Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שלא התרשמתי במיוחד מהספוג פלסטלינה של ננוסקין רציתי להבין מה ההבדל מול פלסטלינה רגילה אז הזמנתי סינית ב17 ש"ח.

הגיע המוצר, לקח לי כמה דקות לחלץ חתיכה מהאריזה (דביק הזבל הזה) והתחלתי לעבוד (לישה, ריסוס שפשפוף עדין).

כסיכוך השתמשתי בחומר של דודו ג'וס, ורססתי מאוד בנדיבות. לא לחצתי מעבר להצמדה של הפלסטלינה לפח

התוצאות-

merihot.jpg

merihot2.jpg

לא היה את הדברים האלה לפני, בקושי קצת סוירלים. אני מתכנן פוליש בקרוב, אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה פה- למה זה קרה.

תודה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה כנראה מריחות של הפלסטלינה. ניסית לאחר המעבר עם הפלסטלינה לשטוף שוב?

נסה לשפשף את האזור עם הכפפה, או מעבר עם IPA בדילול של 1:5.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

נראה כי עבדת על פח חם, ניתן להוריד את הסימנים עם IPA. רק קח בחשבון שהIPA יוריד את הווקס/אוטם שנמצא על הרכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עבדתי על פח קר (11 וחצי בלילה) ועברתי על זה עם אתנול 10% לפני ששמתי שכבה חדשה של אוטם.

עכשו אני עדין רואה את זה אבל פחות כי האוטם נותן את הגלוס שלו ומעמעם את הסימנים, אבל הם שם

פורסם

לפחות בתמונה השנייה זה נראה כמו משהו שנתפס בפלסטלינה ועשה סימנים בלכה עצמה, כמו סווירלס מקומיים. אני מניח שפוליש מקומי יעלים את זה דיי מהר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כן, אבל מה אני עושה עם הפלסטלינה?

אגב, לשתי אותה די הרבה, כל כמה שניות של עבודה, ולא ראיתי שהיו עליה אפילו סימנים של לכלוך (שטפתי לפני בcitrus wash and gloss שעושה עבודה לא רעה בעצמו)

פורסם

אולי מומחים גדולים כאן יוכלו להסביר, גם אצלי לשתי אותה והקפדתי על סיכוך מטורף עם כפפה ששפכה כמויות מים כל הזמן, על הפלסטלינה, ועדיין אפשר לראות מדיי פעם שריטות קלות שהפלסטלינה עשתה. אין פה לדעתי יות רמדיי טכניקה, זה המון סיכוך והעברה של הפלסטלינה מצד לצד ללא תנועות מעגליות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

שאלה בקשר לנחיצות של פלסטלינה:

אם על הרכב שלי יש הגנה כל הזמן (שם אופטיסיל כל חודשיים\ כל שתי שטיפות), יספיק אם אני שטוף עם ריכוז גבוה של CG citrus wash and gloss לפני כל יישום או שעדין אני אצתרך לעשות פלסטלינה פעם בתקופה (חצי שנה?) כדי לשמור על הצבע?

פורסם

רצוי מאוד. (תקופתי)

מזהמים סביבתיים חודרים גם דרך אוטם צבע -גם אם מדובר על האיכותי ביותר

על כמה וכמה אופטיסיל.

פורסם

יש משהו שיכול למנוע את החדירה? (ומה הבעיה עם אופטיסיל? הוא עושה את העבודה, לזמן קצר יחסית, אבל עושה את העבודה)

יש חומר שאני יכול להשתמש בו במקום הפלסטלינה?

פורסם

שטיפה שבועית יסודית ושימוש בחומרי הגנה באופן קבוע, זו הדרך לצמצם למינימום ממזהמים להידבק לצבע.

כל שטיפה אני מסיים עם QD שונה.

וזה מוכיח את עצמו.

לפני שבועיים יישמתי על שני רכבים בבית פלסטלינה+אופטיסיל (למרות שאני מעדיף מנזרנה)

רכב אחד (שלי) שמטופל באופן שוטף (ניקוי על בסיסי קבוע) הפלסלינה הייתה כמעט נקייה.

לעומת זאת הרכב של הבן שבקושי עובר שטיפות (למרות שאני משתדל לטפל גם בו)

הפלסטלינה הייתה מזורמת ברמות שזרקתי אותה יש לפח. גם הטיפול אצלו לקח הרבה יותר זמן.

אופטיסיל אולי אוטם מהיר (גם לי זה נוח לפעמים ראה למעלה) ונוח ליישם

אבל לא נותן שטח שמוגן ב 100ֵ% -יש הרבה פספוסים. (לא מכסה הכל)

בנוסף בגלל המבנה הנוזלי שלו הוא לא נותן שטח חלק ונעים למגע.

לפני שנה לערך עשיתי ניסוי על הבגאז' ברכב. חלקתי את החלק העליון לחצי

חצי מנזרנה חצי אופטיסיל -כבר ביישם הרגשתי את ההבדל בחלקות המקום לטובת מנזרנה כמובן

בעמידות לא היה בכלל תחרות. (עדיפות ברורה למנזרנה)

בכל אופן אופטיסיל אוטם נחמד -אבל לא ברמה של מנזרנה

נכון גם אני מיישם אותו לעתים עקב חוסר בזמן ומקום נוח לעבודה.

אבל דואג לעבור שוב לאחר 3 חודשים. (וזה חיסרון הנוסף)

פורסם

תודה על התגובות.

דני- אני השתמשתי בממש הרהה מסכך. אם צריך יותר אז אני באמת לא יודע מה המשמעות של זה כי הפח היה מוצף.

יוגב- מבחינתי אני יכול ליישם את האופטיסיל כל שטיפה (פעם בחודש בערך). אני מעדיף להוסיף עוד 20 דקות לשטיפה ולא 3 שעות פעם ב4 חודשים- חצי שנה לכל התהליך

פורסם

הכי טוב לעשות פלסטלינה לאחר ניגוב לא יסודי. (להשאיר מעט נוזלים על הרכב)

ציינתי שאת אופטיסיל צריך ליישם כל כמה חודשים. עדיין המשטח/הגנה/עמידות שתקבל מאוטם צבע אחר

יהיה עדיף. איני מבין את קלות היישום של אופטי' לכן גם אני "חוטא" לפעמים.

• תוכן חדש...