Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מתלבט לגבי רכב, די הייתי סגור על הקליאו בגלל האבזור העשיר, המנוע החזק והצורה היפה שלה.

מצד שני הפיאסטה מקבלת תגובות טובות בביקורות בנושא ההנאה מהנהיגה, אבל יש לה מנוע גדול וחלש יותר מהקליאו והבנתי שגם ישן יותר.

אני מדבר בשתי הגרסאות על הגיר האוטומטי (רובוטי או איך שלא תקראו לזה), לפיאסטה הספק של 105 כ"ס ולקליאו 120 כ"ס.

הפיאסטה יותר זולה אבל פחות מאובזרת להבנתי, לא ממש הבנתי מהאתר של פורד אם יש את המסך מגע בפיאסטה שנמכרת בארץ ומצלמת רוורס כמו שיש בגרסת הטיטניום בחו"ל או שלא.

אני אשמח לדעות בעד ונגד, וזה אחרי שקראתי ביקורות ופוסטים פה באתר

פורסם

קראתי לפני ועוד פעם עכשיו, כמה דברים שלא הכי הבנתי, מעבר לזה שאין שם ממש הכרעה והדעות די נוטות לשני הרכבים.

1. לגבי האבזור - בפיאסטה יש מצלמת רוורס בילד אין בדגם של ה 1.6? כי לא ראיתי אזכור לזה במפרט.

2. בקליאו יש חיישני רווס בילד אין בגרסה הזולה או רק ביקרה או בתוספת תשלום?

3. ראיתי שדיברו על זה שכרגע הפיאסטה מגיעה עם מערכת מולטימידה מקורית, מה היא כוללת? איפה זה מאוזכר כי לא ראיתי התייחסות לזה?

4. האם בארץ יש את רמת הגימור טיטניום או רק את הטרנד ב 1.6?

פורסם

שלום יניב,

בפיאסטה אין מצלמת רוורס ולא מולטימדיה כבילד אין ז"א שהמערכת היא סינית ומורכבת בהתקנה מקומית,לגבי רמות גימור אנו מייבאים גם את

הטיטניום וגם את ה - ST .

פורסם

תודה קודם כל.

מכיוון שבאתר אין את המאפיינים של הטיטניום ובטח לא את המחיר, תוכל להרחיב קצת?

מה התוספת של המצלמת רוורס למחיר, לגבי המערכת הסינית הבנתי שהיא מותקנת כסטנדרט עכשיו או שאני טועה? אם לא מה המחיר שלה, ומה המאפיינים, תמונה או קישור יכולים גם לעזור?

פורסם
קראתי לפני ועוד פעם עכשיו, כמה דברים שלא הכי הבנתי, מעבר לזה שאין שם ממש הכרעה והדעות די נוטות לשני הרכבים.

1. לגבי האבזור - בפיאסטה יש מצלמת רוורס בילד אין בדגם של ה 1.6? כי לא ראיתי אזכור לזה במפרט.

2. בקליאו יש חיישני רווס בילד אין בגרסה הזולה או רק ביקרה או בתוספת תשלום?

3. ראיתי שדיברו על זה שכרגע הפיאסטה מגיעה עם מערכת מולטימידה מקורית, מה היא כוללת? איפה זה מאוזכר כי לא ראיתי התייחסות לזה?

4. האם בארץ יש את רמת הגימור טיטניום או רק את הטרנד ב 1.6?

לגבי 2: בקליאו אין חיישני או מצלמת רוורס באף רמת גימור. ניתן להזמין חיישני רוורס בעלות של 671 שקלים בכל רמת גימור. אם להתמקח, אפשר גם אפשר לקבל את זה חינם. אם לא תצליח - עדיף להתקין עצמאית (אצל מתקין טוב) וזה יעלה משמעותית פחות.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

להשוואה בין הפיאסטה לבין הקליאו אתה יכול לקרוא בשרשור שהפנו אותך אליו, אין לי כח לחזור על הדברים.

כתבתי שם גם את ההבדלים של האבזור בין שני הרכבים, תכלס בכל רכב יש כמה פיצ׳פקס שאין בשני ואתה צריך להחליט אם זה ממש חשוב לך.

בכל מקרה לא הייתי בוחר רכב לפי רמת אבזור, שתיהן מאובזרות לא רע בכלל ובאף אחת לא חסר דבר.

הפיאסטה של ״דלק מוטורס״ מגיעה עם מערכת מלטימדיה הכוללת מצלמת רוורס.

הביקורות עליה מאוד חיוביות (על אף הניסיון של נציג איילון להוריד מערכה..)

בקליאו כאמור אין באף רמת גימור חיישני רוורס וניתן להתקין בהתקנה מקומית במחיר מופרז (וחינם הם אולי יתקינו בתנאי שאתה רוכש את הרכב במחיר מלא ולא דרך מבצע כלשהו).

הקליאו נמכרת ללא מבצע ב-105,000₪ ואם אתה לא מקושר לאיזה גוף כגון קרנות המורים או שקר כלשהו אז זה המחיר שידרשו ממך.

אם יש לך איזה גוף לרכוש דרכו אז המחיר הוא בערך 102,000₪ (אאל״ט זה המחיר שאימי שילמה לאחר הוספת קודן ועוד על מיני שטויות שדורשים).

המחירון של הפיאסטה הוא 100,000₪ אך כרגע היא נמכרת ב-96,000₪ ובעוד שבוע יש מבצע שם תהיינה הנחות גדולות יותר (שמועות אומרות 92,000₪).

בפיאסטה לא נדרשים להוסיף שום אביזר כגון קודן.

אני ממליץ לך בחום לקחת כל אחת לנסיעת מבחן ממושכת (אם ניתן תשכיר ליום שלם כי ב-10 דקות לא תתרשם באמת מהרכב).

פורסם

בדלק מוטורוס מוכרים את הפיאסטה עם מערכת מולטימדיה. אגב, שמעתי פה שהמחיר הולך לרדת לאזור 93 אלף, 17 אלף פחות מקליאו, אז אולי שווה לך לחכות. בכל מקרה, נסיעות מבחן יפתרו לך את הבעיה. ואגב, למרות הנתונים על הנייר, על פי כל מבחני הדרך שקראתי בפועל הפיאסטה מאיצה יותר מהר.

פורסם

במצב כזה, תעשה לעצמך טובה ותקבע 2 נסיעות מבחן. אין הכרעה כי 2 המכוניות טובות, אין טעם לדבר על האיבזור לפני שנהגת בהן בכלל. אולי לא תתחבר לרכב מסוים ואז גם האיבזור שלו לא רלוונטי וגם תתבאס שאין בזאת שתקנה את מה שיש באחרת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

^

אכן, הפיאסטה מאיצה מהר יותר וזאת אני אומר בוודאות ומניסיון.

אין לי מושג איך רנו מעזים לרשום 8.9 מ 0-100 בקטלוג.

אולי אחרי שאנשים יתלוננו הם יזכרו לשנות את זה ויטענו לטעות סופר כפי שעשו מאזדה עם ה- CX5...

• תוכן חדש...