Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד נכנסתי לסניף כופר הישוב ברמת גן, לקחתי מהאוטומט תור מס' 72. חיכיתי בסבלנות וכאשר הגיע תורי (לאחר מס' 71 מן הסתם) וניגשתי לאשנב, צצו לידי לפתע שני אנשים, מס' 69 + 70 ודרשו להיכנס לפני.

למרבה הפליאה הרוקחת הצדיקה אותם ואמרה שלמרות שאיחרו את התור שלהם - היא חייבת לקבל אותם, לפני.

בלית ברירה הסכמתי כמובן ולאחר מכן ניגשתי למנהלת והיא הסבירה שאכן זה כך.

אני די נידהמתי, ושאלתי בסרקסטיות את אותה מנהלת האם אני יכול לבוא בשעות הפתיחה, לקחת תור ובערב אחרי העבודה להיכנס שוב ולהידחף פשוט תוך זילזול מוחלט באלה העומדים לפני, להזכירכם גם הם עם תור מסודר, היא ענתה לי שתאורטית - כן.

היות ועדיין קשה לי להבין ולקבל את זה, אני מבקש לדעת: האם זה באמת המצב והאם מישהו מכם כבר נתקל בבזיון הזה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הפסדת שום דבר, הרי אם הם היו מגיעים לתור שלהם בזמן, אז 71 היה מתקבל אצל הרוקח מאוחר יותר וכך גם אתה.

ההבדל היחיד זה האפקט הפסיכולוגי הלא נעים שחשבת שהנה מגיע תורך ומתברר שלא.

ולא, זה לא אותו דבר כמו לקחת מספר בבוקר ולהגיע אחרי כמה שעות שבהן אולי לא היה עומס, מדובר על פספוס של תור או שניים, כמה דקות.

פורסם

מערכת התורים באה לעשות סדר, מה ימנע מכל הלקוחות לקחת מספרים ללכת לעשות סידורים נוספים (גם אם הם אפילו בתוך הסניף) ואז לחזור חזרה ולהתקבל כביכול מבלי שחיכו בתור.

עכשיו יש לחשוב מה אם כל הלקוחות ינהגו כך, איזה בלאגן יהיה ליד הקופות. אין בעיה לשם שלט שתורות לא נשמרים ומי שמפספס את תורו שייקח מספר חדש.

פורסם

יום אחד נכנסתי לסניף כופר הישוב ברמת גן, לקחתי מהאוטומט תור מס' 72. חיכיתי בסבלנות וכאשר הגיע תורי (לאחר מס' 71 מן הסתם) וניגשתי לאשנב, צצו לידי לפתע שני אנשים, מס' 69 + 70 ודרשו להיכנס לפני.

למרבה הפליאה הרוקחת הצדיקה אותם ואמרה שלמרות שאיחרו את התור שלהם - היא חייבת לקבל אותם, לפני.

בלית ברירה הסכמתי כמובן ולאחר מכן ניגשתי למנהלת והיא הסבירה שאכן זה כך.

אני די נידהמתי, ושאלתי בסרקסטיות את אותה מנהלת האם אני יכול לבוא בשעות הפתיחה, לקחת תור ובערב אחרי העבודה להיכנס שוב ולהידחף פשוט תוך זילזול מוחלט באלה העומדים לפני, להזכירכם גם הם עם תור מסודר, היא ענתה לי שתאורטית - כן.

היות ועדיין קשה לי להבין ולקבל את זה, אני מבקש לדעת: האם זה באמת המצב והאם מישהו מכם כבר נתקל בבזיון הזה?

כבר מספר שנים השיטה פועלת ברשת סופרפארם ואנשים התרגלו לשיטה. לדעתי השיטה מצויינת מכיוון שבמקום להמתין בתור 20 דקות או שעה בשעות הלחץ אני הולך לעשות קניות ומגיע מתי שבה לי.

בהתחלה השיטה הכעיסה לקוחות שלא שמעו על השיטה אבל כיום אין שום וויכוחים צעקות כי כולם הולכים בתלם.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתי מרקחת של סופרפארם הנמצאים בקניונים מאפשרים לך להסתובב בקניון ולעשות קניות קרי אתה לא חייב לנצל את הזמן לבצע קניות בסופרפארם.

פורסם
כבר מספר שנים השיטה פועלת ברשת סופרפארם ואנשים התרגלו לשיטה. לדעתי השיטה מצויינת מכיוון שבמקום להמתין בתור 20 דקות או שעה בשעות הלחץ אני הולך לעשות קניות ומגיע מתי שבה לי.

