...

Scooby WRX

פורסם

סתם מחשבה...

בין המזרקים/קרבורטור למשאבת דלק, קיימת צנרת (ופילטר דלק?!) כלשהי שמכילה אי אלו סמ"קים של דלק... כך שאולי הגנב לא יגיע רחוק... אבל הוא בטח יסע כמה עשרות מטרים ולך תדע איפה הוא ינטוש (אם בכלל) את הרכב....

אני פשוט נזכר בימים הטובים על ה-BMW R-80 (אופנוע), שכאשר הייתי שוכח לפתוח את הברז מהמיכל דלק לקרבורטור, האופנוע היה מניע ונוסע כמה עשרות (אם לא מאות) מטרים, ורק אח"כ משתנק/נחנק/נכבה מחוסר דלק...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בשום פנים ואופן לא אחד משני החוטים העבים אלה רק אחד מהם , זה שמגיע ממסר משאבה

עקרונית יש את האפשרות לעשות את זה בדרך שאתה מציין , אם אתה מחפש דרך שבה הגנב לא ידע שיש ניתוק , פשוט תתקין לוח מקשים המבצע ניתוק מסודר , ותחביא את לוח המקשים במקום להגלות אותו באיזור הדש

פורסם

אפשר לנתק את המפסק לפני שמחבים את המנוע, לתת לו לעבוד טיפה ורק אז לחבות אותו... כמובן בתנאי שזה לא גומר לאיזשהו נזק....

Scooby WRX

פורסם
אפשר לנתק את המפסק לפני שמחבים את המנוע, לתת לו לעבוד טיפה ורק אז לחבות אותו... כמובן בתנאי שזה לא גומר לאיזשהו נזק....

נראה לי מיותר/לא כדאי/מסוכן

לך על אימובילייזר איכותי, ותשיג את אותה תוצאה רק בצורה "לא חאפרית"... ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הרעיון פה הוא לא לחסוך, אלה להגן על האוטו בצורה יותר טובה כנגד גנבים, אמובילייזר אפשר לעקוף, אבל למצוא מפסק מוחבה יהיה יותר קשה...

Scooby WRX

פורסם
הרעיון פה הוא לא לחסוך, אלה להגן על האוטו בצורה יותר טובה כנגד גנבים, אמובילייזר אפשר לעקוף, אבל למצוא מפסק מוחבה יהיה יותר קשה...

יותר חכם להשתמש בסוג של "מפתח סוויץ" כמו שיש במחשבים של פעם....

קו---------------------------------------

פורסם
יותר חכם להשתמש בסוג של "מפתח סוויץ" כמו שיש במחשבים של פעם....

אהבתי את הרעיון...........

מעולה מעולה !

בקשר לריליי. זה כדאי לחסוך את העברת החוטים העבה עד למתג......עם רילי 2 חוטי שליטה דקים.

אפשר להעביר בקלות.

ויש עוד משהו !.

יש את הקליק המדליק של הריליי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אהבתי את הרעיון...........

מעולה מעולה !

בקשר לריליי. זה כדאי לחסוך את העברת החוטים העבה עד למתג......עם רילי 2 חוטי שליטה דקים.

אפשר להעביר בקלות.

ויש עוד משהו !.

יש את הקליק המדליק של הריליי.

תמיר

רק חבל שאמרתי לכם.... עכשיו אני צריך לחשוב על משהו אחר...

קו---------------------------------------

פורסם

מפתח סוויטץ היה קיים כהגנה ברכבים אבל זה מיושן , פשוט מאד תתקין לוח מקשים

שני ניתוקים אחד דלק שני צף , תחביא את הלוח וזהו כאילו זה לא קיים.

פורסם
סתם מחשבה...

בין המזרקים/קרבורטור למשאבת דלק, קיימת צנרת (ופילטר דלק?!) כלשהי שמכילה אי אלו סמ"קים של דלק... כך שאולי הגנב לא יגיע רחוק... אבל הוא בטח יסע כמה עשרות מטרים ולך תדע איפה הוא ינטוש (אם בכלל) את הרכב....

אני פשוט נזכר בימים הטובים על ה-BMW R-80 (אופנוע), שכאשר הייתי שוכח לפתוח את הברז מהמיכל דלק לקרבורטור, האופנוע היה מניע ונוסע כמה עשרות (אם לא מאות) מטרים, ורק אח"כ משתנק/נחנק/נכבה מחוסר דלק...

יש לי סיפור מצחיק בנושא. לסבא שלי הייתה סובארו בשנות השמונים עם מתג מסכן כמו שאתה מתכנן. ואכן יום אחד הוא החנה בת"א, כאשר הוא חזר הוא גילה שגנבו לו את הרכב. הוא זכר שהוא סגר את המתג ולאחר שעה של סיבובים הוא מצא את הסובארו עומדת באחד הרחובות הסמוכים כאשר הגנב לקח רק את הרדיו.

לפי דעתי מדובר ברעיון טוב, רק שתדע שאתה מסתכן בפריקת העצבים של הגנב על הרכב שלך (אבל בשביל זה יש כבר ביטוח).

אם גונבים לך את הרכב אתה יכול פשוט להרים טלפון לחברים ולהתחיל לחפש את הרכב ברדיוס של 5 ק"מ מהמקום שהוא חנה. בנוסף אם המשטרה תמצא את הרכב לפנייך זרוק באמצע הרחוב הם יצרו אתך קשר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב לצערי במקום המגורים שלי מספיק לעבור 100 מטר והאוטו יהיה במקומות "קצת" מפחידים...

איזה עוד ניתוקים אפשר לעשות? אבל משהו שלא יאפשר הנעה של הרכב בכלל....

Scooby WRX

• תוכן חדש...