Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פירסמתי את השאלה גם בפורום המתמחה בנושא אבל התנועה שם דלה יותר ואני מתאר לעצמי שגם פה לא חסר ידע..

כרגע יש לי רסיבר ותיק בן ~15 שנה, תוצרת Teac, אשתי טסה שבוע הבא לארה״ב והציעה להביא מהדיוטי את הDenon x500 שיעלה כ700 ש״ח, אז כמובן שהתחלתי לחקור וגיליתי את נפלאות ההזמנה מאמאזון.

אז השאלה היא כזו, בהנחה ששלושת הדגמים האפשריים הם:

1) X500 - ב700 ש״ח מהדיוטי פרי.

2) X1000 - ב1500 ש״ח מאמאזון.

3) X3000 - ב2700 ש״ח מאמאזון.

האם הקפיצה מהמגבר שלי לאופציה 1 משמעותית? כי בשביל 700 ש״ח זה no brainer.

האם זו תהיה טעות לקנות מגבר כניסה ועדיף להשקיע יותר ולעלות לאופציה השנייה?

האם מבחינת סאונד האופציה השלישית עדיפה בסדרי גודל? או שבסוף מדובר בתוספת פיצ׳רים שאין לי צורך בהם (7 ערוצים ו4k).

תודה מראש לעוזרים,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מה הדרישות שלך מהמגבר?

והמחיר באמזון זה לפני משלוח.(מגבר מוצר כבד') תוסיף ספק כוח. (יקר) במידה והמכשיר הוא 110V

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר שציינתי מאמאזון כבר כולל בתוכו מיסים ומשלוח, ואין צורך בספק כי מדובר בהספקה מאירופה עם מתח כמו בארץ.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

סבבה המחיר.

עכשיו מה הדרישות?

כי לפי זה תחליט על מה ללכת..

5.1 או 7.1 ?

אפסקילינג ל4K ? או רק HD.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

5.1

Upscaling כרגע נראה לי שאין צורך, למרות שבמידה וקונים משהו טוב להרבה שנים אולי שווה להשקיע קצת ושלא יהיה צורך להחליף שוב.

וגם יכולות כיול אוטומטיות, ששמעתי אצל חברים וזה עושה פלאים.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...