Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון רישוי מומלץ באשקלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו מכון רישוי אחד באשקלון ככה שאין לך יותר מידי אופציות . המכון נקרא מכון דביר והוא סבבה ( עברתי שם טסט לפני שבועיים וקצת ). מה שכן המזכירה שם חוצפנית אז יצא לי לריב איתה קצת כי היא לא רצתה לעשות כלום בשביל לעזור לי בעניין של החלפת גודל צמיגים ברישיון

פורסם (נערך)

מחיפוש מהיר, מצאתי לפחות 3. דביר, קומפיוטסט, בועז מכוני רכב,

עריכה: ומחיפוש מהיר באתר משרד התחבורה/רישוי יש רק את דביר באמת. אז מה זה הקומפיוטסט והבועז האלו? :|

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם
מחיפוש מהיר, מצאתי לפחות 3. דביר, קומפיוטסט, בועז מכוני רכב,

עריכה: ומחיפוש מהיר באתר משרד התחבורה/רישוי יש רק את דביר באמת. אז מה זה הקומפיוטסט והבועז האלו? :|

בועז וקומפיוטסט אלה בדיקות לפני קנייה.

דביר זה מכון הטסטים שהיה בארז. המכון שהיה בעיר ליד תחנת הדלק עבר לעד הלום אבל אחרי שעובד שלי עשה אצלם טסט, הם תיקנו לו בלמים והוא איבד את הבלמים עוד לפני שהגיע לאשקלון אני לא מתקרב לשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ישנו מכון רישוי אחד באשקלון ככה שאין לך יותר מידי אופציות . המכון נקרא מכון דביר והוא סבבה ( עברתי שם טסט לפני שבועיים וקצת ). מה שכן המזכירה שם חוצפנית אז יצא לי לריב איתה קצת כי היא לא רצתה לעשות כלום בשביל לעזור לי בעניין של החלפת גודל צמיגים ברישיון

אכן הפקידה שם זה באמת משהו זוועתי. צועקת, מקללת, סיוט :?

המכון טסטים עצמו יחסית בסדר

• תוכן חדש...