Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכי ענק - עלות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מהחברים מושג על סדרי גודל של עלות של מסכי ענק מלדים, מהסוג שמשמש להקרנת פרסומות בחוצות העיר?

סתם שואל כי הגעתי למסקנה שאני יכול להרכיב אחד כזה בעלות שהרבה מתחת ל20K$ כולל בקר.

תודה וברכה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ממש ביררתי את העניין, רק מידע כללי, אבל אני חושב שרוב ההוצאה היא בדמות מיסים לעירייה, רישיון שילוט, רישיון להולכת חשמל ותשלום ארנונה.

פורסם

בטוחני, אבל סתם תהיתי כמה הדברים האלו עולים, היות וכל מה שצריך זה מסגר, RaspberryPi, ספקי כוח ורצועות WS2811 מאליאקספרס.

התוכנה היא חלק קל לאללה וקיים ברובו בקוד פתוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

הבעיה היא לא לקנות רצועות / רבועים / פסים מאליאספרס.

הבעיה היא עוצמת הערה (שיהיה מספיק חזק לאור יום.)

אמינות של המערכת (LED. שנאים. מעבדים)

ויכולת לעבוד בגשם/ ברד / חמסין / אור ישיר)

עכשיו בדוק את המערכת שלך בצינור הגינה, בתנור, אחרי 2000 שעות עבודה רצופה וניסיונות ונדליזם. ותחזור אלינו

אגב היום מחיר מסך אינדור (פנימי ) ברמת צבע מלא. באיכות 10/10 זה סביב ה 6000-7000 שקל למטר מרובע. (לפי זכוני מלפני שנה)

המחיר היה ל24 מטר. 6/4

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תשובה טובה. את הרצועות האלו אני מכיר, בפנים הן תעבודנה מעולה, לגבי בחוץ צריך לראות. אמינות היא גם שאלה, אם כי החלפת רצועה קלה מאוד.

הבקרים אמינים מאוד וגנריים.

מה הכוונה באיכות 10/10?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...