בהתחלה השיטה הכעיסה לקוחות שלא שמעו על השיטה אבל כיום אין שום וויכוחים צעקות כי כולם הולכים בתלם.

מגוחך לחלוטין.

במקום לתקן את ההתנהגות של האנשים שלוקחים מספר והולכים לטייל מכריחים אותך לעבוד לפי השיטה העקומה, מדהים.

מנהל שהיה אומר לי שהשיטה הזו תקינה בעיניו היה מקבל ממני באותו רגע הבטחה שרגלי לא תדרך שוב בחנות שלו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתכלס כשחושבים על זה, הכל פסיכולוגי. אתה לא ממתין יותר ממה שהיית צריך. נכון שזה משעמם לשבת ולהמתין אבל יש לך את הפתק אז אתה לא צריך להיות שם פיזית ולשמור לעצמך על התור, אחרת מה הטעם בפתקים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי הצדק הוא איפשהו באמצע. אין טעם להחזיק את האנשים בתור, שיעמדו בדוחק זה בצמוד לזה,

וזה מאפשר לך להסתובב בינתיים בחנות, ולעשות את יתר הקניות שבד"כ כלל צריך, או לפחות לא לסבול

יותר מידי מעמידה בתור ללא מעש.

אך מצד שני, כפי שהציע אמיר74, צריכים לתלות שלט, שמי שפספס את תורו, יאלץ לקחת מספר חדש.

בנוסף, לדעתי במקרה שמתאר פותה"ש, היה על הרוקחת לקבל אותו, שכן הוא כבר עמד בדלפק, ומן

הראוי שלפחות תקבל אותו לפני אלה שהלכו להם "לטייל".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד זה שמטייל לא מגיע ברור שמקבלים את אלה שהגיע תורם אחריו. האמצע שבו נמצא הצדק הוא איפוס של המספרים כל X זמן, ככה שלא יוכל לבוא מישהו בשעות הפתיחה, לקחת מספר, לנסוע לטיול בסחנה ולבוא בערב לקנות קונדומים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הצעתי לתלות שלט, לדעתי גם לא צריך לתלות שלט. זו הגינות אנושית בסיסית, לקחת מספר ולא המתנת לתורך הפסדת. קח מספר חדש ותמתין שוב לתורך. אני גם הייתי מצפה מהפקיד בדואר או בכל מקום בו לוקחים מספרים לבקש את המספר ולראות שהוא מקבל את מי שהגיע תורו ולא לקבל אנשים ללא מספר או כאלה שתורם עבר.

מגיע לדואר כשיש שני אנשים לפניי בתור ויוצא אחרי חצי שעה או שלושת רבעי שעה כי הפקידות לא מקפידות על המספרים... בשביל מה המספרים אם לא בשביל לעשות סדר ?

השיטה בארץ כל כך עקומה שזה מעצבן אותי כל פעם מחדש שאני ממתין בתור הישראלי:evil:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כולם פה מפספסים משהו בסיסי , האינטרס של סופר פארם הוא שתסתובב כמה שיותר בתוך החנות , כי אז גדל הסיכוי שתקנה עוד משהו,

אם אתה למשל עומד ומתלבט בעמדה של הבשמים או האיפור (ומי שעשה קניות עם אישה יודע שלעיתים היא מסוגלת לעמוד שם מחצית של משחק כדורגל לפחות ) , רוצים שלא חס וחלילה תעזוב את העמדה לפני שהגעת להחלטה סופית, ולכן גם אם תאחר , עדיין תקבל את התור ולכן אנשים מתקרבים לעמדה של הרוקח רק שהתור שלהם ממש קרוב או כבר עבר , ואז משהו סוגר כאן קופה קטנה נוספת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרשת הזו מקדשת בכל מחיר את הלקוח, גם כשהוא לא צודק ולקוחות מודעים לזה וכמובן שמנצלים זאת לרעה.

פורסם
מגוחך לחלוטין.

במקום לתקן את ההתנהגות של האנשים שלוקחים מספר והולכים לטייל מכריחים אותך לעבוד לפי השיטה העקומה, מדהים.

מנהל שהיה אומר לי שהשיטה הזו תקינה בעיניו היה מקבל ממני באותו רגע הבטחה שרגלי לא תדרך שוב בחנות שלו.

בעינייך זה מגוחך ולטעמי זו שיטה מצויינת.

לי זה נוח לך לא.

• תוכן חדש...